Prima geholpen

Heb een goede ervaring! We konden de steen niet in het echt zien. Maar ze kunnen natuurlijk niet alles uitstallen. We hebben hem via de brochure uitgezocht. Contact liep via de mail als er vragen waren of we konden bellen. Namen goed de tijd en hij dacht met ons mee.

Alles is keurig en correct afgehandeld, ik heb totaal geen minpunten

In deze moeilijke, emotionele tijd is het lastig om iets uit te zoeken. Gelukkig konden we op professionele hulp rekenen. Als er vragen waren, was er steeds iemand in de buurt. Nadat de steen geplaatst was, zijn we gaan kijken en het zag er precies zo uit als afgesproken was. Heel fijn om te zien. Je bent toch een beetje bang dat er dingen misgaan of anders dan de bedoeling was. Ik had er een goed gevoel bij.

Echt prachtig geworden, helemaal zoals we het hadden bedacht.

Wij hebben een hele goede ervaring. Fijn personeel, die oprecht naar ons luistert en aandacht geeft en ons goed begeleid heeft in dit proces. We zijn tevreden met het resultaat. We wilden later het gedenkplaatje aanpassen, maar dit was al gemaakt en kon niet meer aangepast worden. Dat vonden wij jammer maar al met al is het heel mooi geworden.

Aandachtig meedenkend.

Vanaf het eerste contact hadden we als gezin een goed gevoel. Er werden waardevolle suggesties gedaan en naar iedereen geluisterd bij de te maken keuzes. Als klap op de vuurpijl werd de steen ruim binnen de gestelde termijn geplaatst, nog net voor kerst. Kortom, een warm bad voor ons.

Prettige wijze van keuze maken!

Goed resultaat.....! Alleen 2dg. voor de plaatsing berichtgeving zijn niet waar gemaakt. Maar eindresultaat is goed/mooi.

Tevreden

ik kan dit bedrijf volledig vertrouwen

Bij het uitzoeken van het graf werden we fijn geholpen. De tijd werd genomen en het proces van aankoop t/m plaatsen van het graf werd helder uitgelegd. Ook werd er mee gedacht in de mogelijkheden en de voors en tegens vd te maken keuzes. Plaatsen is goed en netjes uitgevoerd.

Persoonlijk en deskundig

Elders konden we niet een passende ruwe steen vinden, maar bij de Veluwehof wel. Veel keuze en erg prettige, persoonlijke benadering. Alle wensen worden meegenomen en samengebracht in een ontwerp. Plaatsen van de grafsteen e.d. is heel netjes gebeurd.

Hele prettige hulp bij het uitzoeken van de juiste steen

We werden zeer goed geholpen en ook het e-mail contact achteraf was zeer professioneel. Een tevreden klant!

Vlotte afhandeling, uitstekend advies en keurig nakomen van afspraken zowel technisch als financieel.

Fijne ontvangst en prima advies

We zijn zeer tevreden.

we zijn tevreden

Uiterst vriendelijke en vakbekwame mensen die een geweldig monument hebben geplaatst

Ik vind de mensen bij Veluwehof erg vriendelijk, rustig, geduldig, denken met je mee en geven hun mening en advies op een respectvolle wijze. Daarnaast zijn ze erg vakbekwaam vanaf ontwerp tot levering en word je goed begeleid gedurende het hele proces. Ik ben erg tevreden over hoe mooi het monument is dat ze geplaatst hebben (volledig volgens wens) en ook zeker de manier waarop en de kwaliteit!

Alles doen ze keurig

Je wordt netjes geholpen en voorgelicht. Ze nemen de tijd.

Prima bedrijf om mee te werken

Net bedrijf. Mooie hoeveelheid aan voorbeelden en ideeen. Nette prijzen en keurige afwikkeling. En het graf ligt er heel mooi bij.

Een ruime sortering aan grafmonumenten voor een ieder keuze genoeg!

Ik voelde mij gezien bij binnenkomst van de showroom. En professioneel begeleid bij het uitzoeken van een grafmonument voor ouders.

Netjes geholpen alles zeer correct

Goed geholpen

Ruime keus, vriendelijk personeel

Prettig geholpen en goed op de hoogte gehouden

Bij het bezoek aan Veluwehof werd ik op een heel fijne en nette manier geholpen. Er werd goed naar me geluisterd en er was echt meeleven. Ik heb geen 10 gegeven omdat er één ding waarschijnlijk "vergeten " werd om te vragen of er ook grind om het graf geplaats moest worden. Ik had er zelf niet aan gedacht. Na een telefoontje van mij na de plaatsing van de grafsteen werd mij toegezegd dat het alsnog gebeuren zou. Dus eigenlijk een 9 1/2

Na overleg voor het plaatsen van gedebkmonument voir een bepaalde datum, is aan mijn verzoek toch op tijd voorzien. De chauffeur cq plaatser was zeer hulpvaardig en heeft het monument met respect geplaatst. Hartelijk dank

Vanaf aankoop tot plaatsen goed geïnformeerd

Veluwehof Natuursteen heeft voldoende keuze in diverse soorten stenen. Het adviesgesprek was prettig maar ook deskundig. De tijd tussen aankoop en plaatsen viel erg mee. Graf ziet er keurig uit.

Heel blij met het resultaat.

Respect en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij Veluwehof Natuursteen. Er was goede communicatie om tot een mooi resultaat te komen. Er wordt gehandeld zoals is afgesproken. Ook mooi om bij de plaatsing aanwezig te zijn geweest. Met respect en vakmanschap werd dit uitgevoerd.

Opdracht goed uitgevoerd. Levering en plaatsing correct

Bijzonder prettige en respectvolle ontvangst en begeleiding.

We werden heel prettig ontvangen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd door Stefan. Niets werd opgedrongen. We konden op ons gemak rondkijken en kregen desgevraagd goed advies. Het graf ziet er mooi uit. We zijn heel tevreden. Dank jullie wel.

het is goed verzorgd

Hoofdstraat 17

3781 aa Voorthuizen

Over Veluwehof Natuursteen

Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.