Snel en groot assortiment

Producten zijn vergelijkbaar met andere winkels goedkoper.

Ze komen na wat ze zeggen

Goed en de spullen die niet op voorraad zijn worden snel na geleverd en dat is fijn

Normaal goed maar niet op alle punten

Iets verkopen kan iedereen maar als er vragen zijn en niet beantwoord worden als het zou moeten om toch maar te kunnen verkopen vindt ik dit heel spijtig

Moeiteloos bestellen en vlotte levering

prettig

Klantgericht en persoonliijk

goede en snelle service.

Snel en efficiënt!

Overzichtelijke website, vlot betalingssysteem en snelle verzending. Het artikel was degelijk verpakt en zodoende niet beschadigd bij levering.

Snelle en correcte levering

Na telefonisch contact snelle levering. Goede service. Afspraak was afspraak.

geweldig

Alles zoals beloofd, wij zijn er blij mee.

Alles duidelijk en goed geregeld

Prima bedrijf waar ik.zeker nog eens wat ga bestellen

Scherpe prijs en snelle levering!!

Prijzen van het betreffende artikel tov verschillende leveranciers vergeleken en Kok was het meest aantrekkelijk. Na bestelling een dag later ontvangen!

Goede service en snelle levering

uitstekend!

Goed advies, alles op voorraad en snelle levering via de webshop. in de winkel behulpzaam en vriendelijk personeel...

Goed geregeld

Product (Carterpomp) is zoals omschreven en voldoet aan mijn verwachtingen. Verzending zoals omschreven tijdens de bestelling, goed geregeld.

Snel geleverd en goede materialen

Snel geleverd en goed verpakt

Zeer goed bedrijf

Altijd supersnelle levering en op voorraad. No 1 qua watersport voor mij.

Fijne ervaring. Veel keuze. Goede prijzen.

Ik heb bij Kok Watersport een Epirb3 gekocht. Was snel geleverd en had een goede prijs. Ik werd nog gebeld om mijn MMSI nummer in te voeren.

Vrijwel alles en snelle levering

Heel tevreden over hun service.

Snel en goed

Goed verzorgd en verpakt. Diverse 2k verfblikken gekocht. Ik mistte alleen de roerhoutjes. Verder perfect!!

Heelgoed

Tot nog toe geen problemen ondervonden goede service

juist, snel en kwaliteit

De bestelde producten werden juist en snel geleverd. Ruime keuze en goede kwaliteit.

perfecte service en klantvriendelijk

een boiler gekocht bij Kok watersport, achteraf blijkt deze niet nodig te zien, de boiler retour gebracht en zonder problemen weer terug genomen en bedrag gelijk terug gestort

Snelle en correcte service

Best besteld, helaas te klein. Retour gestuurd na vriendelijk telefoontje. Geld snel retour gekregen

Alles

Snel en mooie aanbieding

Heel snelle levering. Mooie aanbieding

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.