Snelle bezorging en kwaliteit van het bestelde product.

Netjes afgehandeld, zeer vriendelijk aan de telefoon. Snel

Slecht duurde lang voor het versturen

1 blik verf besteld op een zaterdag en het word woensdag pas verzonden krijg ik te horen na een mail over en weer nou echt slecht en veel te lang lever tijd, verzending na betaling.

Eerste ervaring is perfect

Duidelijk omschreven artikel, snelle levering

Heel goede service

Heel goed advies gekregen

Betrouwbaar en nuchter bedrijg

Je ontvangt snel wat je besteld hebt uit het brede assortiment

Bedankt

Snelle actie na melding probleem

Toen het verkeerde software pakket op de marifoon zat, was dit heel snel opgelost.

Altijd goed advies en supervriendelijk. Ik winkel er al zeker 50 jaar.

Had een servies besteld super mooi heb er nog een besteld top

Snelle levering gewoon super

snel en prima kwaliteit product geleverd

product komt overeen hetgeen was aangeboden

Bijzonder vlotte levering, binnen 24 uur! Wel jammer dat ik verplicht was om avondlevering aan te kruisen wat extra geld kost terwijl het best de volgende dag bezorgd ja mogen worden. Verder heel tevreden

Zeer nette service

Snelle en accurate levering

Grote sortering, goede betaalmogelijkheden, levering na 2 dagen, precies op de opgegeven tijd. Kreeg uw adres van een goede kennis in nederland, woon zelf in Bonaire. Mijn punt van ongemak, ik kon op uw website geen naam en adres in het buitenland opgeven als factuuradres. Begrijpelijk dat u niet opstuurd naar Bonaire, dus een afleveradres in Nederland opgegeven. Er kan dan verwarring ontstaan bij de aflevering.

Goede hulp gehad.

Doorgaan zo

Top bedrijf

Top bedrijf wat doet wat het beloofd.

Snelle levering en prima prijs.

Prima, service en levering

Snel gevonden, gebruiksvriendelijke site. Duidelijke communicatie over levering. Gelukkig niet te veel emails, gewoon goed! product volgens verwachting en snel.

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Snelle levering.

Het kan niet beter

Eigenlijk niks bijzonders, gewoon bestellen, betalen en het gewenste product op de afgesproken tijd ontvangen. Je bent het niet meer gewend dat gemaakte afspraken ook nagekomen worden

Keurig op tijd afgeleverd

Bij bestellen kreeg ik door dat 1 van de twee items niet beschikbaar was. Echter kwamen beide bestelde items in één pakket binnen.. Dat vond ik welliswaar heel fijn. Echter vond ik tijdens de zending niet duidelijk of alles compleet geleverd zou worden.

Niet dé beste prijs, doch meer of redelijk. Goede afhandeling van de bestelling

Absoluut niets mis mee

Snel netjes verpakt afgeleverd. Zomaar een detail: exemplaar van Yachtfocus erbij. Prijzen heel concurrerend en ruim assortiment. Kok heeft nog aandacht voor de klant, hoe klein de bestelling dan ook.

Snel en correct !

Breed assortiment, goede prijskwaliteit. Zeer snelle levering

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.