Goed en tijd pakket ontvangen

Geen probleem

Snelle levering en goed product.

Totally positive.

From initial search to receipt of goods with no hiccups whatsoever

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Supersnel en goed geleverd

Zie boven

Snel en goed!

Prachtige trui, snel verzonden en goed verpakt. Dik tevreden!

Vakkundig, behulpzaam.

Helaas was er bij de laatste levering verwarring over het aflever adres. Het huisnummer moest 64 zijn maar 68 vermeld. Voorletters naamstelling correct, achternaam van mijn buurman. ik heb nimmer zijn adres gebruikt. Desondankt uitstekend te woord gestaan door de helpdesk van KOK.

Prima verloop, goede prijs

Ik zocht een zeilpak, bij jullie gevonden voor een mooie aktie prijs. Snelle levering heel tevreden ☺

Deskundigheid!

Technische vragen worden per telefoon heel goed beantwoordt Alles betreffende levering is duidelijk.

Artikel snel geleverd, en een geweldige service

Wij kregen een artikel opgestuurd die beschadigd bleek te zijn. Gebeld met kok watersport, ik moest er even foto's van mailen, kreeg dezelfde dag nog reactie terug, dat ze het heel vervelend vonden, en we kregen een gedeelte van het geld terug. Omdat ze dit artikel niet meer op voorraad hadden. Super service dus en hele snelle reactie.

Vriendelijk personeel met kennis van zaken

We hadden een aantal zaken nodig voor onderhoud aan onze boot. Na een kort telefoontje werd veel al klaargelegd, de behulpzame medewerker achter de balie wist op locatie echter binnen enkele minuten de lijst van andere zaken die we graag nog eens wilden doen in te vullen. Niet alles paste direct in de auto en het was geen probleem om een aantal spullen dagen later op te halen.

Goede levering alles ok

Bestelling op tijd en juiste goederen

Zeer professioneel

De professionele werkwijze van Kok viel mij echt op. Zeer goede informatievoorziening tijdens het proces van bestellen en uitleveren. Ik had Kok gekozen omdat ze met het product de laagste prijs hadden. Goede ervaring dus.

Geweldige klantenservice!!

Bestelling snel verzonden. Problemen met levering supersnel en goed opgelost. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Goede Customer Service

Telefonisch goed geholpen, toen online besteld, in de winkel afgehaald.

Op tijd, compleet en volgens afspraak!

Ik ga zeker weer bij kok watersport bestellen.

Vlotte en nette levering

De bestelde spullen vlot en netjes afgeleverd. Top!

Snel en goed

Snel geleverd, goed geadviseerd, dank jullie wel!

Zeer vlotte en correcte levering

Zie boven

Correct

De bestelde goederen worden veilig en SNEL geleverd.

Altijd een betrouwbare voorraad en accurate levering.

Een prima web winkel en een betrouwbare levering tegen concurrerende prijzen. Dit bij elkaar maakt het een klantvriendelijke leverancier in Watersport artikelen voor particulieren.

Snel en correcte leveringen

Gemakkelijk om te bestellen Goede en duidelijke website Correcte afspraak en snelle levering

Prima assortiment, service en aflevering

Prima assortiment, service en aflevering. Ook off-line een prima watersport zaak.

Uitmuntend

Snelle levering, keurig verpakt!TOP, en een kaartje erbij wat men allemaal in huis heeft.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.