Redelijk

2 flesje besteld met schoonmaak spullen voor de boot. Alleen waren de spuitpompjes die er bij waren geleverd kapot of in ieder geval lekte ze alle twee. Jammer. Maar snel erna gelijk bericht gekregen dat er 2 pompjes klaar liggen. Netjes

Keurige levering

Perfecte levering, mooie enveloppe erbij maakt het helemaal af

perfect

in de winkel of via site altijd goed!

Uitstekende service

Uitstekende service; communicatie is goed en duidelijk, goederen op de afgesproken tijd geleverd inclusie retour formulier en retour sticker

Supersnel

Kok doet alles wat mogelijk is!

Prima aanbod, snelle levering

Prima aanbod, snelle levering

Word goed verpakt en verzonden. Kwaliteit van de producten is goed. Ga zo door!.

Goed en snel geleverd

Super service

Kok belooft wat hij zegt prima service snelle levering. En zeer goede retour service. Beveel dit. Bedrijf echt aan

Goed en snel geholpen

Goed geholpen

ok

vlug geleverd

Perfect !

Snelle en correcte aflevering

Ik heb al heel veel besteld bij Kok watersport en altijd complete correcte levering. In de winkel altijd objectief en duidelijk advies.

Toppie!

Duidelijke site, goede prijs kwaliteitverhouding en snelle levering.

Ok

Moest zelf bellen na een aantal mailtjes om een retour formulier te ontvangen. Het nog een keer opsturen van het juiste product ging wel snel. Dus bestellen ging goed retourneren koste wat meer moeite.

goed bereikbaar voor telefonisch advies

goed bereikbaar voor telefonisch advies

Alles klopt zoals afgesproken.

Alles klopt zoals afgesproken.

Goede prijs, snelle levering

De Lagun tafelpoot hier voor de voordeligste prijs gevonden

Vanaf bestelling t/m levering probleemloos

snelle levering, goed product en gunstige prijs

Heb een koelunit gekocht om mijn koelkistje om te bouwen , van Peltier element naar compressor type . De unit is snel geleverd en was compleet met alles wat nodig was . Ik heb hem ingebouwd en e.e.a functioneert naar tevredenheid

Prima service vriendelijk en deskundig te woord gesteaan

Na telefonisch contact via de webshop product, Isotherm GE-80, besteld.

snel, soepel, betrouwbaar, duidelijk

vlotte bediening, snelle logistiek, correcte correspondentie

Goede producten en snelle levering.

Prijs kwaliteit en snelle levering.

Kan niet beter!

Fantastisch! Ik had een slangpilaar nodig en kwam via wat googlen uit bij Kok watersport. Daar erg eenvoudig kunnen bestellen voor een goed prijs. De verzendkosten voor zo'n klein artikel waren ook laag. Verder een hele snelle vlekkeloze levering en een goede informatievoorziening over de levering. Het pakketje was voorzien van een erg mooi etuitje met daarin een duidelijke instructie voor retourneren met een al voorbedrukte adresstickers. Bijna te mooi om weg te gooien. Toch gedaan omdat het product volledig aan mijn verwachtingen voldeed.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.