het is goed verzorgd

Is prima verlopen

Snelle afhandeling en dus ook prima verlopen

Nette service

Bij het uitzoeken van de steen zijn we rustig en netjes geholpen. Geen gehaast. Niet opdringerig. En nadat de steen geplaatst was, zag het er keurig netjes uit.

Prettige ontvangst, respect. Goede uitvoering en communicatie

Professioneel en vriendelijke mensen die op een persoonlijke manier invulling kunnen geven.

Heel vriendelijk geholpen, er werd fijn meegedacht en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Alleen niet wanneer, na plaatsing, de factuur zou volgen. Dat was prettig geweest als dat toen ook werd besproken. Verder volledig blij met de hulp EN met het resultaat.

Doe wat ze beloven

Goed advies . Goede klant afhandeling. En leveren zoals afgesproken.

In één woord “geweldig”.

Het personeel weet exact waar ze mee bezig zijn. Degene, die als mogelijk toekomstige klant voor de eerste keer binnen komt, wordt passend ontvangen. De gesprekvoering is rustig, en niets word je opgedrongen. Zeer duidelijke uitleg. Ook voor het uitvoerend personeel een dikke pluim!! Ik ben heel blij dat ik met dit bedrijf in aanraking ben gekomen. Tot slot: ik ben zeer Ingenomen met het eind-resultaat.

Fijne klantgerichte mensen bij Veluwehof Natuursteen.

Veluwehof Natuursteen heeft een mooie gedenksteen geleverd voor en geplaatst op het graf van mijn vader. Ze hebben een groot assortiment gedenk- en grafstenen. Het uitzoeken, beletteren en plaatsen van de staan is goed verlopen. Toen er een keer iets niet volgens planning kon gebueren, kregen we daar keurig op tijd bericht over. Ook tijdens en na de plaatsing van de steen was er goede communicatie. Kortom, een aanrader!

We zijn tevreden

uitstekend

Ontvangst, uitleg en uitzoeken van grafmonument als zeer prettig ervaren. Verder is alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Uitstekende dienstverlening

Prettig geholpen bij t samenstellen van t grafmonument. Goede communicatie en keurige afwerking .

Prettig geholpen en mooi resultaat

Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we heel prettig geholpen. We kregen snel een offerte en tekening. Het resultaat is helemaal zoals voorgesteld.

We zijn netjes geholpen.

Liefdevol geholpen

Geholpen een mooie keus te maken. Nu het graf klaar is zijn we zeer tevreden. Er zijn nog een paar vragen en we verwachten daar nog een antwoord op. Op de linkerkant van de koperkleurige rand zit een rare zwarte streep we willen nog vragen of dat nog bijkleurt. Maar verder geweldig!!

contact en levering tot volle tevredenheid

deskundig en betrouwbaar bedrijf; goed contact in moeilijke tijden.

Top service groot inlevingsvermogen gevoel

Wij zijn perfect geholpen qua keuze en plaatsing

Ik ben meer dan zeer tevreden!

In Februari 2023 heb ik een grafsteen voor mijn allerliefste vrouw uitgezocht, en daarbij ben ik op een prettige wijze geholpen. De grafsteen is nu geplaatst en alles is van begin tot eind verlopen zoals in de offerte wordt vermeld. Je wilt er niet voor overlijden maar Veluwehof Natuursteen kan ik eenieder die eens met overlijden te maken krijgt tot volle tevredenheid aanraden.

Zeer tevreden.

Belofte geheel nagekomen en ziet er zeer netjes uit .

We zijn keurig geholpen met service

Onze eisen- en mogelijkheden waren beperkt, dus geen moeilijke discussie. Steen keurig geplaatst. Goede communicatie.

Goed advies

Goed advies gegeven, op tijd geleverd en netjes geplaatst.

Prachtig en volledig volgens afspraak uitgevoerd!

Prima uitgevoerd. Helemaal zoals verwacht en gehoopt.

Fijn bedrijf

Fijne medewerkers ,en een prachtig monument geplaatst! Nog mooier dan ik verwacht had!

Heel goede en attente dienstverlening tegen correcte prijzen!

Je wordt er met aandacht en respect ontvangen, en hulp bij het maken van de juiste keuze als je dat nodig hebt . Een groot aanbod in ieders smaak is aanwezig, maar denk wel aan de lever termijn ivm landen van oorsprong. Zou het bedrijf zeker aanbevelen, vanwege de klantgerichtheid, respect, prijzen en aanbod!

Erg vriendelijke mensen en goede uitleg.

Ik zelf en de kinderen hadden al wel een idee wat voor steen het moest gaan worden. Daar werdt ook meteen op in gehaakt. we werden ook eerlijk vooorgelicht dat de letters die we uitgezocht hadden,en de tekst het wel erg prijzig zou worden. Dus is de tekst tot volle tevredenheid wat ingekort.

Heel vriendelijk, begripvol en professioneel geholpen!

Een hele fijne ervaring om in zo'n verdrietige tijd op een goede & vriendelijke manier geholpen te worden bij het uitzoeken van het grafmonument voor mijn moeder. Het is precies zo geworden als gewenst.

Hoofdstraat 17

3781 aa Voorthuizen

Over Veluwehof Natuursteen

Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.