Geweldige service van het personeel...alleen jammer dat in de winkel mijn spaarkaart niet geldt...

Supergoede service en snel

Goede prijs, supersnel en behulpzaam

volgt strikt de afsprken

snelle levering : zoals was medegedeeld

Ik had staaltjes besteld voor een kleurrijk patchwork kinderdekentje. Echter het staaltje met het motiefje van de auto s bleek een kleurloos tricot vodje te zijn. Misschien zou u er wat beter op kunnen letten of de stofsoorten en kleuren wel matchen. Via Internet is dat vaak niet duidelijk te zien. De rest van de staaltjes was wel zoals verwchat.

Prima stof, snelle levering

Mooie stof, snelle levering

snelle levering, goede kwaliteit stof

Héél veel keus!

Bij de stoffenkraam is heel veel keus. Alles wordt snel verzonden. Heel erg tevreden!

Prima webwinkel

De stof is precies 's omschreven en op de foto's te zien. Keurig en snel geleverd

Prima.

Mooie stof tegen scherpe prijs. En ook heel fijn is dat het snel geleverd wordt!

Mooie stoffen, snel geleverd. En prima overleg als er een stof niet leverbaar blijkt te zijn.

Goede dienst en goede producten.

Ik heb stoffen en fornituren besteld. Een van de stoffen was uitverkocht en ze hebben mij één dag na ik de bestelling plaaste laten weten. Ik konde me geld terug krijg of een andere product bestelde, ik wou toen my geld terug en het was binne een paar dagen in me rekening. De rest van de bestelling is binne een paar dagen geleverd in goede conditie.

Super snelle service en levering

behulpzaam en oplettend! nemen zelfs snel contact op wanneer iets op is!!!!

Unzuverlässig, Bestellung kam nicht an.

Unzuverlässig, meine Bestellung kam nicht an und ich habe schon bezahlt. Kundenservice nicht erreichbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ware bezahlt, aber nicht erhalten

Leider lässt sich nichts Gutes sagen. Ich habe Stoffmuster bestellt und bezahlt, habe aber weder die Ware erhalten noch hat dieses Unternehmen auf meine Anfragen reagiert. Geht gar nicht!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle verzending, product zoals omschreven.

snelle levering en fijn materiaal

fijne ervaring

Een van de gevraagde stoffen was niet direct voorhanden. Zeer vriendelijk en meteen door stoffenkraam contact opgenomen om samen een oplossing te zoeken. Prima service

Jeansstof

Mooie jeansstof besteld. Kreeg keurig mail dat de stof niet voorradig was. Je kunt zelf een keuze maken wat je wilt. Inmiddels de stof ontvangen en de tuinbroek geknipt

Medewerkers denken super mee

Een kleur was niet voorradig van een soort vilt en ik werd netjes hiervan op de hoogte gehouden. Telefonisch en via de mail. Medewerkers denken ook goed mee. Top service :)!!!

Top snel geleverd mooie kwaliteit.

Mooi product. Helemaal naar verwachting

Snelle levering en goede service

Zou zo weer bestellen

snel geleverd, mooie stof

snel geleverd, mooie stof

Prima afgehandeld

Snel in huis en goede kwaliteit

uitstekende service

`Ik kreeg een telefoontje van de Stoffenkraam omdat ze zeker wilden zijn dat ze het goede garen bij de zending toevoegden

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht