Snel en klantvriendelijk

Snelle afhandeling van de aanvraag, contacten zeer goed, infovoorziening snel.

Prima dienst verlening en vooral doorzettingsvermogen

Een kleine extra lening was nodig, maar lastig, maar jullie hebben toch doorgezet en oplossing gevonden, waarvoor hartelijk dank!

Uitstekend geregeld

Alles digitaal prima te regelen

Excellent!

Very Fast and Great Service

Enorm fijn geholpen

Er werd heel fijn meegedacht en alles was snel rond! Dank

Ik ben geholpen

Ik ben privacy lichter maar financieel goed geholpen. De aanvraag is gehonoreerd en dat telt.

Snel en professioneel behandeld

Ik heb de aanvraag als prettig ervaren. Er kwam snel antwoord op de aanvraag. De offerte was overzichtelijk. Het was eenvoudig bestanden uploaden via de eigen portal.

Goed geregeld

Het is allemaal goed geregeld dus ben tevreden

snelle en goede service!

Snelle afhandeling van de aanvraag, het is duidelijk wat er nodig is en alles wordt snel beoordeeld en afgehandeld!

Goed geregeld voor senioren

Blij dat wij met onze leeftijd boven de 70 toch een lening kunnen krijgen. Discriminatie bij veel banken. Het was wel lastig alle juiste info in te voeren maar de video hielp. Binnen 14 dagen rond, bedankt@

Ik ben niet altijd even handig met het downloaden van gegevens. De medewerkers van Frisia hebben veel geduld met mij gehad !

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Zeer goed en snel geholpen

Snelle afhandeling en goed bereikbaar

Lening aangevraagd. Makkelijk om de documenten up te loaden. Snelle communicatie.

Dienstverlening en klantenservice XXL

Onze ervaring met Frisia is zeer positief en een absolute aanrader. Vanaf het eerste begin t/m de afronding zo klantgericht, vriendelijkheid en service, buitengewoon. Goede bereikbaarheid, korte lijntjes en iedereen deskundig, behulpzaam en snel. Onze hartelijke dank!

Gewoon goed !

Gewoon goed !

Buitengewone service!

Als nieuwe klant van Frisia wil ik graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de buitengewone service die ik heb ervaren bij het afsluiten van mijn lening. Vanaf het allereerste contact tot het afronden van de lening, heeft Frisia indruk op me gemaakt met hun professionaliteit en aandacht voor detail.

Ik ben heel erg tevreden bedankt

Jullie zijn allemaal topper

Ontzettend fijn geholpen.

Alles was snel geregeld, het contact is uitstekend. Zowel telefonisch als per chat. Deskundige medewerkers en ontzettend vriendelijk.

Duurde eventjes maar top geregeld

Helemaal top

Topservice

Zeer positief. Geen talloze doorvragingen.

Professioneel ,vriendelijk en behulpzaam, Doen jullie goed!

Zie boven.

Heel vriendelijk personeel, makkelijk om documenten te uploaden en het personeel denkt mee en zijn professioneel.

Oke

Onder de Toren 34