Zeer positief

Indien iets nodig via online kijk ik altijd eerst bij jullie. Redelijke prijzen en snelle levering.

Volgende dag is ook echt volgende dag

Snel bezorgd, tegen een goede prijs

Prima winkel

Ruime keuze zowel in de winkel als in de webshop, flinke voorraad en kundig personeel. Niet altijd de goedkoopste maar daar staat wel wat tegenover.

prachtige winkel

Prachtige winkel hebben alles. En bij een vraag ...ben je altijd geholpen.

10/10

zoals steeds, Een vlugge en keurige levering

Erg goede ervaring

Ik een erg goede ervaring met KOK Watersport.ik heb vorige week een artikel besteld en kreeg direkt een verwachte levertijd, en die bleek uiteindelijk zelfs nog een dag eerder te zijn. Dus niet alleen zeer veel keuze bij KOK, maar ook een zeer snelle levering.

Groot Assortiment, altijd correct, gratis levering in Belgie.

Ik bestel hier al jaren de meeste van mijn kleine maar ook grote aankopen. Ze zijn meestal gewoon de goedkoopste met bovenop een vlotte gratis levering in Belgie. Fijn is dat het ook een echte winkel is, contacteerbaar en betrokken.

Duidelijke keuze makkelijk te bestellen

Makkelijk bestellen en snelle levering

Zwemvesten vlot geleverd, prima kwaliteit

PERFECT

De online gekochte gasveer werd keurig verzorgd geleverd met een heel duidelijk retourformulier en een retouradres-sticker. Ik heb ze beiden niet nodig gehad. De afmetingen van de benodigde gasveer waren duidelijk aangegeven op de website. Prima online winkel voor je watersport benodigdheden. Als ik in Rotterdam ben ga ik de winkel zeker bezoeken.

Goed assortiment, snelle levering

Van alle nautische webshops springt Kok Watersport eruit; goed assortiment en snelle levering. Daarnaast zijn de blogs over producten en achtergrond zeer handig als je keuze moet maken over apparatuur en onderhoud!

Snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs

Snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs

Is goed.

Snelle levering en spullen zijn netjes verpakt.

Netjes optijd geleverd!

Spullen netjes op tijd geleverd! Mooi verpakt en bijgeleverde bon + voor eventueel retour te sturen bon met sticker erbij in een mooi envelopje. Prima website waar staat of de spullen op voorraad zijn of niet . Bij andere webshops staat vaak dat ze op voorraad zijn maar is niet zo ! Dikke 10 voor Kok watersport!

Snelle levering, zeer tevreden over het artikel.

Ik heb via de computer besteld en kan niet anders zeggen als dat ik zeer tevreden ben over het geleverde artikel de diesel meter.

Had een verkeerde bestelling gedaan , de retour bon met de juiste papieren zitten bij de bestelling en binnen twee dagen je geld terug, helemaal super!

Zeer snelle levering

Snel

Correcte afhandeling

Bezorging/ levering ging perfect

Bestelling en levering lagen dik op elkaar. Product nog niet gebruikt

beste website en service ever

Zoals online bestellen moet werken !

All the best!!!

Everything very smoothly and quickly. I strongly recommend

Prima en snelle levering. We hadden houten vlaggenstok met vlag besteld. Prima verpakt en snelle bezorging. Vlaggenstok netjes in de lak, goed hout, geen splinters, knop is los, zodat de vlag ook eventueel met de los over de stok kan. Oud Hollandse vlag, vinden wij qua kleuren mooier dan de nieuwe vlaggen. Ziet er keurig uit, goed genaaid

Gewoon TOP

Netjes verpakt en snel geleverd zoals ze aangeven op hun website tegen een concurrerende prijs

UITMUNTEND

vandaag besteld morgen in huis.!

Supersnelle en goede service

Na een belletje meteen op de post gedaan en de dag er op in huis?

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.