Kadootje

Geweldig zo snel als ik mijn bestelling ontving en als super verrassing was het prachtig ingepakt. Echt een kadootje voor mezelf.

Prima aankoop; vlotte levering. Top!

Een paar schoenen besteld tegen een meer dan schappelijke prijs. Had ze snel in huis. Aanbevolen!

Prima kortingen op fitflops

Kijk regelmatig op to be dressed voor het assortiment fitflops die normaal gesproken best prijzig zijn. Ik vind regelmatig iets wat ik nodig heb.Afgelopen maand sneakers en sandalen gekocht en binnen enkele dagen binnen.Klasse!!

Spookorder en zeer trage reactie klantenservice

Het zou best kunnen dat te-be-dressed.nl een mooi productaanbod heeft, maar oh wee als er iets niet goed gaat. De klantenservice doet er anderhalve week over om een mail te beantwoorden. Toen ik belde stond ik 15 minuten in de wacht, waarna de verbinding werd verbroken. Wat er mis ging? Wij kregen een niet door ons besteld pakket en bijbehorende factuur a 239 euro afgeleverd op ons oude adres, waar we al ruim een jaar niet meer wonen. We hebben het zelf maar teruggestuurd om incasso ellende door Afterpay, waaraan to-be-dressed de vordering op ons overdroeg, te voorkomen. Deze review wordt waarschijnlijk niet eens geplaatst, omdat er vanaf ons mailadres geen bestelling is gedaan bij to-be-dressed. En dat is dus juist het probleem.

Totaal geen service ,mails worden na paar dagen of niet beantwoord

Goeiedag , Paar schoenen besteld maat 46 staat zo op,mijn bestelorder en de toegestuurde factuur! Geleverd maat 43 , de uitleg op de leverancier zijn verzendnota staat maat 43 . Nu zijn we al ruim veertiendagen verder en steeds niet opgelost mails worden na paar dagen beantwoord of niet meer . Nu komen ze met een uitleg van de leverancier dat ze uitverkocht zijn , maar als je nu op hun site kijkt kan je maat 46 en 47 zo bestellen! Iedereen kan een fout maken erken het dan het staat zwart op wit op papier maar geen reactie van hun kant en telefonisch contact lukt zeker niet minuten een bandje maar niemand die opneemt !!!

Slechte service

Ik had warmbat sloffen besteld bij to be dressed en deze kwamen bij sneakers en zo vandaan. Helaas waren deze te klein en heb dit netjes geretourneerd op de juiste wijze van to be dressed. Na een week nog geen retourinfo ontvangen van to be dressed heb ik hun meerdere malen geprobeerd te bellen om mijn geld terug te krijgen. Na lang wachten verbinding verbroken en toen maar een mailtje gestuurd en kreeg te horen dat sneakers en zo het niet retour terug hadden ontvangen. Gelukkig had ik het verzendbewijs nog bewaard en opgezocht bij post NL. Daar stond gelukkig dat ze het wel retour hadden ontvangen. Weer opnieuw to be dressed gemaild, klachten ingediend en meerdere malen telefonisch contact opgenomen (verbinding verbroken) en geen enkele reactie terug!!. Ik heb contact opgenomen met sneakers en zo en deze medewerker heeft contact opgenomen met een contactpersoon van to be dressed (wat mij niet lukte) en gezorgd dat ik mijn bedrag terug heb ontvangen. Als zij geen contact had opgenomen had ik nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Telefonisch niet te bereiken, niet terug antwoorden op mails en klachten!! Voor mij geen 1 ster waard!!

Geslaagde ervaring

Meerdere paar laarzen besteld in verschillende bestellingen, alles goed en netjes verlopen. Ook de retour van 1 paar.

Super!!

Ik had nog nooit gehoord van to be dressed. Tot ik schoenen bestelde via bol.com en toen zag ik ineens na wat googlen dat ze bij to be dressed 40 euro goedkoper waren! Ik besteld bij to be dressed en de andere teruggestuurd naar bol.com. de schoenen waren heel snel binnen en ik zal dan ook als eerste altijd bij to be dressed kijken!!!!!

Zeer tevreden. Supersnelle levering. Keurig verpakt. Mooie laarzen

Teleurgesteld

Een paar laarzen besteld, geld betaald en gewacht. Vervolgens laarzen niet leverbaar en geld weer terug gestort gekregen. Niet leuk.

Zeer slechte service

2 broeken besteld, allebei snel ontvangen, maar op 1 vd broeken hing het alarmsysteem nog aan. Ik heb ze onmiddellijk geschreven om dit te melden en ze gingen het bekijken met de leverancier. Nadien heb ik niets meer gehoord, ook niet na het sturen van 2 rappels.

Goed product, snelle levering, niet duur

Tijdens de schaatsgekte zijn de bestelde schaatsen alsnog supersnel geleverd! Heel fijn, volop van kunnen genieten!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van het juiste product

Slecht

Heb dingen besteld bestelling klopt niet gebeld word al 2 weken niet op genomen meerdere mails gestuurd geen reactie Echt triest

Twee paar besteld een geleverd

Een paar netjes op tijd geleverd andere paar niet. Telefonisch niet te bereiken. Slechte service.

Zo super snel geleverd

Vandaag besteld en morgen in huis, zo supersnel, en gemakkelijk geregeld Een dikke 10 verdient

Levering verliep snel en correct. Tevreden met de geleverde schoenen.

Nette en snelle levering

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bestelling is netjes binnen de beloofde tijd geleverd

Zoals het hoort

Ruim assortiment en mooie prijzen. Snel geleverd ook

Betaald boor niet geleverd product maar geen geld retour

2 paar laarzen besteld en betaald. 1 paar ontvangen. Zit al 2 maanden achter mijn geld aan. Tevergeefs. Mails gestuurd, geen reactie. Gebeld: wordt niet opgenomen. Klacht aangemaakt: reactie winkelier: we gaan het oplossen. Daarna niets meer gehoord. Weer mails naar to be dressed (met winkelier kan ik geen rechtstreeks contact krijgen), geen reactie. Gebeld: wordt weer niet opgenomen. Motto van to Be dressed is blijkbaar: BESTELLEN IS BESTELEN

Tevreden klant

Ik bestelde hier voor de eerste maal, nl een paar sneakers van Hoffbrand waarop ik verliefd was en die ik enkel hier nog in mijn maat aan de verlaagde prijs vond. Toen ik echter de negatieve reviews las, begon ik schrik te hebben dat ik me had laten vangen. Stuurde een mail aan de. klantendienst met de vraag of ik ze toch echt nog zou krijgen. Dezelfde dag al antwoord van de klantendienst en .... 3 dagen later stond de pakjesdienst hier al met mijn pakje: juiste artikel, aan verlaagde prijs en ze zitten perfect. Dikke duim.

Bestelling vanuit België zonder kopzorgen geleverd

Ik zag een tijd terug mooie laarzen van Bronx, op hun eigen website op de volle prijs. Na wat gegoogle, want ik kreeg ze echt niet uit mijn hoofd, zag ik ze voor -30% op Tobedressed.nl. Ik vond het toen echt verdacht gezien het op de officiële website van Bronx nog aan volle prijs stond. Daarnaast bleek uit een vluchtige opzoeking, dat deze website toch niet altijd zo goede reviews had.. Ik heb er toen een nachtje over nagedacht en het toch gewaagd met Paypal, gezien deze verkopersbescherming geeft. Ik kon de schoenen echt niet uit mijn hoofd krijgen. Later bleek dat ik voor niets zo heb zitten piekeren! De schoenen arriveerden netjes op tijd na zo een 2-3 dagen en waren perfect!! Op de site van Bronx staan deze nog altijd aan de volle prijs. Deze website is gewoon te vertrouwen en dit is géééén fake review. Ik ben dus echt gewoon een erg tevreden klant en deze site zou veel betere reviews mogen krijgen. Niet enkel de negatieve. Doe zo voort! Groetjes, Een Belgische met mooie botjes!

corecte levering

product werd geleverd op tijd en in 2 pakketten alles corect

WAARDELOOS BEDRIJF! NIET BESTELLEN!!!

Ik heb mijn bestelling netjes op tijd ontvangen, maar helaas moest het retourneren. Op track & trace geeft PostNL aan dat het pakket is ontvangen op 5 januari 2021 en nu inmiddels 1 maand later maar nog niets van het bedrijf gehoord en sterker nog ik heb mijn geld niet ontvangen.

Diemermere 1

1112 TA Diemen