Doen wat wordt beloofd.

Goede informatie over de te verwachten levertijd.

Goede service, snel geleverd

Landvast lijnen besteld, goede prijs en goede kwaliteit. Goed verpakt en snel geleverd.

Perfect geregeld en snel geleverd

Perfecte service

en snelle levering

Snelle levering netjes verpakt , prima!

Prima geholpen

Al jaren mijn boot shop

Duidelijke site met duidelijk foto’s van de artikelen zodat je steeds krijgt wat je zie en besteld. Zeer snelle levering .

Goede service en correcte snelle levering.

Geslaagd.

Super service

Super service en snel geleverd Gewoon ontzettend goed en snel en voor nog prettige prijzen ook . een aanrader dus .

Alweer helemaal tevreden

Door de zeer duidelijke, van doeltreffende info voorziene website, is het plezierig om hier een bestelling te doen. vervolgens snelle levering.

Kok watersport is een betrouwbare leverancier

Al mijn bestellingen worden correct en op tijd geleverd. Daarnaast is Kok watersport telefonisch goed bereikbaar, beantwoorden zij vragen snel en uiterst klantvriendelijk.

Goede prijs en kwaliteit.

Prima service ook bij kleine bestellingen!

Ik bestelde via de website een paar kleine productjes. Tóch kreeg ik heel snel alles geleverd, en was er duidelijk zorg besteed aan de order. Bijgevoegd een retour instructie, en een retour sticker (voor het geval dát...) in een keurige omslag met het Kok logo. Chapeau! Want wie het kleine niet eert.....

Goede prijs en snelle levering, kom zeker terug.

Goede prijs en snelle levering, tevreden over de aftersales, kom zeker terug.

Goede afhandeling

Prima prijs vergeleken met anderen.

Eenvoudig artikelen bestellen.

Informatie gevraagd en deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering de volgende dag.

Snel geleverd en voldoet aan mijn eisen

snelle levering toppie

online besteld snel geleverd

Snelle service.

Top!!!

Snel geleverd, top prijs

Om nog even te kunnen genieten van het lekkere weer snel wat briquetjes voor de Cobb bbq besteld. Zoals altijd super snel geleverd en handig verpakt.

Prima , maar toch nog voor verbetering vatbaar.

Website was overzichtelijk , afhandeling snel en correct, terugkoppeling uitstekend. Verzending had goedkoper en gemakkelijker gekund door er een brievenbus pakje van te maken. Nu kwam er een doos met een doosje er in wat niet erg efficiënt is.

Top advies en goede producten

Van mijn opblaasbare kano lieten naden los en het bedrijf waar ik hem gekocht had was heeeeel lang bezig met een oplossing te bedenken. Daarom KOK gebeld en daar wist men direct welke spullen ik nodig had om het te repareren. Top advies, want de kano is weer als nieuw. Heel erg blij mee! Volgende keer eerst bij deze winkel kijken, voordat ik iets koop.

Bestelde product snel geleverd.

Product is snel geleverd. Een minpuntje is dat het los in een doosje zat wat weer voor schade aan het product kan komen tijdens het transport. Advies om het de lege ruimte op te vullen of kleine verpakking nemen.

Compleet en snel

Bij Kok zag ik een artikel op voorraad dat bij andere aanbieders alleen besteld kon worden EN ik kon de bestelling completeren met nog een schaars product. En snel en netjes in huis!!

Snelle en correcte levering

Alles geheel naar verwachting

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.