naar volle tevredenheid

Zeer vlotte afhandeling van de aanvraag online en waar nodig prettig en verhelderend telefonisch contact.

Snel en correct

Goed geautomatseerd aanvraagsysteem. Vlotte afhandeling en erg behulpzame assistentie.

amazing service

amazing service amazing team and great and honest advise

Een lening in 6 dagen geregeld

Super snel een lening geregeld met Frisia. Vanaf aanvraag tot goedkeuring en uitbetaling werd alles keurig geregeld.

goede en snelle services

Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en de vragen worden vlot beantwoord. daarbij is het hele proces tot behandeling goed uitgelegd en begeleid.

Ben heel goed geholpen door frisia

Ben niet zo een administratuur maar ze hebben met bellen en de chat heel goed geholpen om het voorelkaar te krijgen

Mooie vaartocht

Een zeehonden safari geboekt voor zondag 25 juli bij Zierikzee, gezeten op de onderste verdieping. Precies voor de grote bui uit gevaren, leuke uitleg, vriendelijke service, goed zicht op de zeehonden. Mooie prijs voor eten en drinken. Ruim assortiment, genoten van koffie en appeltaart, maar de wafels van de buren naast ons roken ook erg lekker. Er werd goed rekening gehouden met de maatregelen en van alle kanten goed zicht naar buiten. Bij de zeehonden draaide de boot een aantal keer om ervoor te zorgen dat iedereen zonder heen en weer te lopen goed zicht had. Zeker een aanrader. Parkeerplaats was wel snel vol, er zijn zowel bij de parkeerplekken als aan de kade schone en gratis toiletten. Bij de kade is er ook horeca aanwezig voor koffie, ijsjes of wat anders lekkers.

Professioneel

Klant gericht, professioneel, duidelijk, transparant, in het algemeen heel goeie ervaring

Een hele fijne ervaring

Onze aanvraag, was binnen een paar dagen geregeld, en dat vonden wij een hele fijne ervaring.

correcte en nette benadering en afhandeling

Bij Frisia financieringen staan ze je altijd netjes te woord en helpen waar ze kunnen! Helaas doordat ik iedere keer andere documenten moest opzoeken voor de bank duurde het wat langer, maar dit lag zeker niet aan Frisia Super blij nu en rust in mijn hoofd, TOP

Alles duidelijk en snel.

Alles snel en goed geregeld.

Zeer prettige ervaring

Zeer prettige ervaring

Prima Service

Snel afgehandeld en goede communicatie . We zijn zeer tevreden .

Top! hulde aan Frisia financieringen

Wij zijn dik tevreden met de dienstverlening van Frisia financieringen. Snelle service, goede zorg, zeer professioneel, geduldig, kortom wil je snel en eenvoudig jouw lening afsluiten, is Frisia financieringen het overwegen waard.

Er wordt snel gereageerd op vragen.

Ik heb een goede ervaring met frisia, er wordt snel gereageerd op vragen en daar ook snel op gehandeld.

Super geholpen en snel!

Super geholpen! snelle afhandeling!

Snelle en correcte afhandeling

Correct, gemakkelijk en snel.

Frisia komt afspraken na.

Bij tijd en wijle wel een wat een bureaucratische afhandeling, maar dat ligt waarschijnlijk niet zo zeer aan Frisia als aan de geldverstrekker.

Alles ging heel soepel en snel.

Perfecte service

Adviseur heeft ons met alle respect behandeld, en heeft alle moeite voor ons gedaan, was meedenkend, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De service en kennis was perfect! Daarom een dikke tien.

fantastisch!

tegen alle verwachting in, is het toch gelukt!

Ik kan goeie score geven. Binnen een week heb Ik al dat wat ik heb aangevraagd. Paar dagen miss Ik nog die of die document maar uiteindelijk was goed gegaan.

Prima geregeld.

Alles ging heel gemakkelijk en snel. Vriendelijke medewerkster.

Zeer professioneel.

Zeer professioneel.Ik ben met diverse leningverstrekkers in zee gegaan en heb ook diverse teleurstellingen gehad met veel beloftes waar uiteindelijk niks van uitkwam.Bij Frisia ben ik zeer professioneel en kundig geholpen en heb ik uiteindelijk niet helemaal de gewenste lening gekregen maar dat ligt niet aan Frisia maar aan de strenge lening's eisen van banken tegenwoordig. Frisia heeft het uiterste voor mij eruit kunnen halen en ik ben hier zeer tevreden over dankuwel van een tevreden klant. Met vriendelijke groeten John

goede en correcte service

Het traject is naarmate je ouder wordt lastiger. Er moet veel informatie worden gegeven en daarbij heeft Frisia een goede platform voor.

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord