zeer goed. precies wat ik zocht.

Bestelling geplaatst en gekregen. Precies wat ik zocht. Prima bezorgd . Heerlijk zo,n samenwerking met dit bedrijf.

goed, zou opnieuw bestellen

website kan misschien nog wat gestroomlijnder, cleanere looks enz, maar zeker niet slecht nu prijs en service zijn goed!

Goede kwaliteit voor redelijke prijs

Goed product langere levertijd dan verwacht, staat ook niet expliciet op site aangegeven

Begrijp t het niet

Met iDEAL abn betalen ging niet helemaal goed het vakje van betalen verdween elke keer als je met muispijltje erop WILDE klikken waardoor ik dubbel betaalde,geld werd keurig terug geboekt.Product was ook goed en snel bezorgd.

Super kwaliteit en snel geleverd

Zie hierboven.

Snelle levering en goede producten

Duidelijke site en een snelle en correcte levering. Een goed productenaanbod.

heel positief

Gebruiksvriendelijke site, vlugge levering en uitstekend kwaliteit

Alles onder een dak.

Goede en snelle levering.

vlotte levering

netjes verpakt en een goede afhandeling

Leveren een kwaliteitsproduct, met een zeer snelle en corre te levering.

Zij hebben het kwalteitsproduct dat ik besteld heb zeer snel geleverd, zodat ik het tijd aan mijn jarige zoon kon geven. Chapeau! Goed gedaan!

Snelle bezorging

Correct en snel

Omschrijving van het product is effectief wat het echt is. Correcte afhandeling en service

besteld en geleverd, top

besteld en geleverd, top

Snel geleverde mooie spullen

Ik heb een krammentang met krammen besteld, vooruitlopend aan de levering van een stoelhoes voor mijn auto. Ik blijk het tangetje helemaal niet nodig te hebben (voor deze auto, dan) maar begeerde het al lang. Levering de volgende dag!

Probleem met huisnummer is opgelost

Het huisnummer is dubbel ingevuld n.l. bij straat en huisnummer

Ik heb contact met ze opgezocht voor wat info. Ik werd vriendelijk beantwoord. Product werd snel geleverd. Goede ervaring dus.

correct geleverd

Prijs kwaliteit super!

Goed en niet te duur

Prima gereedschap voor een redelijke prijs.

Snel en goed

Goed product voor een mooie prijs.

Snelle en probleemloze levering.

prima kwaliteit en service

Goede omschrijving. Snelle verzending. Goed product

Snel verzonden en goede pasvorm

De speciale bougiesleutel voor mijn Smart had ik snel in huis. De prijs kwaliteit was prima

gemakkelijk opzoeken van gewenste onderdelen

gemakkelijk opzoeken van gewenste onderdelen op de website, eenvoudig te betalen via Ideal en snel en correct naar wens geleverd.

Snelle levering.

Relatief goedkoop en snel.

Marconiweg 23

3899 BR Zeewolde

036 54 89 080

Over Gereedschapland.nl

De webwinkels Gereedschapland.nl en Gereedschap.Online zijn een onderdeel van Tool Com B.V. Tool Com is leverancier van een breed programma speciaal gereedschap voor werkzaamheden aan de auto, motor en in de industrie. Voordelen: • Snel, betrouwbaar en voordelig • Grote eigen voorraad in Soesterberg • Ruime keuze: Goed, Beter en Best • Specialisatie in auto- en motorfietsgereedschap • 14 dagen zichtperiode voor particulieren • Gratis verzending vanaf € 50,00 • Technische backup en advies