Yesssss!!!!

Dat dacht ik nl toen ik mijn Nubikk laarsjes vond op jullie site voor jawel €50,- goedkoper dan in de winkel of op andere sites! Blij mee dus!

Producten informatie, zowel foto als tekst Zeer goed.

Scherpe prijs en precies wat ik wilde dus top!

deze is uitstekend

toen mijn bestelling binnen kwam, dat ik eindelijk er wordt steeds meer aan de natuur gedacht eindelijk papieren verpakking.

Snelle levering, goede producten,topsite!

Mooie merkkleding voor een goedkope prijs.. super!!!!

Mooie merken, scherpe prijzen, snelle afwikkeling.

Avond ervoor besteld, dag erna al geleverd. Mooie merken en zeer scherpe prijzen.

Scherpe prijzen en snelle levering

Niet op aan te merken, ga zo door!

Onze ervaring is prima, Floris van Bommel herenschoenen keurig geleverd👍

Snelle levering, fantastische schoenen

Op zoek naar schoenen voor mijn man. Floris van Bommel, geweldige schoenen met een nog betere kwaliteit en net even anders dan een andere schoen, maar ook behoorlijk aan de prijs! Hier gevonden voor minder, dus aantrekkelijk! Snel geleverd en goed verpakt, helemaal blij😁 Site gevonden via Google, maar kom ik zeker nog een keer terug!

Voldoet volledig aan de verwachting!

Snelle levering, product is precies zoals omschreven. Super tevreden over to be dressed

Product helemaal prima, verzending duurde erg lang, maar na navragen werd het snel geleverd

Bestelling ging vlot, ook bevestiging via mail. Na een week nog steeds niets gehoord over de levering er achteraan gemaild. Hierop wel een vlotte reactie dat er zou worden nagevraagd bij de leverancier. Hierna werd het artikel vlot geleverd. Erg blij met mijn jumpsuit van studio Anneloes voor een mooie prijs! 👌

Perfect zoals altijd

Gewoon perfect

Schoenen kapot geleverd

Schoenen gekocht, deze bleken kapot. Ik vroeg of ik deze kon ruilen. Ik zou op de hoogte gehouden worden. En daar wacht nu dus nog steeds op, de winter is intussen halfweg en ik heb nog steeds geen winterschoenen kunnen dragen....

Teleurstelling

3 dagen na mijn bestelling krijg ik pas te horen dat het artikel die ik heb gekocht niet meer beschikbaar is terwijl er nogsteeds op de site word aangegeven dat het artikel wel verkocht word en nu moet ik 2 weken wachten tot ik Mn geld pas terug krijg

foto's van producten zijn niet duidelijk

Jullie foto's op de website van de goederen dat jullie verkopen zijn niet echt duidelijk.

Snelle levering en fijn vest

Had nog nooit hier besteld, levering was snel en mijn vest is mooi en fijn.

Prima online winkel

Ik heb twee paar laarsjes gekocht van Maria Luz bij ToBeDressed. De bestelling verliep vlot evenals de bezorging. Twee verbeterpunten: 1) Het opleuken en verbeteren van de website zodat je de producten beter en groter kunt bekijken met inzoomen en de mogelijkheid om een verlanglijstje te maken van jouw favoriete artikelen. 2. De mogelijkheid om de artikelen tot 1 maand op zicht te kunnen hebben alvorens te besluiten om ze aan te schaffen. Twee weken zijn wat krap. Er kan van alles tussendoor komen. Verder ben ik dik tevreden. Leuke laarsjes ook en ik ben er blij mee. Ik wens ToBeDressed succes 😉

Perfecte levering, snel en netjes verpakt

Zo blij met mijn xsensible schoenen! Ik heb reuma en het enige waar ik goed op loop zijn xsensible Maar in de winkel zijn ze zeker €50,- duurder. Dus heel gelukkig dat ik ToBeDressed gevonden heb. Dank je!!

Snelle service,mooi product

Pakket netjes doir brievenbus gedaan,omdat ik niet aanwezig was

Slecht!

Artikel besteld en pas een aantal dagen later krijg ik een email met daarin pech maar het artikel is toch niet beschikbaar! Geld terugstorten gaat max 14 dagen duren! Ik raad niemand de site aan omdat deze onbetrouwbaar is qua voorraad en bovendien je dan lang op het teruggestorte bedrag moet wachten!

Snel ontvangen, juiste verwachting, wel wat matig verpakt.

Snel te bestellen, mooie prijs met korting ten opzichte van merk-eigen site, snelle levering. Twee merk overhemden gekocht, maar waren wel matig verpakt, kostte wat strijkwerk van mijn vrouw om ze goed te krijgen, dit is wel verbeterpuntje voor mijn zending. Voor mij tot nu toe prima site en leverancier, zou er zeker nog eens bestellen.

Mijn droomlaarzen in de goede kleur gevonden bij ToBeDressed.

Na lang zoeken de goede kleur laarzen gevonden bij ToBeDressed en nog flink afgeprijsd ook. Snelle levering. Ik ben er erg blij mee.

2 keer bestelde/ betaalde niet ontvangen

Echt nog nooit zo n slechte site gezien, TWEE keer zelfde jurk besteld en 2 keer is het er niet?? Hoe kan t waar zijn, TWEE KEER VOORAF BETAALD, zelfs heb ik jullie nog gebeld en zou nu echt goed gaan, niet dus en ook niks in mail/spam ontvangen, moest er ook nog zelf achteraan, snap deze slechte service echt niet, geen to be dressed meer voor mij!!

Uitstekende service

Mooie nike bal besteld en hij was er binnen 2 werkdagen. Goed verpakt, uitstekende service dus.

Diemermere 1

1112 TA Diemen