Alles perfect

Snel geleverd, goed verpakt niets op aan te merken

Uitstekende garantie. Onderdeel ging stuk. Foto gestuurd. Geld retour zonder gedoe. Ik blijf Kok zeker trouw na deze ervaring!

Makkelijke webshop en snelle levering, top

Zie boven.

Snel en perfect geleverd

Je kan niet beter en sneller geholpen worden dan bij Kok Watersport

Persoonlijk, denken mee en Goede service!

Goed geholpen, Ook als bestelde spullen toch niet blijken te passen.

Winkelen is leuker maar online is een goed alternatief

Op dinsdag morgen besteld en op woensdag geleverd. Overzichtelijke webshop en een juiste levering. Reeds meerdere malen besteld en altijd netjes afgerond.

Volgens het boekje

Exact volgens afspraak

Grote collectie, zorgvuldig verpakt met duidelijke evt retourpapieren en scherpe prijs.

Prima zaak duidelijke website met goede zoekfunctie en een groot assortiment. Snelle levering. Aanbevolen dus!

hoop gezoek op de website

Prima winkel maar de website blijft gehannes. zoek worden om iets te zoeken blijft een drama en geef het dan maar op. Gebruik ik het zelfde zoek woord bij een collega website heb ik het vaak meteen gevonden, dus dit kan veel beter. gelukkig dan maar weer via de telefoon. Dan verplicht een account aanmaken klopt niet, een ieder moet ook zonder dit kunnen kopen op een webwinkel. DE wet zegt hierin , alleen noodzakelijke gegevens mag gevraagd worden om een bestelling te kunnen afronden. Dus als gast moet er besteld kunnen worden. aanbevelen zet ik dus op nee, winkel is prima oke. dus ja.

Goede producten voor een goede prijs

Projecten zijn als omschreven. Ze zijn op de verwachte leverdatum bezorgd. (Ik kreeg geen melding dat de bestelling was verzonden) In het pakket ook een mapje met retourformulier en adressticker.

Al diverse malen besteld bij Kok watersport, Altijd snel verzonden en perfect verpakt

Makkelijk bestellen maar assortiment is beperkt.

Voorheen bestelde ik meer bij KOK. Maar ik kan nu vaker niet vinden wat ik nodig heb.. Prijs is ook niet meer de laagste.

Dat was een prima customer journey

Prijs en informatie op de site duidelijk. Bevestiging van bestelling ditect in de mail Goed verpakt en met retourticket in de doos. Besteld en geleverd zoal ik het graag zie.

Top webshop

Al heel veel besteld en telkens verloopt alles zoals beloofd. Ook retourneren loopt gesmeerd. Een voorbeeld voor elke webshop!!

positieve ervaring

positieve ervaringen met kok watersport

Pakje is niet binnen

Pakje zou binnen een dag binnen zijn. Maar het zal wel druk zijn bij postnl. Aanbevelen? Nu ff niet.

Snel

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag En snel geleverd

Nu online besteld....

En dat gaat goed en snel. Helaas kunnen we nu niet naar de winkel. Maar online vind ik ook wat ik nodig heb.

producten als besteld, leveringsmoment niet als aangekondigd

De levering was een dag later dan aangekondigd. Op de dag van levering voor niets van 17.30 tot 22.00 uur alert geweest om de bezorging niet te missen, Toen kwam de melding van PostNL dat de levering een dag later plaats zou vinden

Ongelooflijk snelle levering. Top !

Op vrijdagnamiddag besteld vanuit België en zaterdagmorgen perfect geleverd. Top !

Steeds vlotte en correcte levering

Heb reeds geregeld besteld bij Kok en steeds goeie ervaringen.

Altijd goede raad

Vind wel dat verkopers niet achter je rug moeten gaan staan als je aan het shoppen ben . Raar gevoel Als ik iets niet kan vinden vraag ik het wel Ben al reeds 41jaar klant bij kok, Mag wel meer aanbiedingen presenteren, En acties

Vlotte levering, goed verpakt

Subliem

Na mijn vraag via de mail de volgende dag al antwoord gehad en hierop mijn bestelling kunne plaatsen, Advies klopte en de levering was zeer snel.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.