Zoals altijd weer top !

Snel, correct, alles dik in orde

Geen levering

Ik krijg dit verzoek ter beoordeling van de levering. Ik heb niets mogen ontvangen het is bij PostNL ook niet aangemeld. Geen bericht van vertraging.. helemaal niets

Snel geleverd en niet duur

Super snel geleverd en niet duur En mocht de zending niet bevallen hebben ze de retourzegel er al bij zitten Waren alle webshops maar zo (de meeste maken er een zoek spelletje van) Een hele hoop zaken kunnen hier een voorbeeld aan nemen

Zeer betrouwbare winkel

Tot nu toe heb ik alleen online bestellingen gedaan bij KOK, maar hopelijk kan ik binnenkort de tijd vinden om eens bij ze langs te gaan. De aankopen tot nu toe zijn altijd super snel verzonden, komen in perfecte staat aan en ze hebben ook nog eens scherpe prijzen. Top dus!

zeer goed

altijd de juiste producten aan een eerlijke prijs. snelle verzending,en bij verkeerde bestelling wordt er niet moeilijk gedaan over ruilen of geld terug. super

Is mijn eerste ervaring met deze winkel

Goed en netjes ontvangen prijzen zijn goed

Goede kwaliteit, snelle levering

Alles werd met zorg en op een professionele manier afgehandeld

Zeer snelle levering voor een goede prijs

Andere dag netjes verstuurd in huis.

Prima geholpen

Prettig contact

Product werd heel snel geleverd met daarbij ook een retoursticker geprint, ideaal voor het geval je het product retour zou willen zenden.

Snel antwoord op een vraag (via e-mail)

Snel antwoord op een vraag (via e-mail)

Ging goed allemaal

Goede ervaring,alles werd keurig gedaan

Snelle levering door een professioneel bedrijf

Een watersport winkel waar je alles kunt vinden met een vakkundige uitleg op de website .

Altijd goed bij KOK

Altijd top

Betrouwbaar bedrijf

Prima communicatie over bestelling. En actuele voorraad van webwinkel klopt.

Op tijd en correct geleverd

Super behulpzaam

Wij stelde een vraag over het schilderen van een natte ruimte in een camper. Super goed geholpen. Ook op de mail werd snel en duidelijk gereageerd. Levering was ook goed geregeld.

Uitstekende service.

Je wordt vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is de website. Je moet direct bij een zoekwoord op het betreffende product kunnen komen. Dat gaat nu wat omslachtig doordat je zelf eerst de hoofdgroep moet opsporen.

Perfect geleverd item op de juiste tijd

Overzichtelijke site waar je goed kunt kiezen uit wat er te verkrijgen is

Alles goed geregeld

Is allemaal goed gegaan

Snelle en betrouwbare service.

Onmiddellijke toezending van bestelde product en bij vragen achteraf prima telefonisch contact.

super !

netjes op tijd de goederen ontvangen

snelle levering, product zoals omschreven

Niets dan lof.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.