Snelle en correcte levering.

Zelfs met de kerstdrukte werd mijn bestelling van 8 artikelen binnen een dag afgeleverd. Tevens goede communicatie over de voorraadhoogte en levertijd. Ben hier zeer tevreden over (wederom).

Zeer goede service

Duidelijke site , niet duur en ondanks Corona alles snel binnen :)

Super snel geleverd zelf tussen kerst en oud en nieuw 2020-2021

voldoet aan de omschrijcing standaard artikel Vetus leveringsprogramma

suuuper snel en goed

Het was zeer geslaagd voor schaling vatbaar

Goed gesorteerde winkel, deskundig en vriendelijk personeel, prima webshop

Al sinds jaar en dag klant bij Ko, zowel in de 'gewone' winkel als via de webshop. Het personeel in de winkel is kundig en geeft goed adviezen. Een aanrader!

Product kennis mbt instrumenten icm open CPN is onvoldoende.

Goede deal. Maar door Corona on line moeten kopen. Ik was liever naar de winkel gegaan. Telefonist had wel gehoord over Open CPN maar kon mij niet adviseren mbt de instrumenten van Ray marine I70S of die op open CPN konden worden aangesloten. Verder had hij het over een product afboeken, waarmee hij verkopen bedoelde. Dit klonk voor mij alsof ik iets goedkoops zou kopen en dat voor Kok effe afboeken was.

Bedankt voor de snelle levering

Bedankt

Ook aan kleine bestellingen besteedt Kok 100 procent aandacht. Uitstekend!

nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling enkele dagen geleden gedaan maar nog niet ontvangen? Ik denk dat het nog wel goed komt.

Meestal de goedkoopste mét service en snel geleverd

Bij elke bestelling moet ik in herhaling vallen: top!

overleg klantenservice

Prima overleg met de klantenservice over nieuw aan te schaffen marifoon. Deskundige hulp en prima advies

Goede en snelle service

Prima winkel met grote keus voor de watersporter

Super fast, quality as usual

Professional and reliable. I am returning customer

Service als kennis in de winkel prima goed. Denken met je mee. Spullen die besteld worden, snel geleverd

doe niet aan de verwachting

Spuitbus haal niet alle hardnekkige vuil weg. het groen krijg je heel erg moeilijk af. eigenlijk niet!!! dus nieuwe ruiten of een andere wonder spul Zonder voor mijn 30,00 euro. ruitje voor sloep kost 65,00

Super service

Geweldige service en prijzen, helemaal tevreden

Zoals al mijn ervaringen in 20 jaar nog steeds top!

Spulletjes besteld voor onze boten. Heel erg snel geleverd tijdens de kerstdrukte met een professionele afhandeling. Van ouders op zoon en vrouw: een zeer betrouwbaar adres met goede kennis van zaken voor de watersport. Hierdoor al 20+ jaar een trouwe klant. Hulde!

Prima service top zaak

Snelle service en een prima prijs

tevreden met mijn aankoop bij Kok watersport

paar kleine onderdeeltjes besteld en die werden netjes geleverd tijdens de drukste tijd van het jaar. Ga wat vaker spullen voor mijn boot bij Kok bestellen.

positief

Enige minpunt vind ik dat de vooraad niet aan de webshop is gekoppeld blijkbaar. Dus als er staat 3 a 7 dagen, dan verwacht je niet dat je 5 weken moet wachten. Tegenwoordig bel ik eerst op,of iets er is en dan bestel ik het pas.

Snel en goed

Product goed, niet te groot verpakt en snel.

Sydneystraat 72

3047 BP Rotterdam

Over KOK watersport

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.