Op 12 april zijn mijn retour pakketen afgeleverd aan To Be Dressed bij PostNL. Ik heb 5 kleding stukken geretourneerd, de hele bestselling omdat ze niet goed paste. Vandaag 2 mei heb ik nog steeds geen geld terug van de €224.34 en de post koste €7.25 voor elk pakket dus €21.75 voor alle 3 pakketen. Mijn herinneringen en klachten zijn genegeerd. Ik heb een vreemde email gekregen waarin verteld word dat ik.geen.geld terug krijg voor 1 jurk. De reden van de leverancier Niet ontvangen? Wel teruggestuurd maar niet ontvangen terwijl het bezorg is bij postNl. Ik heb ook mijn ervaring en klacht vermeld bij klacht.nl die mij liet weten dat To Be Dressed mijn klacht niet in behandeling neemt. In de tussen tijd zie ik op verschillende sites zoals trustpilot veel klachten zoals mijn dus het lijkt de bedrijf beleid te zijn.
Bijna 4 weken een pakketje geretourneerd met 2 shirts, waarvan er nu eindelijk 1 als retour is verwerkt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, op de chat reageert niemand en op mail en contactformulier krijg je geen antwoord. Maar ondertussen krijg ik wel van Billink mailtjes dat ik dat ene shirt nog moet betalen, ook bij hen aangegeven dat ik van TBD geen enkele reactie krijg. Wat is dit voor webshop?!?! Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.
Heb een jurk besteld en niet ontvangen. En kan geen contact met jullie krijgen!
Krijg geen reactie van de klantenservice op e-mails. Geld niet terug betaald binnen 14dagen voor geretourneerde kleding die afgehandeld is op 12 april. 5 items terug gestuurd maar 3 van de geretourneerd items zijn niet eens afgehandeld. Alle 5 kleding stukken zijn bij jullie aangekomen op 12 april. Jullie zijn de enige bedrijf die geen reactie geeft en niet op tijd alles afhandelen.
Schoenen besteld via deze site. Na twee dagen dragen kwam een constructiefout, losse naad, naar voren. Meerdere keren contact gezocht met tobedressed, zij reageren echter niet op mijn berichten. Inmiddels met de verzender, de schoenenzaak, contact gehad. Zij reageren gelukkig wel. Ik bestel nooit meer via deze site
Bestelling gedaan, producten niet geleverd. Hierover een mail gestuurd waarop geen respons. Telefonisch wordt aangegeven dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn….
3 maanden geleden schoenen besteld, deze zijn nooit geleverd onder tussen is het een maand geleden en word er nergens meer op gereageerd weg 310 euro. Echt een waardeloze bedoeling!!
De eerste x was het product er niet meer en duurde lang voor ik dat hoorde. Tweede x retour nooit bericht van gekregen! Erg onduidelijk allemaal.
snel geleverd voor herhaling vatbaar !
Sommige artikelen iets te duur!
Bestelling wel betaald maar niet geleverd. Bedrijf reageert niet op mails. Klantenservice niet te bereiken.
Ik kon niet inloggen, kreeg alsmaar foutmeldingen, en ik moest inloggen om te kunnen retourneren. Nieuw wachtwoord lukte niet. Probeerde ik ze te bellen maar na een kwartier wachten werd ik dan van de lijn gegooid "omdat het zo druk was". Op meerdere mails die ik stuurde werd niet gereageerd. Uiteindelijk lukte het me een nieuw wachtwoord te krijgen (waarom nu wel??? geen idee, wellicht eerder een storing??) en dan staan er op de site instructies die weer niet geheel stroken met de mail die je krijgt, waardoor ik de pakketten die ik netjes had dichtgemaakt weer moest openen want er moest een pakbon of factuur in en die had ik niet gehad. Dus weer zoeken op de site en in de mail, uiteindelijk een factuur gevonden... Wat een gedoe, en dat in 2022... Wist niet dat het nog bestond (bij zo'n groot bedrijf althans). Mijn eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb.
Gewoon zoals het hoort en daar is niets mis mee!
Bestelling ontvangen, echter zit er een vlek op het bandje van de damesschoen. Omdat dit het laatste paar is kan ik deze niet ruilen. Ik heb een 4 april een mail gestuurd en ter compensatie een korting gevraagd. Deze wordt niet beantwoord.
Ik had schoenen besteld. De site haperde en later stond er in de bevestigingsmail dat ik 3 paar dezelfde schoenen had besteld… 2 weken later krijg ik een herinnering dat ik nog moet betalen en 3 weken later pas een melding dat de schoenen onderweg zijn!! hele slechte service!!!
Ik heb in februari een rok besteld. Ik kreeg diezelfde avond een bevestiging dat deze was verzonden. 2 dagen later ineens een mail dat hij niet was verzonden want hij was niet op voorraad. Bijzonder! k had betaald met Afterpay en de kosten van de rok werden snel gecrediteerd maar ik word nu nog steeds herinnerd dat ik verzendkosten moeten betalen. Ook bijzonder want ik heb niets ontvangen! Afterpay gebeld maar die zeggen dat ik bij jullie moet zijn. 15 minuten aan de telefoon en net toe ik als als eerste aan de beurt zou zijn verbinding verbroken. Teleurstellend geheel dus. Ik wil graag dat de verzendkosten ook gecrediteerd worden want er is niets verzonden!
Ik twijfelde ook om hier opnieuw iets te bestellen, maar kon me eerlijk gezegd niet voorstellen dat het echt zo erg kon zijn, na vroegere ervaringen. Bovendien ken ik het merk en de maat dus wist zeker dat ik ze mooi vond en ze prima zouden passen. Helaas kreeg ik 2 paar laarzen waarvan bij het ene paar de rits niet eens open ging en bij het andere heel erg moeizaam. Dus balen! En beide paren voor retour aangemeld, 1 postNL verzendlabel aangemaakt, geprint en de 2 paar laarzen in 1 pakket teruggestuurd. Omdat de laarzen (ritsen) defect waren geleverd, zouden de verzendkosten niet in rekening gebracht worden. Helaas zijn er zelfs 2x verzendkosten (want 2 paar??) ingehouden op de terugboeking. Zo jammer dit. Het is namelijk best makkelijk om je klanten tevreden te houden: begin eens met de telefoon op te nemen! En je mail te beantwoorden. Ga het gesprek aan en kijk wat de mogelijkheden zijn om het samen op te lossen. Dit is echt to-be-dressed onwaardig!! Het is helaas behoorlijk bergafwaarts gegaan sinds Barry Kikkert het bedrijf verlaten heeft.
While I believe customer service needs to be more responsive to phone calls and email inquires and the website needs improvements (including, but no limited to, incorporating other languages than only Dutch), when I finally reached Reuben in customer service, he was very helpful and resolved my issues.
Dear Alex, I am glad we resolved this issue over the phone, as you know we had a small issue regarding paying with Maestro. This has been fixed and i can see you succesfully placed an order. Our apologies for this inconvience, and we hope to see you again as a customer of To Be Dressed. Kind regards, Ruben To Be Dressed.
Originele beoordeling
I tried to call at lest 6 times because it would not take my American credit card and when trying to switch to a European Maestro, it wouldn't ask for new info. Some one responded once in chat and disappeared for hours. The worst is trying to reach them by phone - messages are only in Dutch and it says something like there is one person before you, then something else - but nobody ever picked up in person! Just honestly never experienced such a bad customer service!
Duidelijk, snel en helder.
Goed verpakt en mooie kwaliteit schoenen. Ik ben er heel blij mee. De prijs was ook prima.
Eén paar laarzen ontvangen waarvan op 1 wreef een grove beschadiging en vlek zat waaraan te zien was dat geprobeerd is dit weg te werken. Wat niet is gelukt. Hoe komen ze er op om beschadigde producten te versturen?! Op mijn klacht per email hierover kreeg ik geen enkele reactie. Bestel hier niet! Onbetrouwbaar en geen waar voor je geld!
Bestel hier niets. Tot 2x toe de verkeerde kleur schoenen ontvangen. Kan gebeuren. Retourlabel ontvangen,Verzonden en dan niets. Bellen is onmogelijk. U bent de volgende bellet. Na 10 minuten verbinding verbroken. Mailen heeft geen zin. Niemand die een reactie geeft. M.a.w. ik kan fluiten naar mijn geld.
Twee artikelen niet geleverd. Geen reactie niets! Nooit bestellen.
Hele goede en snelle service van BeDressed. Kei mooi geslaagd met apparte laarzen
Beste Anita, Wat ontzettend fijn om te horen dat je bij ons goed geslaagd bent! Met zo'n leuke reactie kunnen we niet anders dan met een glimlach onze werkdag voortzetten! : ) We hopen je graag nog eens terug te zien als klant van To-Be-Dressed Met vriendelijke groet, Ruben To be Dressed
Ik heb mijn bestelling retour gestuurd en nu wacht ik al 10 dagen op een reactie. Retour is keurig afgeleverd door post nl. Gemaild geen reactie. Gebeld maar na 15 minuten telefonisch in de wacht verbreken ze de verbinding. Via chat wel contact maar denk dat het een chatbot is ipv een medewerker ook geen resultaat tot nu toe. Nog steeds geen geld terug.