Pluspunten
Levertijd is lang maar van te voren duidelijk aangegeven. De levering vond plaats binnen de aangegeven tijd. Monument is netjes afgewerkt en geplaatst
VerbeterpuntenGeef de klant de gelegenheid bij de plaatsing aanwezig te zijn en/of eventuele tijdelijke voorzieningen zelf op te ruimen. Mijn familie was niet blij met de mededeling dat steen geplaatst was zonder voor aankondiging.
Beste, Hartelijk dank voor uw feedback, op dit moment melden we bij verkoop (en in de brief welke dan wordt meegegeven) dat er standaard na plaatsing wordt gebeld. Misschien aan ons de taak om dit in de toekomst nog beter te corresponderen. Het is altijd een mogelijkheid om bij de plaatsing aanwezig te zijn!
Pluspunten
zie beoordelingssterren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles was goed verzorg
Pluspunten
gemaakte afspraken goed na gekomen
Pluspunten
goede informatie gegeven en de opdracht netjes en correct uitgevoerd.
Pluspunten
ZEER GOED WERK
Pluspunten
Mooie site, betrouwbaar, vriendelijk personeel, behulpzaam, professioneel. Goede prijs, kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenOp de site kun je de steen al samenstellen plus tekst. Dit liep niet helemaal goed, daardoor gebeld en zelf even langs geweest waardoor alles goed kwam. Wel fijn dat de mogelijkheid bestaat dat je de steen al kan samenstellen.
Beste, We vinden het belangrijk om onszelf en de gebruiksvriendelijkheid van de website te blijven verbeteren. Hartelijk dank voor het aanstippen hiervan.
Pluspunten
duidelijke uitleg en meedenken mbt mogelijkheden. nette prijs en goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
onzettend meewerkend en heel geduldig!
Pluspunten
goed behandeld tijdens bezoeken. in alle rust kunnen uitzoeken en bijkomen na de confrontatie met weer een stuk rouw.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Geduldig, vriendelijke en deskundige behandeling van alle onderwerpen
Pluspunten
Mensen die bij dit bedrijf komen zijn uiteraard verdrietig. Ze worden proffesioneel geholpen, zonder drama maar,op nette manier want je krijgt een rustig goed gevoel. Er wordt op financieel vlak ook netjes geholpen
VerbeterpuntenZou ik zo niet kunnen zeggen. Het is niet zo leuk als je hier naartoe moet maar je wordt toch goed geholpen
Pluspunten
- goede communicatie - niet opdringerig - uitvoering opdracht zonder vooruitbetaling (indien alles beschikbaar is) - prijs/kwaliteit verhouding goed
Pluspunten
Hield aan afspraken.
Pluspunten
Snelle reactie na verzoek om folder. Plezierig dat de prijzen vermeld staan in de folder.
Pluspunten
Uitvoerige voorlichting op alle punten, die van belang zijn bij de keuze van een aan te schaffen grafmonument. Mede door het feit, dat de heer Folkeringa een oude bekende van mij is, was het persoonlijke contact direct heel vertrouwd. Een woord van dank is dus zeker heel terecht.
VerbeterpuntenIk kan geen enkel punt bedenken, dat in mijn geval beter had moeten zijn.
Pluspunten
Mooie grafstenen, De eerste x dat wij daar kwamen werden we niet prettig geholpen 2e keer door een wat oudere man erg fijn en met veel kennis geholpen. Afhandeling na plaatsing laat ook veel te wensen over.
VerbeterpuntenBetere communicatie en je beter in leven met een welk groot verdriet je bij hen in de zaak komt. Het is voor hen te "gewoon " voor de mensen die er komen is dat niet zo.
Beste heer/mevrouw, Allereerst dank voor uw feedback, graag zou ik hier meer over horen / onderzoeken. Ik kan uw emailadres niet in ons systeem terug vinden, en daarbij niet de bijbehorende opdracht opzoeken. Kunt u mij vermelden om welke opdracht het gaat? U kunt de gegevens mailen naar [email protected] Alvast hartelijk dank. G.R. van den Top Veluwehof Natuursteen
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk en een goede service afspraken goed nagekomen
Hoofdstraat 17
3781 aa Voorthuizen
Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.