Super goede sevice

Zeer tevreden over de steen van mijn partner, boven mijn verwachtingen

Goed geholpen, keurig afgehandeld

We werden goed geholpen en alles is vlot en netjes verlopen! Steen ziet er keurig uit

Prettige goed afgestemde samenwerking. Het is precies zo geworden als wij hadden gehoopt.

De prettige, rustige geduldige houding van Jelle was heel fijn. Ook bij veranderingen die we dachten te wensen Leers er meebewogen. Het enige wat fijn was geweest was even een foto toen het graf klaar was. Omdat we niet om de hoek wonen miste we dat. Dank voor de mooi uitgevoerde opdracht. Heel tevreden!

Goed vakwerk

Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd

Super fijn geholpen

Fijn als je je in een lastige tijd als je iemand verliest zo goed geholpen wordt.

Kundig geholpen en plaatsing was vol respect

Kundig geholpen. Prachtig geworden. Plaatsing met respect

Klantgericht meedenken, alles keurig binnen gestelde termijn geplaatst

Vriendelijk gastvrij respectvol, goed meedenken ,financieel plaatje schetsen, keurige verdere afwikkeling

Goed werk geleverd

Duidelijk en goed overleg ruime keus opdracht naar onze wensen uitstekend uitgevoerd

netjes

tevreden

Heel netjes geleverd

Goede service nette levering. Zeer tevreden.

Gelijk goed geholpen.

Bij Veluwehof Natuursteen wisten ze mij gelijk goed te helpen (dat heb je nodig) met mijn eigen ontwerp en meneer maakte gelijk een offerte dat betekent dat je verstand van zaken heb. Het eind resultaat is prachtig heel fijn dat ik dit ingrijpende in mijn leven met z’n mooi monument kon afronden !!!! (Dat had anders niet gekund want de andere waren twee keer zo duur). Hartelijk dank hier voor.

Uitstekend!!

Een prettige ontvangst. Ruimte om rustig rond te kijken en een keuze te maken. Duidelijke uitleg over proces om te komen tot en een vakkundige plaatsing van de grafsteen waarbij tevens opvulling zwarte aarde tussen de randen en terug leggen bloemen.

Vakkundig,

Goede duidelijke afspraken. Goede prijs/ kwaliteit verhouding Vriendelijk

Scherp geprijst, goede kwaliteit

Titel zegt het, voor een goede prijs is er goed met ons meegedacht en hebben wij een prachtgrafsteen kunnen plaatsen.

Meer dan goed!

Echt een hele goede ervaring. Alleen contact gehad per mail, omdat wij al wisten wat voor steen we wilde voor ons kindje. Het ontwerp werd per mail toegestuurd, en alle aanpassingen werden netjes gedaan. Echt fantastische service!

alles tip top geregeld

Graf monument nodig, en kwam bij veluwehof uit. Keurig antwoord gehad op al mijn vragen en wensen, Mensen denken goed mee. Ook na bestellen, is eea verlopen zoals ik t wilden. Heb na t bestellen, een mail gehad over de plaatsings datum, en fotos gekregen , dat het keurig geplaatst is. Ik kan geen enkel verbeter punt opnoemen, prima prijs, prima service, nette correcte levering. En vooral , niet opdringerig, geen verkooppraatjes, gewoon nette mensen.

Alles was goed geregeld!

Uw bedrijf was bij mij onbekend! Mijn zoon was via het internet bij u uitgekomen en kwamen wij zodoende in Voorthuizen terecht! Daar wij al wisten wat mijn man wilde was het niet zo moeilijk om een keus te maken! Die is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Goede keuze, tekst en letters goed meegedacht, keurig geplaatst.

Op een zeer vriendelijke manier, steen uitgezocht, men neemt de tijd, en er werd goed meegedacht hoe de tekst erop moest komen te staan en ook de kleur van het lettertype was belangrijk. De grafsteen is keurig geplaatst, wij zijn zeer tevreden.

Alles netjes en volgens schema geleverd

Goed geholpen en aangegeven levertijd nagekomen en netjes geplaatst

Goed geholpen

Goed geholpen en nemen de tijd voor je.

Jullie zijn zeer meedenkend en alles kan zowat.

Verkoop afdeling geholpen door Jelle deed het heel netjes. Tussen door hebben we gebeld dat wij erbij wilde zijn bij het plaatsen werd in de computer gezet. De twee medewerker die wij bij het plaatsen ontmoeten mogen zeker een hele dikke pluim hebben. Kennis gemaakt met hun uitleg gekregen zeer netjes afgewerkt. Voor hun was het ook apart dat er familie bij was met het plaatsen van het monument. Heel fijn vonden wij dat.

Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling van het graf voor onze zoon.

Prettig betrouwbaar goede service

Het ontvangst was laagdrempelig dat voelde prettig......dingen goed uitgelegd en goed geregeld.......het contact via mail verloopt prettig en duidelijk....ook de plaatsing van de steen en alles er om heen was keurig geregeld....

Zeer ervaren mensen die met je meedenken en ontzorgen

Alles goed geregeld. Graf ziet er netjes uit. Ze nemen echt de tijd voor je.

prima voor elkaar, wel langer geduurd dan via offerte gepland.

Onze moeder is uiterst tevreden over het resultaat. Dat is toch het belangrijkste tav het graf van onze vader. Oorspronkelijke planning voorzag levering in 1Q21, dat is dus iets later geworden. Geen probleem, maar geen '5 sterren' dus.

Hoofdstraat 17

3781 aa Voorthuizen

Over Veluwehof Natuursteen

Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.