accuraat en snel

Zeer plezierig, accuraat en snel

Goede uitleg

Goede hulp en begeleiding

Buitengewoon meedenkend en meezoekend naar oplossingen

Snel

Geen gedoe. Vlot en duidelijk.

Duidelijk en overzichtelijk

Het was een duidelijk proces. Nooit heb ik het gevoel gehad niet gehoord of begrepen te zijn.

Zeer behulpzaam en snel

Het was een goede communicatie eb goede linkjes om documenten toe te geven

No nonsens

Duidelijke website en Snelle afwerking.

Geweldig en behulpzaam

Enorm goed geholpen

Super, en heel vriendelijk

Snelle correcte service

Klantvriendelijke duidelijke medewerkers , duidelijk portaal

Daar is 1 zin te weinig voor

Ik kan hier een heel verhaal gaan schrijven maar vriendelijkheid en behulpzaamheid was / is hier van groot belang !!!! Wat een toppers die hier werken , ik bleef maar bellen en via de chat contact zoeken maar 1 voor 1 waren ze zo Behulpzaam zonder ook maar boos te worden met de gedachte daar is ze weer :) alles verder zelf online kunnen regelen heerlijk toch wat een langer verhaal dan 1 zin

Snelle klantgerichte dienstverlening

Aanvraag van een lening verliep soepel, duidelijk en snel. Aardige en klantgerichte staf die me netjes door het hele proces hielp

Snel, accuraat en klantvriendelijk!

Prima ervaring mogen hebben met Frisia. Altijd direct vriendelijk contact via de telefoon, nooit in wachtrij zelfs! Ideale eigen online omgeving bij Frisia, waar de klant zelf documenten kan uploaden en voortgang van de aanvraag kan inzien. Dit hebben wij als zeer prettig mogen ervaren! En ook nu, na afronding van onze aanvraag, kunnen wij in deze zelfde online omgeving ons product inzien en wijzigen. Echt perfect!

Ik vond het fijn om met jullie te kunnen werken. Vriendelijk en snel resultaat van jullie werk. Bedankt.

Goed geholpen

Ik ben heel blij, alles efficiënt, snel en vakkundig,goede samenwerking.

De dienstverlening van Frisia is in een woord perfect, Vriendelijk en deskundig personeel.

Great experience with this company

They help you to get the best loan and also helps in speeding up the process , got my approval within a week

Persoonlijk contact is uitstekend

Het uploaden van documenten werkt goed na uitleg. Niet alles wijst van zelf.

Awesome!! Geweldig!!!

I had a great experience from the moment i had the contact with the Frisia until finalization of my request. They were very clear in communication, gave good rates and didn’t require too many unnecessary paper work. I will definitely continue to be your client whenever needed. Keep up the great work!!

We zijn heel tevreden.

De medewerkers zijn heel behulpzaam,en Klantgericht. Alles was heel duidelijk en heeft tot een goede afloop geleid.

Hele snelle service, top!

Duidelijke communicatie

Prima service en deskundig. Fijn als cliënt met Frisia te werken.

Zeer servicegericht bedrijf!

Een online aanvraag gedaan voor een lening waarna snel contact met mij werd opgenomen. Verzoek tot een lening werd serieus genomen door Tjalling Heeringa. Een zeer prettige medewerker die mijn vragen en opmerkingen professioneel beantwoordde. Uiteindelijk tot een goed resultaat gekomen waar ik hem erg dankbaar voor ben. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan!

GEWELDIG

Online aanvraag, de stappen die hiervoor doorlopen moesten worden waren heel gemakkelijk en duidelijk. Ook persoonlijk contact tussen door, voor als er vragen zijn etc, is erg fijn, in een toch al digitale wereld. En ondanks zelfstandige was alles binnen een week geregeld. Wilde eerst bij eigen bank maar daar was het zo moeilijk en omslachtig. Ik raad iedereen Frisia Financiering aan als je net als de ik hier X op terug moet vallen.

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord