zeet tevreden

Top Snel Proper

Snel geleverd, prima

Aanrader

groot gamma aan artikelen, redelijke prijsden en snelle verzending. Aanrader !

Tevreden

Het artikel werd vlot en goed verpakt bezorgd, en was goedkoper dan andere webwinkels. Ik ben dus tevreden.

Mooi product en prima levertijd!

Vetus claxon besteld met drie verschillende afdekkapje (wit, zwart en rvs). Het was de bedoeling om de witte te gebruiken maar dat stond bij de boot, nu zit de rvs erop, erg mooi! Goeie kwaliteit, snelle levertijd en niet onbelangrijk, goed verpakt Verzonden!

perfect dienst

keuze, snelle levering. Terug-bon inbegrepen indien nodig. je kunt hier zonder aarzeling kopen

Snel & Goed

Ok gewoon snel en goed

Webshop bestelling snel en efficiënt afgehandeld

Bestelling opgehaald in de winkel, en gelijk zonder te vragen hulp bij inladen bestelling

Prima Website, eenvoudig zoeken en bestellen

Prima Website, eenvoudig zoeken en bestellen. Afleveren zoals afgesproken

Snel antwoord op vragen en snelle en goede verzending.

Snelle antwoordt op vragen. Helaas past de transducer van de snelheidsmeter net niet in mijn aanwezige buis. Binnen 14 dagen terug gestuurd en netje binnen 5 werkdagen bedrag terug gestort op mijn rekening. Echte top service.

Top. Makkelijk bestellen en snel geleverd

Alles perfect. Van bestellen, verpakken en snel leveren.

Goede prijs en snel geleverd. Zo wil je het.

moet nog komen

te weinig zaken gedaan

Bestelling netjes ontvangen

Bestelling netjes ontvangen

Via contactformulier heel snel en correcte antwoorden gehad. Bestelling verliep eveneens prima en snel geleverd.

Professioneel !

Duidelijke site en alles verloopt perfect.

Super snel verstuurd

Fijne webshop, snelle levering

Fijne webshop en de levering vond snel plaats in de gewenste postnl kluis

Top met perfecte communicatie

Snel antwoord na vraagstelling; correcte levering en info aangaande de producten en levertijdstip. Verzorgde verpakking.

Ruim assortiment, snelle levering en goede service

Omdat mijn oude marifoon aan het eind was na 20 jaar werd het tijd voor een andere. In de omgeving gezocht en bij een grote online watersportwinkel maar kwam uit bij KOK. Uitgebreid assortiment en goede service. Ook heel snel geleverd, ik heb dus weer een marifoon aan boord.

Vlot en goed geleverd.

Kok was een van de weinigen die het door mij gezochte Gebo luikonderdeel vindbaar in hun lijst hadden staan.

Snelle en nette levering

Product zoals besteld, netjes verpakt.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. Mooie stevige kuipkussens, goed verpakt en volgende dag in huis.

TOP !!!

Top! beter gaat niet!!! woon ik Heidelberg, Duitsland en toch zijn alle bestellingen gelevert in minimum van tijd velen Dank

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.