Ben zeer tevreden.

Ik heb schoenen besteld en de volgende dag heb ik ze reeds ontvangen,terwijl 3 dagen vermeld stond op de website. Bovendien zijn de schoenen perfect. Prima geregeld

Verschrikkelijk

Een jumpsuit gekocht bij to be dressed. Retour gestuurd en vervolgens niet verwerkt door de winkel. Met track and tracé opgelost. Kom ik terug van vakantie moet ik 30,99 betalen voor sommatiekosten. Ontzettend onaardig te woord gestaan. Nu maar kijken hoe ik het bedrag weer terug krijg. Voor mij nooit meer to be dressed.

Een gaatje in het shirt

Nadat ik hem eerst uitgewassen had, ontdekte ik dat er een gaatje in de achterkant van het shirt zat. Hier baalde ik heel erg van. Kon hem nu niet meer terug brengen.

Slecht zeer slecht!! Niks kopen daar!!!

Na 2 maanden zeik te hebben gehad over een paar sandalen die ik 2 X gedragen heb. Krijg ik eindelijk me geld terug. Krijg je een mail binnen 14 dagen staat je geld op de rekening. Goed we wachten 14 dagen. Niks geen geld. Neem contact op en dan krijg je te horen de automatisch betaling is niet verwerkt dus dat doen we nu voor je en dan staat het geld binnen 10 WERKDAGEN op je rekening. Weer 2 weken dus!!!! Werkelijk waar duurt dat ooit nog 2 weken laat staan 1 maand nu voordat je je geld terug krijgt???!!! In Nederland staat je geld dezelfde dag nog op de rekening. Het zijn oplichters en bezeiken je waar je bij staat. Mensen koop daar niks!!!! Echt oplichters zijn het!!!!

Slechte service

PAS OP!! Achteraf betalen kost geld ook al stuur je alles op tijd terug!!!!!

Too blessed with a product of ToBeDressed(.nl)

Supersnelle levering, keurig verpakt, product was perfect... werd er echt blij van!! ...toooooo blessed with this product of ToBeDressed.nl

Snelle verzending,netjes ontvangen

Slechte service!

Mijn jurk was kapot geleverd...erg onvriendelijke dame aan de lijn. Uiteindelijk heeft (voorwinden waar de jurk blijkbaar vandaan kwam) t wel netjes opgelost.

Mijn lievelingsbroek was alleen hier nog te koop.

Ik had me er al bij neergelegd dat ik 'm niet meer kon kopen. Hier toch gevonden en ook daadwerkelijk gekregen. Top! Net als het hele proces en de levering.

Niet geleverd wat gevraagd

Schoenmaat 8 gevraagd en 9,5 aangekregen na mail werd er niet veel moeite gedaan om dit op te lossen.

De jurk die ik niet mocht missen, tóch nog op ToBe Dressed!

Ik had een jurk gezien bij een bepaald merk. Net iets te lang getwijfeld en ving dus bot in de winkel en op de internetwinkel. Groot was mijn verbazing dus toen ik de jurk toch nog vond bij To Be Dressed. Heel blij dat het zo nog lukte voor een superprijs en supersnel bezorgd. Goede service

TOP!!! bedrijf.

Gemakkelijk te bestellen. Goede prijs.Snel geleverd. Netjes verpakt. Helemaal TOP!!! Zal er zeker vaker bestellen!!👍

veel geld kwijt voor retour ivm verschillende winkels

Ik heb een grote bestelling gedaan waarvan ik veel artikelen retour heb gestuurd omdat het niet paste of tegen viel. Alle artikelen kwamen van verschillende winkels waardoor ik eerst verschillende pakketbezorgers moest ontvangen, wanneer ik er een gemist had naar het servicepunt moest gaan en vervolgens met allerlei verschillende pakketten weer terug naar de pakketdienst waar ik dus per artikel verzendkosten kon betalen. Niet alles ging door de brievenbus dus ook nog dik betaald voor alle pakketten. Voor mij geen tobedressed meer.

misleidende actie

Artikel besteld met 50% korting (van €189,99 naar €95,00 vond ik een erg leuke prijs). Krijg ik na 2 dagen bericht dat het artikel niet meer op voorraad is en het niet meer geleverd kan worden. Ik krijg het bedrag binnen 14 werkdagen terug, terwijl ik nu hetzelfde artikel ergens anders kan bestellen waar ik wél 100% zekerheid krijg dat het wordt geleverd. Vervolgens krijg ik €5.00 tegoedbon, terwijl de verzendkosten €3,95 zijn en pas gratis zijn boven de €99. Heb ik dus helemaal niks aan. Kortom, geen aanrader deze website helaas.

Goede service en snelle levering

Helemaal goed!

Je krijgt wat je besteld! Altijd snel geleverd👍

Oplichters. Pakket niet ontvangen ze willen niks voor me doen.

Mijn Klacht Bestel nooit wat bij dit bedrijf. To be dressed.nl Eerst bestelling gedaan waarvan de helft is geannuleerd omdat dit niet leverbaar was. Kan gebeuren natuurlijk dat ze dan alleen de factuur niet gaan crediteren is wel een slechte zaak.ik heb bewijs per email dat de bestelling geanuleerd is. Maar toch wil Demi van to be dressed.nl mijn factuur niet aanpassen. Rond dezelfde tijd nog een rokje besteld. Dit pakketje is vermist geraakt. Post nl zegt dat ie geleverd is maar ik heb niks ontvangen en dus ook nergens voor getekend. Tobedressed.nl zegt gewoon bij beide gevallen wij willen er niet tussen in zitten. En nu? Ik ben niet van plan die facturen van 250 euro te gaan betalen.

Top!!!!

Top!!!

Een aangename kennismaking met To Be Dressed!

To be dressed heeft een groot aanbod aan kleding en accessoires aan mooie prijzen. De betaling van mijn bestelling ging vlot en nog geen twee dagen later stonden mijn nieuwe schoenen al te pronken in mijn kleerkast. Het enige minpunt was dat mijn aankoop verzonden werd in een plastic zak waardoor de schoenendoos gedeukt en gescheurd was geraakt in het transport. Dit is zeer spijtig want ik had de gitzwarte doos graag gebruikt als sierdoos om prullaria in op te bergen, wat nu niet meer mogelijk is. Buiten dit kleine minpuntje, toch een top ervaring!

SLECHT

AL 1,5e MAAND BEZIG OM MIJN GELD RETOUR TE KRIJGEN VAN EEN ARTIKEL DIE IK NIET HEB ONTVANGEN!!

Gewoon goed!

Makkelijk bestellen bij honderden leveranciers

Gewoon top!

gedoe om retour te zenden, telefonisch onbereikbaar

rommelige retour toestand niet helder en inzichtelijk gedoe slecht bereikbaar telefonisch niet bereikbaar geen reactie op mijn emails

Geen bezorging, geen reactie klantenservice

Zeer slechte service: Bestelling komt niet aan door fout van DHL. Mail gestuurd naar klanteservice, deze zou dezelfde dag of de volgende werkdag nog beantwoord worden. Inmiddels is werkdag 3 voorbij, en nog steeds geen bericht.

Snel in huis & voordelig

Makkelijk bestellen, goede prijzen en ook snel. Ik had het de volgende dag al in huis.

Diemermere 1

1112 TA Diemen