Super snel en goed product geleverd

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Goed pruduct

Precies volgens afspraak

Goed geregeld

Alles goed geregeld

Goede voorlichting. Goede keuze. Snel.

Snel en efficiënt gewerkt

In de middag een bestelling met vier items geplaatst. Prima follow-up. Duidelijke bericht hoe het staat net de verzending en wanneer het pakket wordt afgeleverd

Prima service en goede prijs

Voor mijn zoon een reddingsvest gekocht. Goede service bij telefonische raadpleging. Binnen 2 dagen geleverd.

Professionele watersportzaak en uitgebreid aanbod

Goede keuze kunnen maken uit het ruime aanbod door de vele blogs en duidelijke toelichtingen. Vlotte levering.

Correcte verwerking van in Line bestelling

On Line bestelling op correcte wijze afgehandeld. Binnen afgesproken termijn en op exacte datum en tijdstip.

Snelle service en overzichtelijk aanbod.

Groot assortiment. Geen bezorgkosten. Snelle levering.

Uitstekende snelle service !

Altijd goed verpakt, scherpe prijzen en vlotte levering

Prima dek doorvoer. Ziet er mooi uit

Dek doorvoer ziet er goed uit. Een min punt: helaas zitten er geen bevestiging middelen bij. Je hebt vlakke bouten nodig om te monteren.

uitstekende service en opvolging ingeval van mogelijke vertragingen

zeer positieve ervaring.

Mijn bestelling keurig thuis afgeleverd!

Helaas bleek ik de antivries niet af te kunnen halen ivm Covid, met wat vertraging daarna netjes thuis bezorgd :)

Doen wat ze beloven

Altijd keurig op tijd en goede communicatie

snelle levering en een goede prijs

top

Goed behulpzaam Korrekte aflevering

snel, service voor retour

snel geleverd, up to date tracking, netjes verpakt als grootste onderscheid, in een keurig hoesje standaard een retoursticker. Mocht het nodig zijn... Sterk werk

Duidelijk en goede uitleg over de producten

Zeer duidelijke uitleg over de producten

Snelle en goede service en tijdeige levering

Top.

Snelle levering, goed verpakt.

Vriendelijke meneer aan de telefoon gehad, had nog een vraag. Nog geen 24 uur later bestelling in huis. Dag erna alles geïnstalleerd apparaatje werkt perfect.

prima en snel

maandag besteld en dinsdag bezorgd. ook telefonisch goed advies gehad

Goed geholpen door tel. hulp

Bij zoeken naar bepaalde anode, kwam deze niet tevoorschijn bij de zoekfunctie op de site. Tel. navraag gedaan bij uw medewerker, die het correcte besteln° kon opgeven.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.