Keurig

Ik word altijd zeer correct en snel geholpen !

bestelling gedaan netjes gebeld dat het klaar lag ophalen en prima

Goede service en snel geleverd zonder brokken Dank U KOK Watersport.

Voor de eerste maal dat ik iets heb besteld is alles supersnel en goed verlopen.

Snel en goede aflevering van besteld product. Helaas communiceerde deze niet met de gever.

Klokje retour gezonden voor restitutie. Neem aan dat dit ook volgens afspraak wordt afgehandeld.

goede en snelle service

Bij telefonische vraag over artikel ook snel gehandelt. Ik miste namelijk de maat {X of Xl )van een hondenzwemvest .

Snel en compleet geleverd.

Snel en compleet geleverd.

Zoals altijd weer prima

Zie boven

Vlotte afhandeling

Duidelijke info en vlotte afhandeling.

Helemaal top!

Alles ok, website, bestellen, bezorgen.

Duidelijk mede door de ervaringen en uitleg die geven worden in diverse blogs

Goede uitleg over diverse producten. Jullie zullen dit waarschijnlijk al wel willen doen maar assortiment mag nog uitgebreid worden. Zoals motor onderdelen en flex duw/trekkabels voor motor aansturing. Deze heb ik onlangs besteld bij bootplus en polyester producten heb ik besteld bij polysestershoppen.nl

Super voor elkaar

Retour met antwoodnummer is gewoon TOP

Goede en snelle service

Goed advies

Altijd wel ok.

Jammer dat de site slecht zoekopdrachten niet herkend. Je moet het goed spellen. En dat gaat soms slecht.

Altijd goed en snel geleverd bij Kok

Altijd goed en snel geleverd bij Kok voor een goede prijs

Prima, dik tevreden!

Alles prima

Zoals altijd alles prima geleverd. Dit keer had ik nog een item vergeten. Direct laten weten kon echter niet bijgevoegd. Wel jammer en weinig flexibel.

Fijne winkel

Ik heb in het verleden ql diverse producten gekocht voor mezelf,en dat is allemaal zeer naar tevredenheid verlopen.Ook het advies en de klantgerichtheid stel ik zeer op prijs.Nu heb ik voor een collega watersporter bij jullie een Victron acculader gekocht via internet,en die was er ook zeer over te spreken.kortom,een fijne winkel.

In de tijd van een lockdown toch goed geholpen

Website zou wel een kleine update kunnen gebruiken. Wanneer je op verlanglijstje drukt gewoon op de bladzijde blijven waar je op dat moment op zit. Ipv naar een andere pagina te gaan.

Meedenkend en servicegericht

Ik had een marifoon besteld waarvan de levertijd onzeker was. Door Kok Watersport werd contact opgenomen om dat te melden en of ze mee konden denken voor een alternatief. Dat is gelukt. Zeer servicegericht en klantvriendelijk dus.

Goed en snel

Ik hoop in de nabije toekomst meer producten met dezelfde service te mogen ontvangen.

altijd een uitstekende service

zie bovenstaande

Makkelijke website en bij afhalen prima geregeld.

Makkelijke website en bij afhalen prima geregeld. Bravo

Snelle en goed verzorgde verzending van het product

Goed advies. Correcte afhandeling bestellingen.

KOK heeft mensen in dienst die weten waar ze over praten en nemen de tijd om op "leken vragen" begrijpelijke antwoorden en adviezen te geven. Bij eventuele nalevering wordt de klant goed informeert.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.