Gewoon niet bereikbaar

Schoenen besteld. In 1 doos zat 2 verschillende maten. Bij retourneren zijn de kosten voor de koper. Ik kan er toch niks aan doen. Totaal onbereikbaar via tel 5 x 20min gebeld daarna wordt je eruit gegooid. Moederbedrijf gebeld American Today. Gaf aan dat ik een mail moest sturen. Gedaan een aantal keer geen bericht terug. Via Facebook geprobeerd ook geen bericht terug ... het bericht is niet eens bekeken. Wat een slecht maar echt slecht bedrijf. Tot heden 4 weken later nog niks gehoord. Dus maar de winkel gezocht waar ze vandaan kwamen, gebeld. En die hebben het opgelost.. Aan To Be Dressed heb je helemaal niks. Ik snap niet dat je als winkelier hiermee in zee gaat.

Leveren wat niet leverbaar leek

Toen zelfs de topproducent Giorgio aangaf dat de fraaie herenschoenen die ik wilde hebben niet meer verkrijgbaar waren, zocht ik toch nog verder. En via ToBeDressed lukte dat tot mijn grote vreugde, maar ook tot mijn verrassing. Hoe ze het doen weet ik niet, maar het was heel bijzonder. Daarna werden de schoenen ook nog heel snel geleverd. Ja, dan geef je een 10.

binnen drie dagen binnen

kreeg mijn bestelling binnen drie dagen binnen, goed verpakt en prima product. prima toch!!

Matig

Waardeloos dat je de retourzending moet betalen en niet terugkrijgt. Ga hier dus niet meer bestellen

Kwaliteit en goede prijs !

Zeker aan te bevelen goede service !

Top geregeld allemaal

Snel binnen en zoals verwacht. Top dus!

Snelle levering mooie produkten

Super snelle levering

Schoenen die ik al een jaar eerder zo fijn vond, kon ik hier gelukkig nog een keer vinden en bestellen.

Slechte service

Heb schoenen besteld, 1 paar was niet leverbaar. Schoenen retour gestuurd omdat ze niet paste. Aangegeven dat 1 paar niet leverbaar was, nu bericht gehad dat de retourorder afgewezen is omdat het paar wat niet leverbaar was er niet bij zat. Al 3 mails gestuurd krijg gewoon geen antwoordt.

slechte ervaring

Ik heb bij jullie op 25 juni slippers mephisto huleda in de kleur blauw besteld en heb die 3 dagen daarna netjes bezorgd gekregen. Echter de kleur was niet blauw maar navy. Ik heb 2 dagen geprobeerd jullie te bellen maar na 20 minuten wachten werd steeds de verbinding verbroken. Gisteren eindelijk iemand aan de telefoon gehad en verteld dat ik de slippers retour heb gestuurd maar dat ik niet vind dat ik de bezorgkosten hoef te betalen omdat het een fout van jullie kant is. De mevrouw die ik aan de telefoon had gaf mij daar gelijk in en zou het gaan regelen dat ik niet de bezorg en retour kosten hoef te betalen. Vandaag stond het retour bedrag op mijn rekening maar zijn er toch de bezorgkosten afgetrokken. Ik vind dit niet netjes. De slippers kosten 94,95 en ik heb 98,90 betaald met bezorgkosten meegerekend. Er is een bedrag van 94,95 naar mij teruggestort.

Schoenen zijn perfect Ik ben tevreden over de levering Toppie

Niet goed

Mijn eerste bestelling werd gecanceld, de producten konden niet worden geleverd, dat is nog te begrijpen. Echter is mijn tweede bestelling na drie weken nog niet binnen... Er wordt niet gereageerd op mijn mail en klachtmelding in het account. Daarnaast is het bedrijf telefonisch slecht bereikbaar. Kortom, ik zou dit bedrijf niet aanbevelen.

Uitstekend !

Uitgebreide keuze. Prima prijzen. Vriendelijke communicatie. Zeer snelle levering. Dank je wel voor jullie prima service.

Vies product en slechte service

Schoenen besteld. Ontvangen maar erg vies. Bruine druppels erop en vegen aan onderkant en zijkant van schoenen. Daarbuiten ook niet mijn maat dus terug met optie geld retour. Inmiddels 2 maanden verder en nog niet gelukt. 1 maal telefonisch contact en kreeg het verzoek het allemaal buiten het Retour form ook in een mail te zetten. Gedaan en daarna nooit meer wat gehoord. Bel vaak, maar na lang wachten en het stemmetje “blijft u nog even aan lijn...we helpen u graag....blijft u nog even aan de lijn....we helpen u graag...” wordt de verbinding verbroken. Mocht klantenservice van TBD dit lezen. Gaarne contact. Sub order nummer: 288404

Waar blijft mijn geld?

Twee weken geleden een mail ontvangen dat mijn order niet geleverd kon worden ( kan gebeuren) en dat ik per ommegaande mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels 16 dagen verder en nog steeds niets ontvangen. Ook al 6 mailtjes gestuurd en nul antwoord. Waardeloos bedrijf!!!

Rotslecht

Schoenen blijken niet leverbaar ( te weten moeten komen via de winkel die erachter zit, door de facturatiegegevens op te zoeken, die ons verder ook niet wil helpen). Geen enkele reactie op mails of telefoons. Nog steeds geen schoenen of geld terug.

No contact possible - money not returned

I am very dissapointed. Extremely unprofessional 132,99 Euro outstanding - not contact possible, neither by email nor phone. I will never, ever order here again.

Slecht

Artikel kon niet geleverd worden (kan gebeuren) maar ma 2 weken nog steeds geen geld terug. Ook al 5 mailtjes gestuurd, nul reactie van de klantenservice

Gemakkelijk bestellen, snelle bezorging, prima product.

Gemakkelijk bestellen, snelle bezorging, prima product, goede prijs.

Goed!

Goede en snelle service vanuit zowel hoofdkantoor als de winkel in Utrecht. Heb meerdere malen aanpassingen moeten maken, waar ze erg flexibel mee om zijn gegaan. Meerdere kledingstukken laten bedrukken, zien er allemaal netjes uit. Prijs - kwaliteitsverhouding is goed! Voor een volgende keer weet ik ze zeker te vinden.

Gekregen wat ik kocht in goede orde.

Veel keuze van mooie merken

Goeie aankoop, en daarnaast goede service.

Mijn vrouw heeft schoenen en kleding gekocht op deze site en is zeer tevreden over de gehele aankoop als ook over de levering hiervan.

Zoals het hoort

Niets op aan te merken!

Prima service, duidelijke webpagina

Kan alleen paar positief zijn, blijft hun webwinkel bezoeken.

Diemermere 1

1112 TA Diemen