Filtre

Correcte leveringen, goede kwaliteit

Correcte leveringen, goede kwaliteit

Precies wat ik zocht

Lang genoeg, kleur niet zichtbaar onder witte kleding, v-hals diep genoeg onder kleding met lage hals.

Topkwaliteit, snelle verzending, persoonlijke communicatie!

Ik ben super tevreden over de onzichtbare onder hemdjes. Ze voelen als een 2e huid en geven comfort. Behouden vorm, kleur en rekbaarheid ook na het wassen. Zijn snel droog en kreukvrij.

subliem shirt

je voelt het niet, is prachtig afgewerkt, echt fantastische shirts zit heerlijk op je lijf, om je lijf

heerlijke shirts

Fijne shirts, prima lengte, een aanrader

Heerlijk dun T shirt

Het is een fijn t shirt, draagt prettig. Het enige wat ik jammer vind is dat je het nog wel kan zien onder een trui met een ietwat open hals.

Precies zoals aangegeven

Alles klopt

Ik draag alleen nog deze shirts

Zacht Prachtige halslijn Onzichtbaar onder kant of wit Zit heerlijk

heerlijke shirts, het voelt als een tweede huid

onder een trui of overhemd heerlijk om te dragen. Blijven goed in vorm en kleur, ook na veel wasbeurten. Ik heb voorkeur voor huidkleurig.

ideaaal

de dag begint mooi met no shirt - super spul thanks

Beste sweatshirt

Gebruik shirt al meer dan 10 jaar de beste

Echt onzichtbaar

Mooie kwaliteit shirts, zitten heerlijk en niet zichtbaar onder witte kleding.

Super fijn ondershirt

Voelt heel fijn op de huid en is lekker warm! Veel warmer ook dan ik had verwacht gezien hoe dun het shirt is. Heerlijk!

Ik wil alleen nog maar deze shirts

Ik kreeg een noshirt en kocht er een week later twee bij. Dat zegt genoeg toch?

Heel fijn product

Hele fijne (no)shirts. Dragen heel comfortabel. Bovendien heel snel geleverd

super goed product

de sokjes blijven echt goed zitten dus erg tevreden mee

Super goed

Retour ging snel en goed en shirts zitten lekker

Mooi

Comfortabel Zacht Onzichtbaar

Zit comfortabel en gaat lang mee

Snelle levering, product neemt goed vocht op zonder te gaan irriteren. Het zit comfortabel en is practisch niet Zichtbaar. Droogt snel en geeft afdoende isolatie.

Belofte wordt waargemaakt!

Onzichtbaar de roze hemdjes. Kijk nog wel uit naar een hempje met ronde hals. Dat zou een goede aanvulling in het assortiment zijn.

Prima ondershirts, zeer comfortabel om te dragen

Prima ondershirts, kleur is ook prima. Heerlijk draagcomfort. De kilte onder een bloes is weg, maar het is ook niet te warm. Helaas reageert de stof op deodorant. Onder de armen krijg ik lelijke grijzige plekken. De plekken krijg je er wel uit onder de armsgaten, eerst inzepen met speciale waszeep en daarna wassen. Maar toch moet je daar extra op letten.

Top shirts en hemdjes. Heel draagbaar, mooi materiaal. Ik draag ze met veel plezier. Mooie zending in mooie doosjes. Ik ben tevreden!

Super goede topjes

Alles verloopt prima , snelle levering en top materiaal , wel duur maar ja kwaliteit moet betaald worden zekers…

Fijne shirts

Heel fijne shirts. Mis alleen nog een model met boothals!!!

Wauw, top

Heel fijn shirt. Je voelt het niet zitten en inderdaad totaal niet zichtbaar. Dus wauw!!

25 Domstraat

Utrecht 3512JA