Netjes afgeleverd en op tijd

gewoon altijd goed

Tevreden met leveringen.

Zoals het hoort

Duidelijke omschrijving van producten en voorraad op website. Aantrekkelijke prijzen. Makkelijke bestelling en snelle levering.

Betrouwbaar adres. Altijd goede producten, keurig verpakt en op tijd.

Gezocht naar nieuwe aluminium anode. Vond hem bij Kok met nuttige informatie over de afmetingen. Prijs was prima.

Zeer goede service.

Vriendelijke en correcte service.

Netjes geleverd zelf met retour label

Goed Geregeld en snel geleverd!

Had zelf verkeerd artikel besteld na terugsturen werd dit snel opgepakt en en de juiste artikelen had ik weer na een dag weer binnen. Ga er volgende keer weer zeker bestellen.

Super service

Fijne winkel met ruim assortment en snelle levering!

Prima.

Bestellen via webshop.gaat probleemloos. Betaling, bevestiging en info per email is ruim voldoende.

Geheel naar wens

Juiste product razendsnel geleverd. Bestelprocedure is makkelijk.

Goed advies, faire prijs, snelle levering

koop sinds jaren bij KOK watersport, altijd tevreden. Goede adviezen van medewerkers die zelf watersport bedrijven. Gewoon prettig winkelen, zowel online als in de winkel

Zoals altijd prima

Ben blij met deze snelle service vanuit de website. Zeker nu er steeds meer fysieke watersport winkels sluiten.

levering zoals altijd "Perfect"

Ik heb nog nooit moeilijkheden gehad bij Kok Watersport. Bestellen en leveren altijd in orde. Vijf sterren!!!

Prima service!

Vriendelijke mensen, groot product aanbod, snelle service.

Omdchrijvingen op de website en zoekfunktie kunt beter, voor de rest alles prima

Snelle en goede service.

uitstekend

Zoals gewoonlijk een zeer snelle en degelijke service naar Belgie.

Superrr

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Grote keuze bij Kok Watersport. Snelle services en goede kwaliteit

Online klantenservice die werkt!

2 x stootwilbal besteld en via klantenservice laten weten dat ik ze graag opgeblazen geleverd wilde hebben. Dit werd bevestigd en uitgevoerd en binnen 24 uur thuis geleverd. PS: telefoon wordt ook snel opgenomen door sympathieke medewerker. Dus 10/10

Altijd alles op tijd geleverd

Zeer tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit van de producten

Uitstekende telefonische productinformatie en scherpe prijzen

Epirb aangeschaft met Italiaanse mmsi. Praktische telefonische uitleg, en vervolgens snel geprogrammeerd en geleverd.

Super snelle levering !

Super snelle levering, keurig verpakt, top !

Zoals als eerdere bestellingen, snelle levering, goede kwaliteit en prijs.

Meedere keren ervaring met Kok watersport gehad.

Mooi betrouwbaar bedrijf. Snelle levering en je kan ze altijd bellen als je wat wilt weten. Gaan meestal bij hun langs opweg naar Hellevoetsluis richting onze zeilboot. Of bestellen online!

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.