nog niets ontvangen.

zeer slechte bedeling. Gaat mijn bestelling nog aankomen? Wacht hier al een week op.

Verpakking

Had annodes en zekeringen besteld. Alles zat los in een te grote doos, zonder vulling. Geluklig was er niks uitgevallen. Dit ben ik niet gewoon van Kok. Volgende keer beter hé

Volgens afspraak geleverd

Correct , afspraak nagekomen

Ruime keuze, snelle behandeling, afspraak nagekomen.

Prima advies en snelle levering

Bij aankoop van een handmarifoon kreeg ik uitstekend telefonisch advies. De marifoon werd snel geleverd, volledig geïnstalleerd volgens de regelgeving, inclusief ATIS code.

Perfecte service

Thermostaat compressor koelkast defect , binnen 2 dagen onderdeel op locatie laten bezorgen. Geweldig snel geleverd en onze vacantie ging weer met perfect gekoelde koelkast verder !! Ook leuke mensen aan de telefoon gehad , die weten hoe het werkt als je snel geholpen wilt worden.

Prima service en tijdige geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Prijs / kwaliteit verhouding 5 ⭐️

Beste lezer , Ik had eerder bij een andere firma (volgens die andere firma een drijvend brillen koord besteld en deze was na twee weken al kapot met het resultaat bril van € 1000,- weg en niets vergoed gekregen) nu heb ik een weer een nieuwe bril maar bij optiek P. Wiercx in Maassluis hebben ze toen Kok watersport aanbevolen deze gebeld en ze konden me helpen heb net ongeveer 2 weken het drijvende brillen koord bevestigd en deze blij deze blijft wel zitten en van goede kwaliteit en niet duur. Is de Kok watersport een aanrader JA

Fijne winkel

Veel kennis

Snel geleverd en goede kwaliteit

Heel goede webshop makkelijk een product te vinden Met goede beschtiiving ervan

Snel en accuraat zijn mijn spullen geleverd... Retour zending is zeer goed voorbereid.. Kortom, minimaal gedoe..

Uitstekende service en goede prijs

Ook na aankoop kun je altijd terecht voor service. Dat lijkt logisch, maar dat is bij veel internetbedrijven niet zo. Heel fijn dat je naar de echte winkel kunt om iets te passen of gewoon even iets in je handen te hebben, te kijken en te voelen. Pas kocht ik een digitale waterkaart via de webwinkel. Toen het thuis bezorgd was bleek het zegel van de verpakking verbroken. Even een telefoontje naar de winkel ter informatie en ze boden direct aan om bij problemen een nieuwe te sturen. Hoe een andere webwinkel met zulke gevallen omgaat is maar de vraag. Ook andere problemen die ik wel eens met elektronica had zijn altijd op een nette wijze opgelost.

Wordt altijd keurig geleverd in goede conditie.

Mooi assortiment, snel geleverd

De website werkt goed, artikelen snel te vinden. Goede omschrijving en informatie, snel geleverd.

prima en snelle orderafhandeling

uitstekend

Juist en op tijd geleverd

Normale levering geen bemerkingen

Prettige winkel, welwillend bekwaam personeel, goede sortering

Als het er niet is, wordt het opgezocht en nagestuurd

Gewenst artikel redelijk geprijsd op voorraad en snel geleverd.

Gewoon een goede kooptransactie.

Snel geholpen, goed informatie via de telefoon en snel geleverd

Snel geholpen, goed informatie via de telefoon en snel geleverd

Zeer snelle levering tegen scherpe prijs.

Had op korte termijn een breekpen nodig en deze had ik per ommegaande in huis perfect

Klantvriendelijk

Verleden jaar n koelbox gekocht bij Kok watersport.Dit jaar een klein onderdeel verloren.Navraag gedaan of dit te bestellen was.Binnen een uur een telefoontje en mail met een link.Onderdeeltje kostte maar 5 euro,binnen n dag in huis.Wat een service!!

prima behandeld , namen de tijd voor info

Uitstekend geholpen.

Snel geleverd!

Snel en uit voorraad geleverd, top.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.