Duidelijke site, heldere communicatie

De artikelen zijn goed te vinden op de site. De informatie is helder en klopt ook. De communicatie via mail is helder.

Goede kwaliteit

Blij dat ik hier heb besteld. Op tijd geleverd, geen bericht hoeven te sturen dat het te laat was.

Prima webshop, snel ontvangen

Afgelopen woensdag had ik schoenen besteld. Binnen uiterlijk 5 werkdagen zouden ze worden geleverd via de tussenpersoon. Ik had al rekening gehouden met begin volgende week en in deze tijd van meer online bestellingen sowieso al rekening gehouden met wat vertraging maar tot mijn verrassing ontving ik ze vandaag. Heel fijn! Prima geregeld.

geen reactie afhaalcode

al twaalf dagen bezig om de afhaalcode te verkrijgen voor afhalen van een bestelling. inmiddels wordt de mail al 4 werkdagen niet meer beantwoord en bij bellen naar klantenservice, lange wachttijd.

Verkeerd artikel geleverd, slechte klantenservice

Twee artikelen besteld; een artikel is geleverd in een andere kleur en andere maat. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Op mail wordt gereageerd, maar er wordt vervolgens geen oplossing geboden. Op de website staat veel verouderde informatie (samenwerking V&D, social media links die niet meer werken) dus ik vraag me af hoe actief dit bedrijf nog is. Nu wachten en hopen dat de retour snel verwerkt wordt en ik mijn geld spoedig terugkrijg.

Snelle levering!

De kleur van het bovenwerk van de schoen was niet leverkleurig zoals op het plaatje bij bestelling op website. In de omschrijving werd wel over wit gesproken maar ik ging er vanuit dat het plaatje het juiste beeld van de schoen zou geven. De schoenen waren voor mijn moeder. Ze heeft ze wel gehouden omdat ze deze kleur toch ook wel aardig vindt.

Zeer slecht!

Een Bestelling geplaatst en betaald vervolgens krijg je de volgende dag een bericht dat ze niet meer op voorraad zijn. En wat mij dan verbaasd is dat ze nog steeds in de webwinkel staan, maar voor 40 euro meer! Eigenlijk zelfs niet een halve ster waard! Gewoon misleiding!

Snel geleverd en niet duur

Was heel prima, bestelling kwam snel en ik had een goede deal.

Na drie weken wachten komt er NIETS.

04-04-2020 bestelling gedaan en betaald. 06-04-2020 Pakket aangemeld bij de Post. 27-04-2020 , drie weken later.... Nog steeds NIETS ontvangen !! 20-04-2020 mail contact gehad , 21-04-2020 probleem wordt in een minimaal bericht doorgeschoven naar andere partij. Hoelang nog ??? ToBeDressed blijft in stilte gehuld.....

Een paar sneakers van Gabor aangekocht. Niks op aan te merken. Levering op tijd en schoenen top !

De items waren goedkoop,snel en volledig geleverd.

Waardeloos in 1 woord

Nemen 1 paar niet terug om dat de doos is beschadigd! Gaat om sandalen van Gabor die maar liefst 73 euro waren Terwijl ik een zelfde paar door onverwachte extra kosten bezorgen en ( retourgeld verkeerde maat) allemaal keurig netjes heb betaald. Dit via de mail ook aangegeven maar desondanks zou ik nu nogmaals dit bedrag moeten betalen. Wat een slechte service is dit zeg. Ik bestel hier helemaal nooit 1 schoen nog.

Geweldig aanbod en top snelheid

Zeer goed. Goed aanbod, duidelijke website. Verzending heel vlot

Snelle levering.

Perfecte service, mijn bestelling was er volgende dag!

Prima, bestelling volgende dag geleverd.

Prima , op tijd geleverd

Schoenen besteld helemaal goed en mooie prijs

Prettige communicatie en snel geleverd

ervaring zijn zeer goed. Alles zoals het hoort en ruim assortiment.

Betrouwbare shop

Dit was de eerste keer dat ik hier iets bestelde, ruime sortering van trendy mode en scherp geprijsd zal het zeker niet nalaten om hier vaker wat te bestellen. Ook belangrijk:Betrouwbaar en snelle verzending

Goede en snelle service

Twee keer retourkosten betalen

Prima dat je bij een retourzending zelf de verzendkosten moet betalen, daar sta ik helemaal achter. Maar dat ik die twee keer moet betalen, omdat mijn retouren bij verschillende leveranciers vandaan bleken te komen, vind ik niet okay. Daar zou je als klant duidelijker (vooraf) over geïnformeerd/gewaarschuwd willen worden. Het staat natuurlijk wel 'in de kleine lettertjes', maar daar kom je pas achteraf achter.

Slecht verwachtingsmanagement

Bestelling verliep goed en op tijd. Kreeg verkeerde maat opgestuurd. Dit leek goed opgelost te worden maar liep uiteindelijk uit op een deceptie. Géén product en wel 2x van mijn rekening! Vervolgens moeten leuren om je geld terug te krijgen (wat ik overigens nog steeds niet heb ontvangen)

prima services

prima services en kwaliteit

Goede artikelen en vriendelijke klantenservice. Tot nu toe loopt alles prima.

Zeer aangenaam om daar iets te bestellen. Collectie ,prijzen en op tijd brengen .Dat was zeer goed. Tot de volgende bestelling

Diemermere 1

1112 TA Diemen