sehr gut

sehr gute service!!! schöne ware, danke!

Netjes verpakt en snel geleverd

Altijd veel keuze . Mooie producten nog nooit teleurgesteld.

Snelle levering mooie stofjes

He blij met de stofjes die ik had besteld. Zijn zoals beschreven en zeer snel en netjes geleverd. De mogelijkheid om garen bij te bestellen de juiste kleur is top. Zeker aangezien één van de stofjes die ik heb besteld niet echt petrol was maar meer groen. Zelf zou ik het garen verkeerd hebben gekozen.

snel en goed

alles lag netjes klaar en kon het zo ophalen. Top

Goede kwaliteit, en redelijke prijs

Ben zeer tevreden over de snelle levering. Staaltjes stof zijn goed te beoordelen doordat je 10 cm van de hele stofbreedte krijgt.

Snel geholpen

Met deze prijzen en de snelle levering is het leuk om zelf te naaien.

zeer tevreden

Duidelijke communicatie. Verzorgde aflevering. Wat je nodig hebt, is bij jullie te krijgen.

Patronen besteld en deze zijn keurig afgeleverd

Geen problemen gehad.

Hele goeie service.

Ik had stof besteld waarvan niet genoeg was. Ik werd daar gelijk over gebeld en we zijn tot overeenstemming gekomen. Het is heel fijn dat de stof snel geleverd is.

Prima geregeld

Prima geregeld

Snel geleverd en mooi

Ik wacht telkens vol ongeduld op het pakket met verschillende stofjes. Zorgvuldig vastgebonden met een mooi strikje! Snelle afhandeling, en ik kan me weer uitleven Hartelijk dank

Perfect! Vlotte levering!

Mooi vilt gekocht, snelle levering, keurig verpakt, prima prijs!

Snelle levering, pakket mooi verzorgd

Meerdere keren al iets besteld. Ik ben heel blij met deze stoffen. Dit keer had ik iets besteld dat niet leverbaar was en ik kreeg iets wat een goede vervanging was. Top gedaan, maar misschien is het wel fijn als dit voor verzending gemeld wordt. Ik twijfelde nu of ik verkeerd besteld had. Maar dit is een tip, geen kritiek. Ik ben super tevreden. Kom zeker weer.

Mijn vaste adresje voor stof en benodigdheden

Het gaat echt altijd fantastisch en zo'n geweldig groot assortiment. De communicatie is ook buitengewoon. Deze keer wat langer op de stoffen gewacht. Er was er één niet voorradig. Ik had de keus een weekje te wachten of het bedrag van die stof retour. De volledige bestelling was binnen een week binnen.

Positief met een minpuntje.

Opsturen en betalen liepen zeer vlot en uitstekend. De beige verduisterende stof, die ik als voering van een slaapkamergordijn gebruik, liet toch iets meer licht door dan ik gehoopt had. Eerder kocht ik bij jullie gele verduisterende stof, die liet geen licht door. Dat had ik ook gehoopt van de beige stof, die ook omschreven werd als totaal verduisterend.

Goed geholpen!

Eerst de winkel al bezocht en toen later zelfde stof bijbesteld. Fijn telefonisch contact gehad en daarna via de mail, ook over stof die nog bijbesteld moet worden. Ik vind de winkel fijner dan de webshop voor het zien van de stoffen. De service van bijpassende garen is super!

Mooie kwaliteit stoffen, snelle levering en goede service.

De stoffen zijn altijd mooi en van een goede kwaliteit. De levering is altijd snel, zelfs in Duitsland! De service is heel goed.

zeer tevreden. er volgen nog bestellingen , maar eerst de stofjes verwerken voor de kleinkinderen

zeer tevreden. er volgen nog bestellingen maar eerst de pas gekochte stofjes verwerken voor de kleinkindjes. en....die hebben de stofjes ook goed gekeurd. dus weet oma wat doen.

De afbeelding was precies in het echt. Ben er super blij mee.

Zeer goede service en mooie stoffen !

Zeer goede service ! zeer hulpvaardige en aangename contactpersoon. Nogmaals mijn dank aan Nicole.

Snel en goed

Stationsweg 27