Zeer vlotte afhandeling van de aanvraag online en waar nodig prettig en verhelderend telefonisch contact.
Beste meneer Heijnen, Wat fijn om te horen dat uw aanvraag naar volle tevredenheid is verlopen. Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto!
Goed geautomatseerd aanvraagsysteem. Vlotte afhandeling en erg behulpzame assistentie.
Beste meneer de Cocq, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn continu onze MijnOmgeving aan het optimaliseren om de aanvraag zo snel en prettig mogelijk te laten verlopen. Fijn dat dit al zo door u wordt ervaren. Persoonlijke aandacht blijven wij ook erg belangrijk vinden. Zo nemen we contact met u op voor verduidelijking, mogelijkheden door te spreken of vragen te beantwoorden. U leek goed voorbereid dus ook dit verliep zeer snel. Fijn dat u voor ons heeft gekozen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto.
amazing service amazing team and great and honest advise
Dear Carmen, Thank you for choosing oure services again. I hope that we have not only increased youre loan but have also made it more clear. We hope you can enjoy youre renoveted garden in these last warm and sunny days of the year.
Super snel een lening geregeld met Frisia. Vanaf aanvraag tot goedkeuring en uitbetaling werd alles keurig geregeld.
Beste Jan, Ik wil niet opscheppen, maar er zat ook nog een weekend tussen. Ook dank aan uw snelle en correcte medewerking. Bedankt voor uw vertrouwen. Fijn dat wij u mochten helpen besparen op de dure rente van de creditcard. Wij wensen u succes met de verbouwing!
Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en de vragen worden vlot beantwoord. daarbij is het hele proces tot behandeling goed uitgelegd en begeleid.
Beste meneer van den Broek, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Ik begreep dat u de verbouwing van de badkamer grotendeels zelf zult uitvoeren. Wij wensen u veel succes met de verbouwing, en veel plezier van het eindresultaat.
Ben niet zo een administratuur maar ze hebben met bellen en de chat heel goed geholpen om het voorelkaar te krijgen
Beste Ron, Blijkbaar bent u toch meer een administratuur dan u had gedacht. We hebben ons best gedaan u hierin te begeleiden. Samen is het gelukt. Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen! Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe inrichting.
Een zeehonden safari geboekt voor zondag 25 juli bij Zierikzee, gezeten op de onderste verdieping. Precies voor de grote bui uit gevaren, leuke uitleg, vriendelijke service, goed zicht op de zeehonden. Mooie prijs voor eten en drinken. Ruim assortiment, genoten van koffie en appeltaart, maar de wafels van de buren naast ons roken ook erg lekker. Er werd goed rekening gehouden met de maatregelen en van alle kanten goed zicht naar buiten. Bij de zeehonden draaide de boot een aantal keer om ervoor te zorgen dat iedereen zonder heen en weer te lopen goed zicht had. Zeker een aanrader. Parkeerplaats was wel snel vol, er zijn zowel bij de parkeerplekken als aan de kade schone en gratis toiletten. Bij de kade is er ook horeca aanwezig voor koffie, ijsjes of wat anders lekkers.
Klant gericht, professioneel, duidelijk, transparant, in het algemeen heel goeie ervaring
Beste meneer Tanasescu, Bedankt voor uw vertrouwen dat u weer voor ons heeft gekozen. Hopelijk heeft u genoten van uw vakantie. Wij wensen u succes met de verbouwing.
Onze aanvraag, was binnen een paar dagen geregeld, en dat vonden wij een hele fijne ervaring.
Beste Bastiaan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel mooie reizen toe met de nieuwe caravan!
Bij Frisia financieringen staan ze je altijd netjes te woord en helpen waar ze kunnen! Helaas doordat ik iedere keer andere documenten moest opzoeken voor de bank duurde het wat langer, maar dit lag zeker niet aan Frisia Super blij nu en rust in mijn hoofd, TOP
Beste Danielle, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Fijn dat wij u konden helpen bij het verkrijgen van meer overzicht in uw financiële situatie.
Alles snel en goed geregeld.
Beste mevrouw Blokland, Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen. Fijn te lezen dat de aanvraag naar tevredenheid is verlopen.
Zeer prettige ervaring
Beste meneer Jaap, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat u weer voor ons heeft gekozen.
Snel afgehandeld en goede communicatie . We zijn zeer tevreden .
Beste FA, Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen. Fijn dat u weer voor ons gekozen heeft!
Wij zijn dik tevreden met de dienstverlening van Frisia financieringen. Snelle service, goede zorg, zeer professioneel, geduldig, kortom wil je snel en eenvoudig jouw lening afsluiten, is Frisia financieringen het overwegen waard.
Beste Billy Apai, Heel hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Wilt u uw zusje succes wensen met haar rijbewijs namens ons. En u succes met de verbouwing.
Ik heb een goede ervaring met frisia, er wordt snel gereageerd op vragen en daar ook snel op gehandeld.
Geachte meneer van Gogh, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto.
Super geholpen! snelle afhandeling!
Beste Marijn, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. We doen altijd ons best om zo goed en snel mogelijk te helpen. Fijn dat dit ook zo door u is ervaren.
Correct, gemakkelijk en snel.
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel succes met de verbouwing!
Bij tijd en wijle wel een wat een bureaucratische afhandeling, maar dat ligt waarschijnlijk niet zo zeer aan Frisia als aan de geldverstrekker.
Beste A, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Klopt dat het voor de bank wel belangrijk is dat de Sepa- machtiging wel hetzelfde contractnummer heeft als de offerte. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de zonwering en dat u deze veel mag gebruiken.
Alles ging heel soepel en snel.
Beste mevrouw Rigaud, Hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling. Wij doen ons uiterste best om het proces voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft.
Adviseur heeft ons met alle respect behandeld, en heeft alle moeite voor ons gedaan, was meedenkend, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De service en kennis was perfect! Daarom een dikke tien.
Beste Frans, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We vinden dit niet meer dan normaal maar fijn dat het voor u zo positief ervaren is :) We bieden geen advies. maar wel alle informatie die u nodig heeft om een goede beslissing te kunnen nemen. Wij wensen u veel succes met de verbouwing.
tegen alle verwachting in, is het toch gelukt!
Beste Bert, De aanhouder wint! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Ik kan goeie score geven. Binnen een week heb Ik al dat wat ik heb aangevraagd. Paar dagen miss Ik nog die of die document maar uiteindelijk was goed gegaan.
Beste mevrouw Kerr, Hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn te lezen dat alles goed is gekomen. Wij wensen u veel succes met de verbouwing.
Alles ging heel gemakkelijk en snel. Vriendelijke medewerkster.
Beste Anoniem, Hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling. Ook uw aanvulling in de opties voor de burgerlijke staat zullen wij mee nemen.
Zeer professioneel.Ik ben met diverse leningverstrekkers in zee gegaan en heb ook diverse teleurstellingen gehad met veel beloftes waar uiteindelijk niks van uitkwam.Bij Frisia ben ik zeer professioneel en kundig geholpen en heb ik uiteindelijk niet helemaal de gewenste lening gekregen maar dat ligt niet aan Frisia maar aan de strenge lening's eisen van banken tegenwoordig. Frisia heeft het uiterste voor mij eruit kunnen halen en ik ben hier zeer tevreden over dankuwel van een tevreden klant. Met vriendelijke groeten John
Beste John, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij bij Frisia houden wel van een uitdaging en doen graag een stapje extra om voor onze klanten. We hopen dat u ondanks de niet wat lager uitgevallen offerte toch een mooie nieuwe Audi heeft kunnen aanschaffen. (gezien uw mail adres) Wij wensen u hier in ieder geval heel veel plezier van.
Het traject is naarmate je ouder wordt lastiger. Er moet veel informatie worden gegeven en daarbij heeft Frisia een goede platform voor.
Beste meneer Lammers, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons uiterste best om het online platform voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Fijn dat u dit zo ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto.