Goede ervaring

Snelle verzending en een mooi stukje stof.

Netjes vlug geleverd

Snelle en mooie stof

prima service

Stof dat op de website staat klopt qua kleur met de werkelijkheid, wanneer er iets niet meer voorradig is wordt er altijd overlegd of je iets anders wilt of je geld terug. Ze zijn vlot met leveren en het is goed verpakt. Ik koop hier graag.

Ik heb via de chat advies gevraagd. Kreeg dat heel snel en kreeg de bestelde stoffen snel en ze waren van een prima kwaliteit!

Snel verzonden

Precies zoals verwacht, mooie stof en snel geleverd

Snel

Goede en snelle levering

Heel fijn

Goed snelle levering

Netjes

Heel snelle en nette bezorging

Helemaal goed

Stof en kleur voldeed aan de verwachtingen, zo ook de verzending

Mooie en betaalbare kwaliteit stoffen en voortreffelijke service!

Bestelling moest ter elfder ure worden aangepast (terwijl ik de stof snel nodig had), maar er werd met me meegedacht, waardoor alles toch zonder uitstel kon worden geleverd! Chapeau!

supersnelle levering, nette prijzen

of je nu een stofstaal of stof besteld, je hebt je bestelling ongelofelijk snel in huis. prijzen zijn netjes en het wordt zorgvuldig verpakt.

Prijs kwaliteit is prima in verhouding

Was wat fout gegaan maar direct hersteld. Er na nog een belletje dat het pakket eraan kwam

Gut und schnell.

Der Stoff hat eine gute Qualität, und wurde schnell geliefert. Die Preise sind moderat, lediglich die Versandkosten sind etwas hoch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Grote collectie en goede service

Ik koop er regelmatig stoffen ,zeker als ze in de aanbieding zijn zoals de Stenzo stoffen . Het spaar systeem is ook leuk . En goede klantenservice

Goede snelle service

Alles was prima naar wens.

PRIMA!

Zeer klantvriendelijk

Ik wilde deze week paar kleine monsters (ter vergelijking) bestellen, met een totaalbedrag van 3,28. Bestelling online kon alleen met bezorging via DHL voor een bedrag van 6,95. Aangezien ik alleen maar echt heel erg slechte ervaringen heb met DHL bezorging, en ik 6,95 echt teveel vond voor 4 kleine monsters die ook gewoon in envelop door de brievenbus konden, heb ik telefonisch contact opgenomen. Diezelfde dag is, na betaling van monsters via tikkie, de bestelling op de post gedaan en gisteren al ontvangen. Ik heb nu goede keus kunnen maken en inmiddels 5 meter van de door mij gewenste stoffen besteld! Als Stoffenkraam altijd per post zou verzenden, dan zou ik 5 sterren geven!

Hele goede service, snelle verzending en goede stof

keurig en snel

Er was niet genoeg stof, er werd keurig overlegd hoe ik het wilde. Ik koos te wachten tot het binnen kwam. Dit zou ongeveer 2 weken duren maar kwam al veel sneller.

Uitstekende ervaring

Mijn bestellingen worden al de volgende dag geleverd altijd in orde niets op aan te merken het is fantastisch om samen te werken hartelijk dank daar voor

Supersnel geleverd, mooie stofjes

Mooie stoffen Snel geleverd

Altijd weer leuk als je pakketje snel binnen is en dan er weer wat leuks van maken

Ruime openingstijden en grote collectie

Winkel met veel keus en attente medewerkers

sehr zufrieden

die Stoffe entsprachen den Erwartungen, schnelle Lieferung alles bestens