Klantenservice ver te zoeken

Had iets besteld en betaald. Bedacht me binnen 5min dat ik iets vergeten was en heb meteen gebeld of het aan m'n bestelling toegevoegd kon worden i.v.m. verzendkosten. Nou, nee... daar konden ze niet aan beginnen. Want alles was geautomatiseerd. "Computer says no"-excuus. Erg jammer. Als bij het verkopen al zo'n service geven hou ik m'n hart vast als er iets kapot gaat.

Snelle levering van het juiste product!

Zie boven.

Fijne zaak altijd goed geholpen

Altijd goede informatie over de producten Bestellingen via webshop snel geleverd

Langsgaan is beter dan bestellen. Heeft ook met PostNL te maken, standaard verhaal van hele dag thuisblijven voor het pakket en dan een briefje in de bus vinden dat je niet huis was. Had eerst gebeld voor de bestelling hoe snel het er zou zijn, zeer vriendelijke man en zou de volgende dag komen. Dus toch maar zelf opgehaald bij PostNL punt en nu komt het moment van wellicht een verbeterpunt; ik haalde de verfblikken uit de doos, maar maar er was te weinig bescherming in de doos gedaan waardoor alle blikken aan alle kanten waren ingedeukt. Dat ziet er gewoon wat slordig uit. Ik ga volgende keer gewoon weer langs, dan weet ik zeker dat ik goed en vriendelijk geholpen zal worden en niet met gedeukte blikken de winkel uit loop.

snel en accuraat

Online besteld en binen 2 dagen was het binnen. Ook terugsturen vanwege een foutieve bestelling was absoluut geen probleem en snel geregeld en geheel afgehandeld.

Algemeen goed, oplossen van een leveringsprobleem was moeilijk.

Algemeen: snelle en correcte levering. Bij een incomplete levering werd wekenlang niet gereageerd op mijn e-mail, noch op de melding via de website. Na een telefoontje, werd de zaak snel opgelost.

Het bestelde product was snel en netjes geleverd

goede artikelen, prima geprijsd

Wij hebben al meerdere malen bij Kok materialen en verf gekocht. Soms is het even wachten op Kit, maar de rest is binnen 2 dagen hier.

Slecht

Ze verkochten begin juli lijnen die pas eind augustus geleverd konden worden.

snelle en correct levering.

's middags besteld, volgende dag geleverd. Een ruim assortiment aan correcte prijzen.

Zeer goede ervaring

Altijd perfekt geleverd

Prima toko

Adequaat, snel binnen no time spullen in huis.

persoonlijk en betrokken

prima winkel en vriendelijke medewerkers

Goed en snel

Uitgebreid assortiment. Goed en snelmgeleverd

Snelle levering zeer goede verpakking

Geen bijzonder heden

Prima webwinkel

Ik koop veel spullen voor mijn boot bij Kok altijd snelle levering. Laatst iets niet goed gedaan met mijn marifoon en zij hebben mij geholpen het in orde te krijgen.

prima, zeer snelle afhandeling en bezorging, zoals het hoort maar niet altijd gaat.

Prima geregeld! Goede service en mensen die goed advies met je delen.

Na aankoop koelkast lukte het ons niet direct deze op een goede manier te installeren. Na een korte check ter plaatse in de winkel en aanvullende technische tips is alles goed gekomen. Fijne, aardige heren die je met raad en daad bijstaan. Pluim voor de service.

Zeer professionele website en afhandeling van de aankoop.

Ik ben zeer tevreden en zal daar zeker vaker aankopen doen voor de boot. Reden is hierboven beschreven..

Zeer goed, snel en efficiënt geregeld

Snel besteld telefonisch bereikbaar en gelijk opgehaald bij de winkel. Zeer goed betrouwbaar service.

Snelle en goede levering

vandaag besteld, morgen in huis zoals beloofd!

Altijd correcte levering

Leveren altijd wat er besteld is en zeer goede service. Zeer tevreden.

Goede webshop, snelle levering.

Duidelijke webshop. Goed assortiment. Concurrerende prijzen.

Ik ben erg tevreden met de snelle levering van mijn bestelling.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.