Zeer positief

Uitgebreid voorgelicht en klantvriendelijke benadering.

Goed geholpen, ook met de proefopstelling. Levering steen duurde erg lang, ook door de Corona periode...

Vriendelijke ontvangst en goed contact ook daarna,

alles was uitstekend

Hallo ik wil hierbij reageren voor de levering van een gedenksteen ik ben naar alle tevredenheid geholpen door u bedrijf,ik zal u aanbevelen mocht dat van pas komen.

Fijn bedrijf

Een fijn bedrijf met medewerkers die goed advies geven en aanvullende ideen aandragen. Dus goed advies . Ook de levering was sneller dan vooraf gedacht. Het monument voldeed aan onze verwachting.

Super service en vriendelijke mensen.

In alle verdriet van ons, voelt het personeel van de Veluwehof heel goed aan wat bij de mensen past. We hadden gevraagd om een tijdelijk gedenkbordje, en er werd gelijk een tijdelijke gedenksteen gemaakt. Echt helemaal super geregeld. En keurig een mail wanneer de steen geplaatst is. Ook vinden de prijs kwaliteit super goed. Heel erg bedankt voor alle zorgen. Met vriendelijke groet, J.M.P vd Weerd Jansen

Professioneel en respectvol

Heel fijn geholpen, eerlijk advies en zeer nette afhandeling van de gang van zaken.

Keurig en betrouwbaar bedrijf.Leveren goed werk af!

Goede Service

Er werken mensen die met je meedenken, niks is teveel. Ze regelen alles voor je. Hartelijk dank.

Positief

Wij hebben een mooi grafmonument gevonden bij de Veluwehof en zijn tevreden over de plaatsing. Het geheel ziet er netjes uit. We vonden het wel erg lang duren, voordat de steen werd geplaatst, bijna 5 maanden.

Prachtig

Prachtige grafsteen, met zorg geplaatst. We zijn heel tevreden.

Een goed adviserend en deskundig bedrijf.

Kwam voor een oriënterend gesprek. Heel ongedwongen met een rustige, maar deskundige medewerker. Iemand die zijn mening niet aan jou opdringt, maaradviseerd om wat kan en wat mogelijk is. Vanaf het begin af aan een goed gevoel bij dit bedrijf gehad. Fijne mensen, begripvol en niet opdringerig en die jou van een goed advies dienen, voor een velen een moeilijk onderwerp als het uitzoeken van een gedenksteen voor een overleden geliefde.

Fijn geholpen

Fijn geholpen goede uitleg mooi werk geleverd.

heel positief

We zijn zeer tevreden over het persoonlijk contact, het ruime aanbod en de goede afhandeling. Het is een stijlvol en solide grafmonument, geplaatst zoals afgesproken. Voor ons heel waardevol om dit als laatste voor onze broer te doen.

Goed en serieus betrokken organisatie die weet waar ze over praten.

Afspraken goed nagekomen

Alles is via begrafenisondernemer verlopen.

een prima firma om zaken mee te doen.

de correctie's zijn goed overgenomen en de plaatsing was keurig.

Steen is erg mooi he precies zoals we het voor ogen had

Netjes ontvangen en netjes geholpen

goede service!!!

netjes geholpen, regelmatig op de hoogte gehouden van de stand v zaken. steen ziet er keurig uit!!

vriendelijk, deskundig

respectvol geholpen. vanaf het uitzoeken van de gedenksteen tot en met plaatsing. keurig op de hoogte gebracht van plaatsingsdatum en daarna telefonische bevestiging van plaatsing. zeer gewaardeerd.

Geweldig!

Ontzettend klantvriendelijk en een hele goede service. Al onze wensen mbt de grafbedekking zijn naar grote wens vervuld. Dankzij de Coronatijd was de levertijd langer dan normaal, maar hiervan zijn we gedurende de periode goed op de hoogte gehouden. Wij zijn meer dan tevreden.

Altijd snel contact

Goede service. Mooi materiaal.

We wisten al wat we wilden. Werden verder goed geadviseerd en er werd goed met ons meegedacht. Ondanks Corona werd de steen toch volgens planning geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

positief

Meneer Folkeringga heeft ons goed geadviseerd wat betreft de uitvoering en belettering van het monument ook commercieel. alleen hij was wel wat onpersoonlijk , ook toen hij zag hoe jong onze dochter geworden is.nl 36 jaar

Wachttijd was extra lang. Hiervan werden we keurig op de hoogte gehouden. Na de plaatsing zat er wat vuil op de grafsteen, dit is na de melding dezelfde dag nog gereinigd. Grafsteen is helemaal naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden

Hoofdstraat 17

3781 aa Voorthuizen

Over Veluwehof Natuursteen

Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.