Pluspunten
Zeer plezierig en vakkundig geholpen. Men nam alle tijd voor ons. Groot assortiment zwerfkeien.
Pluspunten
Kundig, betrouwbaar en helder advies. Men neemt de tijd voor je tijdens een bezoek en denkt met je mee. Nette afhandeling en flexibel bij wijzigingen. Een echt familiebedrijf dat hart heeft voor de zaak.
VerbeterpuntenWellicht iets meer voorbeelden in de showroom zou prettig zijn.
Pluspunten
Zeer goede ervaring! Communicatie vooraf per mail ging vlot. Bij bezoek aan de showroom werden we fijn ontvangen en kregen we de tijd om rustig rond te kijken. Bij het selecteren van een monument kregen we zeer goed advies. Prijsniveau is netjes. Uiteindelijk is het monument helemaal geworden wat wij voor ogen hadden. Plaatsing was zelfs een week eerder dan gepland. Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen Veluwehof Natuursteen van harte aanbevelen!
Pluspunten
alles is positief bij de bedrijf
Verbeterpuntenik kan niets bedenken ga vooral zo door
Pluspunten
Uitstekende coomunicatie, zekers bij overleg door vertraging door vorst.
VerbeterpuntenLevertijd materialen (erg lange levertijd op primair materiaal)
Pluspunten
Wij hebben een heel goed gevoel overgehouden aan het uitzoeken en bestellen van de gedenksteen..Ook de plaatsing op de begraafplaats is heel mooi en perfect uitgevoerd! Was ondanks ons verdriet een fijne ervaring. Bedankt!
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunten weten!
Pluspunten
Vriendelijke mensen die alle tijd voor je nemen. De showroom is uitgebreid, veel voorbeelden om keuzes uit te maken. Bij eigen ontwerp wordt er goed meegedacht over mogelijkheden van materiaal en uitvoering. De prijs/prestatieverhouding is prima. Het monument is goed geplaatst, daar is zorg aan besteed.
VerbeterpuntenHet schort nogal aan de communicatie bij de Veluwehof. De klant moet zelf bellen als de levertijd is overschreden. Soms werd er niet teruggebeld. Bedrijf wist niet dat de levertijd was overschreden en ook niet waarom. Er is geen orderbewaking. Inmiddels heeft het bedrijf aangegeven dat ze sterke verbeteringen gaan aanbrengen in de communicatie en orderbewaking.
Pluspunten
goed steen. netjes geholpen in de winkel
Verbeterpuntenbijzonder slechte communicatie over het tijdstip van plaatsen en ook niet erg handige reactie op de navraag die daarover wordt gedaan. Mensen willen weten waar ze aan toe zijn. Zeker in dit soort zaken
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw reactie, ik heb de correspondentie teruggelezen, ik zit zelf t/m volgende week in het buitenland, daarna zou ik graag telefonisch contact met u opnemen om er meer over te horen. Ik heb de correspondentie over plaatsing terug gelezen, kunt u mij op de mail ([email protected]) toelichten wat u precies bedoeld met 'niet erg handige reactie'? Dit wil ik graag nader onderzoeken. In sommige gevallen heeft een container met natuursteen vertraging, hierdoor kan de geschatte levertijd worden overschreden. Het is aan ons de taak om hier duidelijk in te zijn, afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan nieuwe software om ons hierin te ondersteunen. Door feedback te ontvangen kunnen we gericht hieraan werken.
Pluspunten
Zeer prettige benadering en alle tijd is er voor je
Pluspunten
Nette / Aardige mensen
VerbeterpuntenTussen door levertijd doorgeven ( was later dan afspraak en zelf moeten bellen.
Pluspunten
Goed advies bij keuze graftsteen en de belettering. Zeer netjes volgens afspraak uitgevoerd.
Pluspunten
De steen op mijn vader’s is netjes op tijd geplaatst.
Pluspunten
gemakkelijk in communicatie met een bestelling.
VerbeterpuntenKan ik op afstand niet beoordelen.
Pluspunten
Vriendelijk, meedenkend bij bestaande grafsteen die ik wat versmald wilde hebben, de tijd nemen, het niet erg vinden wanneer je een paar keer dingen toch wat anders wilt; tekst erbij, lettergrootte, plaats van tekst op grafsteen ed.
VerbeterpuntenMisschien wat explicieter uitleggen (want is waarschijnlijk wel gezegd temidden van alle andere informatie) waarom er veel tijd zat tussen akkoord met offerte en plaatsing grafmonument. De grafsteen was namelijk al bij het bedrijf aanwezig maar de stenen voor de omranding hadden een erg lange levertijd. Had ik niet goed in de gaten.
Hartelijk dank voor uw bericht, we proberen op de bevestiging een richtlijn qua levertijd door te geven.We zijn constant op zoek om de communicatie daarin zo duidelijk mogelijk te laten verlopen.
Pluspunten
Wil jullie gaarne bedanken voor de keurige levering
Pluspunten
Zeer fijn en inlevend geholpen. Alles was mogelijk.
VerbeterpuntenGa zo door! Zeer fijn gevoel over dit bedrijf! Heel belangrijk!
Beste, Hartelijk dank voor uw feedback!
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenLevertijd korter
Hoofdstraat 17
3781 aa Voorthuizen
Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.