Snel

Snelle afhandeling van het product binnen een dag

Duidelijke website. Snelle levering.

Snelle levering, goede service en concurerende prijzen.

Geleverd wat gevraagd werd en vlot

Zie boven

Ruim assortiment en nelle levering

De specifieke raamrubbers die ik nodig had kon ik makkelijk vinden. De levering was snel via PostNL. Enige verbeterpuntje: een deel werd nageleverd en dat wist ik niet voordat het bezorgd werd.

prima advies en aftersales

prima geholpen met het maken van de keuze van de producten

Goed en snel

Lekker vlot

Misthoorn werkt goed en is vlot geleverd. Dus zeer tevreden.

Levering Top!!

Kok Watersport van harte aanbevolen!

Vlotjes

Prima service en advies

Snelle reactie

Snelle reactie en goed geholpen.

Snelle levering en goed aanbod! Een van de betere nautische webshops wat mij betreft!

Alles klopt

Behulpzaam, snel en correct

Altijd een goede ervaring

De winkel zelf.is zeer ruim helaas wonen we nu wat verder weg, maar de webshop werkt ook goed. Bestellingen worden altijd direct verzonden en net netje verpakt

Correcte verzending qwa verpakking

Goede kwaliteit kleding..

uitstekende service

uitstekende service : werd persoonlijk op de hoogte gebracht van lange levertijd zodat ik nog kon annuleren. Betaling werd meteen teruggestort.

Goede kwaliteit

Goede communicatie en kwaliteit.

Snelle levering maar ehh.....

Ik had meerdere artikelen maar 1 daarvan was niet op voorraad en zou worden nageleverd. Op zich prima gegereld. Nalevering kwam al een paar dagen later. Dat betrof een vlaggetje 20x30cm. Deze werd bezorgd in een doosje zodat de pakketbezorger het heeft gebracht. Het vlaggetje had ook prima in een enveloppe voor door de brievenbus kunnen worden bezorgd. Dat is m.i. wel zo milieuvriendelijk. Overigens had de gehele bestelling wel met de tweede bezorging mogen worden geleverd. Kok zou hiervoor een vraag bij de bestelpagina kunnen doen of de gehele bestelling na 3 à 4 dagen bezorgd mag worden. Dan had ik die aangevinkt.

Altijd goed geregeld

Ze zijn altijd correct.

Fijne overzichtelijke zaak, vriendelijke mensen.

Fijne zaak met vriendelijke mensen die je helpen.

Zoals altijd, alles perfekt

Snelle levering, goede qualiteit en prijs

Erg snel en zorgvuldig

Zeer tevreden.

Op tijd bezorgd, een pen cadeau

In pakketje zat al met al veel onnodig papier vond ik. Een soort zeer goede kwaliteit insteekhoesje van papier met reliefdruk, geen idee wat ik daar mee aan moest. Had tenslotte wcbrilscharnieren besteld, dus wat te doen met dat hoesje. Het was klein, A6 formaat of zo. Heb het weg gemikt. Die kosten kan Kok zich besparen...

Prima winkel

Gewoon goed!

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.