Meer dan goed!

Echt een hele goede ervaring. Alleen contact gehad per mail, omdat wij al wisten wat voor steen we wilde voor ons kindje. Het ontwerp werd per mail toegestuurd, en alle aanpassingen werden netjes gedaan. Echt fantastische service!

alles tip top geregeld

Graf monument nodig, en kwam bij veluwehof uit. Keurig antwoord gehad op al mijn vragen en wensen, Mensen denken goed mee. Ook na bestellen, is eea verlopen zoals ik t wilden. Heb na t bestellen, een mail gehad over de plaatsings datum, en fotos gekregen , dat het keurig geplaatst is. Ik kan geen enkel verbeter punt opnoemen, prima prijs, prima service, nette correcte levering. En vooral , niet opdringerig, geen verkooppraatjes, gewoon nette mensen.

Alles was goed geregeld!

Uw bedrijf was bij mij onbekend! Mijn zoon was via het internet bij u uitgekomen en kwamen wij zodoende in Voorthuizen terecht! Daar wij al wisten wat mijn man wilde was het niet zo moeilijk om een keus te maken! Die is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Goede keuze, tekst en letters goed meegedacht, keurig geplaatst.

Op een zeer vriendelijke manier, steen uitgezocht, men neemt de tijd, en er werd goed meegedacht hoe de tekst erop moest komen te staan en ook de kleur van het lettertype was belangrijk. De grafsteen is keurig geplaatst, wij zijn zeer tevreden.

Alles netjes en volgens schema geleverd

Goed geholpen en aangegeven levertijd nagekomen en netjes geplaatst

Goed geholpen

Goed geholpen en nemen de tijd voor je.

Jullie zijn zeer meedenkend en alles kan zowat.

Verkoop afdeling geholpen door Jelle deed het heel netjes. Tussen door hebben we gebeld dat wij erbij wilde zijn bij het plaatsen werd in de computer gezet. De twee medewerker die wij bij het plaatsen ontmoeten mogen zeker een hele dikke pluim hebben. Kennis gemaakt met hun uitleg gekregen zeer netjes afgewerkt. Voor hun was het ook apart dat er familie bij was met het plaatsen van het monument. Heel fijn vonden wij dat.

Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling van het graf voor onze zoon.

Prettig betrouwbaar goede service

Het ontvangst was laagdrempelig dat voelde prettig......dingen goed uitgelegd en goed geregeld.......het contact via mail verloopt prettig en duidelijk....ook de plaatsing van de steen en alles er om heen was keurig geregeld....

Zeer ervaren mensen die met je meedenken en ontzorgen

Alles goed geregeld. Graf ziet er netjes uit. Ze nemen echt de tijd voor je.

prima voor elkaar, wel langer geduurd dan via offerte gepland.

Onze moeder is uiterst tevreden over het resultaat. Dat is toch het belangrijkste tav het graf van onze vader. Oorspronkelijke planning voorzag levering in 1Q21, dat is dus iets later geworden. Geen probleem, maar geen '5 sterren' dus.

Erg behulpzaam

Vanaf het eerste contact gaf het vertrouwen en alle tijd werd genomen om de vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Het personeel was bijzonder vriendelijk.

De steen voor mijn vader is netjes neer gelegd

De steen van mijn broer zou dacht ik gelijk gerepareerd worden ? Is niet gebeurd.

netjes keurig verzorgt

ik ben er zeer tevreden mee het monument ligt er netjes bij

Goed geholpen fijn bedrijf

Levertijd was erg lang (corona) Ziet er perfect uit!!!!!

Er werd goed en rustig naar onze wensen geluisterd. Van advies voorzien zonder dat het als opgedrongen voelde. De gemaakte afspraken zijn keurig na gekomen. Uitvoering zoals verwacht! Kortom: zeer tevreden

Klantvriendelijk. Positieve ervaring.

Klantvriendelijk

Tevreden.

Precies zoals gezien bij de showroom, nette afwerking.

Goed geregeld

Goed en duidelijk en prijstechnisch ook prima

wij zijn zeer tevreden over4 het eindresultaat

wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat !!!!!

Wij zijn erg tevreden over de geleverde steen. Geweldige service. Ook tijdens het uitzoeken,werden we erg gehoord en was er alle tijd voor ons. Dat heeft voor ons erg welkom en prettig gevoeld. Met vriendelijke groet, Familie Brons.

Gelijk eenn goed gevoel.

We zijn bijzonder tevreden over de opdracht.

Zag er prims uit!!

er wordt gedaan wat is afgesproken

geen verrassingen achteraf Het werk is netjes en tijdig uitgevoerd

behulpzaam, duidelijk en vrijblijvend.

Eerst heb ik via internet zelf een model uitgezocht. Daarna verschillende maal contact gehad en goed geholpen met het maken van een keuze. De verwachting was dat het februari zou worden voor de plaatsing op get graf. Wat ook uit kwam. Een dag tevoren werd ik bericht en de volgende dag een telefoontje dat de steen was geplaatst. Alles netjes en verzorgd. Dank.

Hoofdstraat 17

3781 aa Voorthuizen

Over Veluwehof Natuursteen

Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.