Zeer slechte klantenservice

Mijn bestelling werd ineens geannuleerd. Ik wilde daarom al mijn producten annuleren, maar de klantenservice is totaal onbereikbaar. Ik zou hier niet bestellen, de service is echt super slecht en bestellingen worden zomaar geannuleerd.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering ondanks de december drukte!

Opgelost

Na review opgelost met het bedrijf, goede compensatie.

Veel keuze. Alles was snel geleverd en ook het retourneren van een item was vlot geregeld mbt terugbetaling

Gewoon goed

Niets aan te merken dus ga zo door!

Geen terugkoppeling door klantenservice

MBT schoenen gekocht ivm hielspoor. Helaas wordt het erger ipv minder.

Prima ervaring

Van tevoren had ik de klantenservice gebeld vanwege de negatieve reviews. Kreeg gelijk iemand te pakken en kreeg ook eerlijke reactie (klantenservice was eerder onderbemand). Dat gaf me voldoende vertrouwen om bestelling te plaatsen (schoenen). Had ze met een paar dagen binnen, en gelukkig waren ze goed. Zou het dus rustig nog eens proberen. Ook omdat het concept opzich wel goed is. Daar passen lagere prijzen bij, en dan is het ook wel logisch dat je daar een iets ander servicelevel voor krijgt dan bij een grote (duurdere) webshop. Enige verbeterpunt is betere/meer foto's van het product.

Overzichtelijk en goede service.

Mooie duidelijke site en producten zijn zoals afgebeeld.

Prina

Het merk sjaal wat ik wilde hebben, was alleen bij tobedressed te vinden.

Zeer slecht

Elke keer is het wat met die retouren. Je kan niemand bereiken. Ik bestel er niks meer op. Ben er klaar mee.

Keurige bediening en goede service

Keurig

Luisteren en doen!

Ik kwam er niet uit met code,prettig geholpen . En volgende dag de bestelling . Perfekt.

Prachtige jurk en supersnelle levering

Mijn heerlijke winterjurk heb ik via de site van to-be-dressed besteld. Ik werd vanaf dat moment op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Binnen 2 dagen ontving ik een keurig ingepakt pakje met daarin mijn jurk. Ik vond de snelheid van de levering verrassend. En mijn nieuwe jurk werd als een persoonlijk pakje in ontvangst genomen door mij.

Ruim assortiment en snel geleverd

Precies zoals verwacht dus zeker betrouwbaar.

Niks ontvangen na 7 dagen

Helaas heb ik naar 7 dagen nog niks ontvangen Ook werkt de track en trace niet.... Heb gemaild ben benieuwd naar de oplossing aangezien het naar 7 dagen niks geleverd is

Slecht voor. de eerste keer

Een bestelling gedaan maar geen bevestiging gekregen vla mail 3 maal moeten bellen of ik de bestelling wel zou krijgen uit eindelijk wel gekregen het was de eerste keer dat ik bestelde niet zo goede reclame voor het bedrijf misschien een kortings bon voor een volgende bestelling !!!!

Fantastische klantenservice

Ik heb een bestelling gedaan en deze werd zeer snel geleverd. De produkten zijn door mij retour gezonden naar de leverende partner. Bevestiging retour en terugbetaling bleef echter lang uit. Contact opgenomen via de app met de klantenservice. Binnen een paar minuten is het geregeld! Per mail bevestiging binnen van de retourzending en ook de terugbetaling was direct geregeld. Nog nooit meegemaakt…

Alles was heel goed

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering Gewoon alles goed

Mooie collectie

Prima collectie voor zowel schoenmode als damesmodelijn.

Zoals het hoort!

Vlot geleverd en correcte klantenservice

Top service !

Perfect geregeld en geleverd en voldeed aan de verwachting

Alles prima zoals het hoort. Fijn.

Leuke tasjes besteld, na de 1e nog één extra als kado besteld. Snelle levering en vlotte afhandeling.

Top klantenservice!

Ik had per ongelijk de verkeerde maat schoenen besteld, gelukkig kon dit nog gecorrigeerd worden. Snelle levering en top klantenservice!

Een zeer goede en vlotte service

Sportschoenen besteld voor mijn dochter en werden heel snel bezorgd. En de site is zeer overzichtelijk. Hier zal ik zeker vaker kopen

Slechte communicatie

Er wordt niet gecommuniceerd als artikelen niet leverbaar zijn. Ook niet of dit nageleverd wordt. Artikel wat betaald is en niet geleverd kan worden, wordt niet direct gecrediteerd. Er wordt niet gereageerd op ingezonden contactformulier.

Diemermere 1

1112 TA Diemen