Prima, de volgende dag geleverd, alles compleet.

De eerste keer via de website besteld, door corona gedwongen. De hoge service volgens de de kok standaard, maar als we weer mogen ga ik toch liever naar de winkel voor het complete overzicht.

kwaliteit en op tijd (hé dat rijmt...)

prima materiaal, goed verpakt en tijdig geleverd

perfect

goed contact als snelle levering een woord perfect.

Super service!

Steeds correct en vlotte levering

Ik kreeg een na een vriendelijk advies het product correct toegestuurd.

- goed telefonisch gesprek / advies - bestelling goed verlopen - heldere mailtjes over logistieke voortgang - prettig af te halen bij de Gamma, ruime openingstijden - meegeleverde info en retour sticker Wat mij betreft stimuleert u het gebruik van afhaalpunten: dat helpt hopelijk tegen de waanzin van verschillende expeditiebedrijven die elk elke dag door de stad rijden. Beperk dat ten dienste van een goede leefomgeving. Ik fiets gewoon even naar het afhaalpunt, dat veelal dichtbij is. U zou een helder verschil in vervoerskosten kunnen aanbrengen. Evenzo de hijgerige vanzelfsprekendheid waarmee iedereen zijn product METEEN de volgende dag zijn product wil hebben: soms is dat helemaal niet nodig en is al het nachtelijke geploeter in distributie centra overbodig. Wat mijn betreft kunt u ook hier de koper een keus geven. Alleen al het bieden van de mogelijkheid zou een extra reden voor mij zijn om Kok te kiezen.

Vlotte levering. Produkten in orde.

Zoals altijd levering en het bestelde in orde,

Goed geholpen en vriendelijk

Tevreden klant.

Een vlugge en correcte service. Zelfs bij nalevering geen enkel probleem. Proficiat aan het Kok watersport Team.

Prima, snelle levering

goede accurate afhandeling.

goede accurate afhandeling.

Goede prijs en pijlsnelle levering

Goede selectie en kwaliteit. Snelle levering zodat we ons probleem snel konden adresseren.

Alles volgens afspraak

Het bestelde heb ik volgens de afspraak precies op tijd ontvangen. Top ga zo door

Mijn bestelling is keurig netjes verzorgd en geleverd.

Vetspuit en schroefasvet besteld. Zijn keurig netjes geleverd, zelfs met ruildocument en adres sticker ingesloten.

Klantvriendelijk

Nemen de moeite om je te informeren over afwijkende levering. In dit geval leverdatum.

Precies zoals je dat wil

Op tijd, volgens verwachting, netjes verpakt en voorzien van duidelijke retourinformatie. Zo zouden meer webwinkels dat mogen doen

Winkel top, webshop drama

Webshop niet van deze tijd meer hoor. Weinig selectie tools, aparte plaatjes van allemaal dezelfde schoenen, telkens in een andere maat en dan nog een keer hetzelfde van een andere kleur. En dan zou je dus 24 pagina's moeten scrollen.... Winkel is top, producten goed, advies en hulp in de winkel ook top, daarom toch aanbevolen!

altijd goed

Karin heeft het heel mooi ingepakt

Goede en snelle service

Goede service en mooie producten

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen (servies van Marine Business) bij Kok Watersport . De leveringstermijn was volgens afspraak en de communicatie uitstekend. Toen ik telefonisch een vraag had werd er goed met mij meegedacht.

Snelle gratis verzending. Ik het op willen halen.

Gewoon goed

Prima verzonden

Duidelijkheid en snelle levering.

Redelijke prijzen snelle levering

Keurig op tijd bezorgd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit/prijs verhouding en goed gecommuniceerde levering

De afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan via de webshop. Altijd wordt het keurig verpakt met de juiste dokumenten voor het eventueel retour zenden. Gelukkig nooit gebruik van hoeven te maken. Daar kunnen veel webshops nog wel wat van leren. Prima service en informatie.

Prima ervaring zowel in de winkel als met een online bestelling

Goede service en goedw adviezen.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.