Fijne mensen en een goed dvies van leverancier en zelfs de groothandel.

Heel goed als je als verkoper de vergaande vragen door echte specialist laat beantwoorden en niet zomaar wat roept. Nummer 1 wordt je nooit alleen!

Zeer snel geleverd

Zeer goede site en goede prijs kwaliteit verhouding.

Vlotte levering, goede prijs.

Prima levering

Alles goed

geweldig

Bestel al een tijdje bij deze club en tot op heden tot volle tevredenheid!!

Keurig geregeld allemaal

Nette website, goed assortiment en snel geleverd. Prima tevreden

Snel geleverd!

Prima service bij aankoop marifoon

Prima service door de ATIS-code alvast in te voeren in mijn nieuwe hand-marifoon

Zeer snel geleverd!

Zeer snel geleverd en goed verpakt! Goede prijs voor het artikel en de verzendkosten naar belgie zijn zeer redelijk! TOP!

prima, snel geleverd

Artikel past prima, origineel, en goed verpakt.

Prima bedrijf, maar sommige zaken passen niet

Aangeschaft in order nr 73383 een mastvoet (Artikelnr: 27063) en een mastje (Artikelnr: 27059). De mastvoet is gewoon krom en je moet heel veel kracht zetten om hem te kantelen. Ontdekte ik pas toe alles al was gemonteerd en had geen zin om alles weer los te halen, te retourneren,kabels te verwijderen, de nieuwe weer te monteren, kabels weer door te voeren, dus leef er maar mee. Mijn vroeu heeft niet de kracht om het ding te kantelen bij een lage brug, dus moet ik zelf doen. Verder prima bedrijf, maar helaas dat de maatvoering niet altijd deugt.

Snel geleverd, goed verpakt en prima retour voorbereiding (die niet nodig was),

Het juiste product geleverd, de dag na bestelling. In de doos ook nog een magazine en en goed voorbereid retourformulier + adressticker. Omdat het product (Musto zeilbroek) prima voldoet was de retour niet nodig. En dat alles tegen een heel redelijke prijs!! Kortom een tevreden klant

Snel en acuraat

Je zult maar op zoek zijn naar 8mm knelringetjes voor de benzineleiding van je Oldtimer. Kok heeft ze en nog wel in twee soorten. Besteld en promt geleverd. Zeer tevreden.

Bestelde producten snel en netjes afgeleverd!

Bestellen en betalen ging makkelijk. Duidelijke site. En de bestelling is snel en netjes bezorgd.

Zoals eerder prima service.

Snel en degelijk geïnformeerd in de webwinkel en even snel geleverd.

prima goed service

prima vooral de retour verzorging

Fantastische (web)winkel qua assortiment, de houding van de mensen in de winkel is ondermaats.

Kok heeft veruit het beste assortiment in Rotterdam en omstreken. De service van de webwinkel is super. Iedere keer als ik in de einkel kom stellen jullie mij echter teleur met jullie houding. Het voelt alsof je liever niet wilt helpen. Het onmogelijke wordt meer benadrukt dan dat jullie mee denken. Het steekt echt schril af bij andere winkels in de regio zoals Correct, Visser (Bruinisse) en Jos Boone. Plaats dit alsjeblieft niet en ik wil geen korting oid. Ik wil jullie alleen maar een spiegel voorhouden want ik heb het gevoel dat die ontbreekt. Ik hoor dit overigens ook van anderen. Als jullie meer uitleg willen, dan mag je me altijd benaderen. Ik hoop dat jullie er iets mee gaan doen.

top service

top service

Onvolledige levering

Geen moeren en geen knopje. Slechte zaak!

Goede service, vlotte lervering ook in Duitsland

Goede kwaliteit, goed assortiment. De enige mij bekende Nederlandse watersportwinkel die fatsoenlijke afleveringskosten hanteert bij bestellingen uit Duitsland.

Keurig!!

Ik heb nu een paar keer iets besteld. Wordt snel geleverd. Als ik een vraag heb en ik bel even wordt het uitgezocht en krijg ik keurig bericht en een oplossing naar wens.

Veel keus, goede service en kwaliteit

uitstekend

service, assortiment en snelheid van leveren zoals verwacht.

Gewoon goed

Prima en vlot geleverd

Ondanks dat er iets verkeerd was gegaan, toch netjes en snel opgelost

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.