Mooie collectie

Mooie collectie met goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestelling gedaan, door To Be Dressed geannuleerd maar geen terugbetaling

Slechte ervaring. Op 18 maart een bestelling gedaan. 4 minuten na de afgeronde bestelling kreeg ik een mail dat ze de artikelen toch niet kunnen leveren. Jammer, maar kan gebeuren. Volgens de mail zou het bedrag (>100 euro) per ommegaande teruggestort worden. Dinsdag 22 maart nog geen geld terug ontvangen. Dus maar eens gebeld. Ik kreeg te horen dat het geregeld zou worden. Nu is het vrijdag 25 maart en heb ik nog mijn geld niet terug. Vreemd! Bellen met het telefoonnummer levert niks op. Diverse keren geprobeerd (lees: totaal 67 minuten een bandje). Wederom zojuist gebeld. 28 minuten lang een bandje met "We staan u zo spoedig mogelijk te woord. De volgende vrije lijn is voor u gereserveerd". Hopelijk worden deze beoordelingen gelezen. Ik wil mijn geld per ommegaande retour.

Giorgio schoenen geleverd binnen 2 dagen

Ik heb via to be dressed een paar Giorgio schoenen besteld, die 50% afgeprijsd waren, nergens zo goedkoop te krijgen dus ik twijfelde wel even, ivm andere reviews. Toch besteld en met PayPal betaald. Ging perfect, krijg direct een bevestiging via de mail. Schoenen kwamen van een plaatselijke winkelier Aad van den Berg schoenen uit Noordwijk. Keurig verpakt en snel geleverd, de dag erop al.

Onbetrouwbaar

Wel betaald, niet geleverd. E-mails gestuurd, niet reageren. Gebeld, na 15 min wachten lijn verbroken 2x. Gebeld, te woord gestaan, beloofd dat men het gaat uitzoeken en een e-mail stuurt, niet gebeurd. Klacht ingediend, wordt niet op gereageerd. Kortom onbetrouwbare webshop.

Eerst een wat mindere ervaring door een niet goed verwerkte retour, maar uiteindelijk netjes teruggebeld en verder vriendelijk geholpen door Ruben, die het allemaal opgelost heeft! Heel fijn, bedankt!

Geen levering en totaal niet te bereiken.

Één ster is nog teveel. Er wordt niet geleverd, ook per e-mail niet te bereiken en contactformulier geen reactie op. Telefonisch niet te bereiken. Ik zou hier nooit meer bestellen. Y.S.

Troep service

Ik schrijf nooit reviews maar hier komt die: Annuleren hier is mission impossible, ik stuur 3 mails 3 dagen van te voren om een bestelling te annuleren en krijg alsnog een verzendbevestiging van die levering. Niet de eerste keer. Ik hang 2 keer 15 minuten aan de lijn en de haak word erop gegooid. Wat is dit nou voor service? Die bestelling moet hoe dan ook geannuleerd worden dan kan je toch tijd en moeite besparen voor beide partijen en gewoon annuleren ipv zenden, retour en al dat gedoe. We zitten in 2022 kom op joh, als je een business wilt draaien moet je op zijn minst bereikbaar zijn voor je klanten

eigenlijk is halve ster teveel

Ik kreeg ongevraagd een email in mijn inbox. Ik had een account aangemaakt stond erbij. Dit was niet zo dus proberen te verwijderen. Dat kan je niet zelf doen. Dus contact met de klantenservice opgenomen online. Daar kreeg ik contact met RUBEN. Ik heb echt nog nooit zo'n onbeschoft iemand gesproken. Brak ook telkens zomaar af, moest je weer alles opnieuw doen. Eigenlijk teveel om uit te leggen. Nee voor de service die je van RUBEN krijgt een 0,0. Daarna kreeg ik een nette email van Iza die had meegelezen en daar gingen alarmbellen af zoals ze schreef, en vroeg of ik haar wou bellen. Heb terug gemaild dat ik daar geen behoeft aan had. Maar wel de vraag of er wel serieus wat aan gedaan ging worden met deze RUBEN.

Meer dan goed

Had e-mail niet goed doorgegeven, ben direct geholpen en ontving ook gelijk de bestelfactuur, dag later de bestelde schoenen binnen, met duidelijke info en een correct product. Scheelde overigens ongelooflijk veel centjes. Bravo

Snelle en goede service. Product top.

snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

duidelijke omschrijving en snel geleverd met aankondiging over de dag van levering

levering prima, retour slecht

5 paar slippers besteld, 1 gehouden. de 4 paar die retour moesten bleken van 2 leveranciers te komen. het moest allemaal in. dezelfde doos terug, dus extra retourkosten. Combineren mocht niet. Retourkosten vind ik zo ie zo al niet echt service. 1 retour goed gegaan, de andere niet. Ik heb betaald met Visa, doe ik eigenlijk nooit, Ik betaal nooit vooraf. Nu natuurlijk spijt. Ik krijg geen enkele reactie op mijn berichten. Het blijft maar staan als in behandeling. Zoals het nu lijkt kan ik naar mijn geld fluiten. Nooit meer besteld ik iets bij To Be Dressed.

Uiteindelijk nog goed gekomen

Na het plaatsen van een boze review , toch wakker geschud. Uiteindelijk toch mijn geld teruggekregen.

Waardeloos dat je zowel verzend- als retourkosten moet betalen

Het minimale orderbedrag om geen verzendkosten te betalen ligt erg hoog. Dat nam ik echter op de koop toe. Wat blijkt, nu komen ook de retourkosten voor mijn eigen rekening. De order werd snel geleverd, maar door dubbele kosten voor mij zeker niet voor herhaling vatbaar.

Heel erg fijn

Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice en ben erg blij met de oplossing.

Zeer fijn.

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe schoenen. Snelle levering. Ik had een aantal vraagjes bij het bestellen van de schoenen, waardoor ik de klantenservice heb gecontact. Erg fijn en klantvriendelijk geholpen door medewerkster Diana.

Fijne ervaring

Een snelle levering! Wel had ik toch nog een vraag voor de klantenservice en ben door de medewerker Diana erg fijn geholpen. Top!

prima klantenservice

Schoenen retour gestuurd. Zijn ergens blijven haken. Kan gebeuren met de grote hoeveelheid te versturen pakketten tegenwoordig. Contact opgenomen met klantenservice. Zij hebben dit direct opgepakt en correct afgewikkeld Remco Jansen Dieren

Zeer slecht bedrijf voor mij nooit meer!

Skibroek besteld, klantenservice is onbereikbaar en ook op mail totaal geen reactie, tot een aantal dagen na bestelling er een bericht komt dat de bestelde ski broek niet geleverd kan worden, het bedrag zal worden gerestitueerd, maar wat blijkt de restitutie is €1.00 minder dan het betaalde bedrag, producten niet leveren maar wel iedere x €1.00 in je zak steken. Krijg wel een bericht dat ik bij m’n volgende bestelling €5,00 korting krijg, alsof ik hier nog eens wil bestellen!!!

Snelle levering van uitstekend kwalitatief product.

De skibroek is snel geleverd en de broek is ook nog eens van zeer hoge kwaliteit.

Slechte berijkbaarheid als er iets misgaat

Ik bestelde schoenen die nooit geleverd zijn. Telefonisch krijg je oeverloos een bandje maar geen contact. Mailtjes worden genegeerd. Mijn advies? Nooit meer iets via to be dressed bestellen.

Een schande!!!

Ik had 1 bestelling geplaatst met 4 kledingstukken. Alle stukken kwamen in een aparte doos van ergens anders aan. Niets paste en ik wilde mijn 1 bestelling van 4 kledingstukken retourneren en wilde uiteraard 1 maal (voor 1 bestelling uiteraard!!) retourkosten betalen. Echter omdat ik uit België kom, ging dit niet. Ik moest elk kledingstuk apart naar andere adressen sturen, dus 4 maal retourkosten voor 1 bestelling betalen?! Een regelrechte schande!!! Ik heb nog geprobeerd dit duidelijk te maken aan de klantendienst, hun antwoord was echter “er valt niets aan te doen, maar u krijgt ter compensatie 15€ korting bij volgende aankoop”. Alsof ik nog bij jullie hierna zou bestellen? Ik bestel wekelijks van alles online, maar dit heb ik echt nog nooit meegemaakt!!! Een regelrechte schande, want ik ga de retours nu niet doen, vermits me dat bijna evenveel gaat kosten als het bedrag waarvoor ik gekocht heb. Ik heb kleren die ik niet wil, maar jullie hebben wel lekker mijn geld, degoutante praktijken!!!

Slecht

Op 8/1 3 paar schoenen besteld. Zeer snel kwam paar 1. Na een paar dagen paar 2. Tot op heden is paar 3 nog niet verstuurd… Het bleek dat de schoenen niet pasten/lekker zaten en wilde ik dus vast retourneren. Paar 1 kon ik gewoon via site retourneren. Op dag dat deze weer bij tobedressed werden aangeboden kreeg ik al mail dat geld eraan kwam, dit was er de volgende dag. Complimenten! Maar het andere paar was volgens site nog niet geleverd (was suborder aangemaakt met de andere 2 paar) …..veel mailtjes, klachtenformulier maar geen reactie. Tot vanmorgen er opeens een mail kwam dat mijn suborder verzonden was. Ik dacht komt nu (nu ik vanmo minuten in de wacht stond via telefoon en geen contact gehad) toch opeens nr 3? Maar nee dit verzendbewijs was van het paar wat ik 11/1 had opgehaald en volgens site nog nooit verstuurd was. Deze kan ik dus nu pas retourneren en dus officieel te laat. Ook stond er dat er weer €5,75 werd afgetrokken terwijl je maar 1x retourkosten zou moeten betalen. Het 3e paar heb ik gemaild dat ik wil annuleren en gewoon mijn geld retour wil…maar u snapt…geen reactie. Misschien helpt deze negatieve review dat ik eindelijk een reactie krijg

Mijn ervaring met to be dressed zeer goed behandel en zelfde dag

Retouren worden afgemeld zonder afwikkeling

01-02-2022 Laarzen vallen te klein. Omruilen kan niet bij leverancier, dus retourneren en nieuw de goede maat bestellen. Retour netjes voldaan met retourlabel en met extra kosten teruggestuurd. 2e Levering met goede maat gaat goed echter retour staat op de website Afgemeld zonder dat het bedrag teruggestort is......... ______________________ 03-02-2022 Verrassing ik kreeg vandaag Laarzen nogmaals toegestuurd. Kan ik opnieuw terugsturen met hoge portokosten. Niets gehoord van Servicedesk.....

Diemermere 1

1112 TA Diemen