Verzending

Buitengewone vlugge verzending

Besteld en snel afgehandeld

Uitstekend meer kan ik er niet over zeggen

Prima volgens de afspraken geregeld en heel snel

Snel, ruime keuze, correcte prijs

Goede website, ruime keuze van artikelen aan correcte prijzen, levering snel uitgevoerd

Kok houdt zich aan afspraak en levert een verzorgd product,mn de verpakking van het product is zorgv

Zeer klantvriendelijke benadering tijdens het telefoongesprek

We zijn zeer tevreden

Volhouden het gaat mooi zo.

Prima service na verkoop.

Mijn bestelling is bij de koerierdienst verloren gegaan. Nadat KOK dit had uitgeklaard werd me onmiddellijk een nieuwe zending toegestuurd.

Snel en goed geleverd

Dit keer was mijn bestelling niet geheel op voorrraad. Deellevering snel gedaan en nalevering een dagje later. Prima.

Prima levering, alleen productinformatie was niet correct, waardoor ik niks aan het artikel heb

One size does not fit all, mijne heren van Kok Watersport. Ik ga uit van een correcte afhandeling, waarom ik 4 sterren geef.

Zo goed als verwacht

Geen fouten

Prima vlotte service

Duidelijke website Prima klantendienst Snel geleverd

uitstekend

Een dubbele betaling werd zelfs nog dezelfde dag terug gestort

Groot assortiment en prima levering

Door de jaren heen telkens weer aangenaam verrast door het grote assortiment. Bestellen via de webshop gaat prima.

Einige dat fout ging was door PostNL!

Gewoon goed.............

Gewoon goed, komen afspraken na, doen wat er verwacht wordt en klant tevreden stellen, ga zo door .

Levering via de online winkel verloopt prefect

Zie boven. Aanvullend: de gang van zaken met betrekking tot het programmeren van een Nieuwe kanalenset in een bij jullie gekochte marifoon (SH GX1700 - VDES) is nogal teleurstellend. Het enige wat nodig is, is een bestandje met de nieuwe kanalenset. De benodigde software heeft jullie bedrijf, of kan die via SH zo geleverd krijgen. Het lijkt erop dat de aangeboden service beperkt blijft tot de nieuwere marifoons, waar ook zo'n bestandje met de nieuwe kanalen voor nodig is, overigens. Dat laatste levert SH inderdaad niet, maar met een beetje overleg tussen de verschillende leveranciers in Nederland zou ook Kok zo'n bestandje te pakken moeten kunnen krijgen. Kniest en Brand lukt dat wèl, waarom lukt het Kok niet? Een en ander was wel een beetje een knak in mijn vertrouwen en waardering met betrekking tot Kok.

Op tijd besteld, tijdig geleverd!

Ik ben al ruim 45 jaar klant bij Kok watersport, lang voordat er webwinkels in Nederland actief werden. Ik werd er toen altijd prettig geholpen, en daar is in 45 jaar niets in veranderd. Misschien wel saai maar zeker standvastig. Ook nu koop ik er nog graag mijn spullen. Echter nu ook vaak online. En dat gaat altijd goed. Maar af en toe ga ik gewoon ook even langs om me welkom te voelen in deze fijne zaak.

Nieuwe schoten.

Nieuwe schoten besteld want de oude waren aan vervanging toe. De vlot geleverde schoten voldoen precies aan de beschrijving op de site. En voor een redelijke prijs. Ik denk dat de fa Kok er een vaste klant bij heeft.

Goede kwaliteitsproducten, geweldig personeel

Eerst online de webshop bezocht, een dag later de winkel zelf bezocht. Goed productenaanbod en fijne service

Alles klopte

Alles klopte

Snel en behulpzaam. Netjes en professioneel de bestelling uitgezocht. Een uur later al terug gekoppeld ..super.

Top winkel

Vlotte levering

Snelle en behulpzame service

Ik had een nieuwe vlag en wat landvasten nodig voor mijn boot. De kwaliteit van de producten zijn erg goed. De uiteinden van de landvasten vind ik echter relatief slordig (niet netjes afgewerkt).

makkelijk gevonden op de sye

Op tijd, goed advies

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.