Reageren super snel en zeer duidelijk!!

Je wordt netjes en vriendelijk en prettig behandeld. We hebben gemerkt dat ze goed meedenken en snel reageren. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en reageren snel. Na het inleveren van de documenten, wordt er eigelijk direct terug gereageerd.

Compliment

Zeer tevreden binnen 1 week geregeld dank je wel Frisia alvast fijne kerstdagen

Snel, heldere communicatie, duidelijke portal

We zijn snel geholpen, wat heel fijn is in een verbouwing, en het hele proces was duidelijk en overzichtelijk!

Topper

Ze denken mee en zijn vriendelijk en helpen super een super bedrijf.

nice and efficient

very helpful and professional

Zeer goed geholpen!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Verder beschikken zij over voldoende kennis en zijn oplossingsgericht.

Geweldige Ervaring bij Frisia: Uitstekende Hulp en Begeleiding

Mijn ervaring met Frisia is simpelweg fantastisch. Vanaf het eerste contactmoment was het duidelijk dat klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel staat. De medewerkers waren ontzettend vriendelijk, professioneel en geduldig. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven duidelijke uitleg over alle mogelijkheden. Wat mij vooral opviel, was de persoonlijke benadering. De medewerkers denken echt met je mee en zorgen ervoor dat je je begrepen voelt. Of het nu ging om advies, ondersteuning of begeleiding tijdens het proces, ze stonden altijd voor me klaar. Dit gaf mij veel vertrouwen en rust. Ik zou Frisia zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. Een dikke pluim voor het hele team!

Fantastische begeleiding

Ik werd keurig geholpen en als ik documenten had ingestuurd. Werd dit snel goedgekeurd of kreeg snel een verzoek voor aanvullende informatie. Heel erg klantvriendelijk allemaal.

Snel accuraat en met goede service

zeer tevreden

men is er voor de klant regelt waar nodig steekt tijd en energie in om het voor elkaar te maken

Goed geregeld.

Fantastisch en supersnel

Alles ging heel soepel heel duidelijk wat je nog moet aanleveren en vriendelijk aan de telefoon

Goed geholpen.

Echt super ervaring met allemaal hulpvaardige medewerkers

Het was allemaal super geregeld en bij vragen kregen we echt heel snel antwoord.

Wij hebben heel goede ervaring met Frisia financieringen. Medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam

Lening snel geregeld

Lening door Frisia is prima geregeld.

Zeer positief en prettig

De lening was snel geregeld en het was professioneel behandeld.

Topbedrijf

Afgelopen jaren meerdere keren een lening afgesloten via frisia, elke keer weer tevreden, snelle afhandeling. Online makkelijk alles aanleveren.

Snel en efficiënt geholpen

Asdfasdafa

Goede ervaring. Aardig en rustig geholpen

Fijn geholpen 2

Snel en prettig

Snel en prettig. Zeer goed contact

Klaudia

Ik ben zeer tevreden, ik raad het aan

Goede opvolging van het dossier

Ondanks mijn ingewikkelde situatie zijn ze er toch in geslaagd mijn dossier positief af te ronden.

Snelle en accurate afhandeling!

De benodigde informatie snel verwerkt en beoordeeld!

Top Geregeld super team

Was snel geregeld dank dank iedereen weet wat ze moeten doen alles loopt op rolletjes

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord