Filtre

Snelle levering en goed product

Tevreden met de boxershorts.

prima kwaliteit, snel geleverd

goede shirts, gaan lang mee en snel geleverd. Jammer dat kleur zwart nu niet leverbaar is.

Fantastische service

Geen lange wachttijden als je belt, er wordt direct actie ondernomen en binnen no time heb je alles in huis. Fijn spul, we hebben sokken, shirts en boxers!

Topservice

Mooi product, na eerste kennismaking wel gekozen om shirts om te ruilen voor shirts met regular V. Dat ging zeer soepel en snel.

Comfort!

Heerlijk ondershirt en veel draagcomfort.

de nieuwe shirts zitten nog fijner dan de oude

Duidelijk dat Noshirt innoveert, de nieuwe shirts zitten nog beter

Verwachtingen worden helemaal waargemaakt

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering , net shirt!

Nog geen ervaring met dragen van shirt maar kwalitatief is het naar verwachting

Uitstekende webshop!

Zeer snel vriendelijk en coulant behandeld hulde voor deze uitstekende webshop.

Snelle levering, fijne shirts voor onder mn overhemden. Werkt veel beter dan goedkopere simpele shirts die niet speciaal gemaakt zijn voor dat doel. Na mijn eerste proef bestelling gelijk om en meer noshirts besteld.

Snelle service en goede kwaliteit

Goede website en snel bezorgd. Producten zijn van goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit betrouwbare service

Ik ben al jaren klant bij Noshirt. De producten zijn best in class. Deze actie (5 pack met korting en gratis noshort) wou ik niet missen nu de herfst in aankomst is en ik lekker warm wil blijven onder mijn polo’s.

Gewoon goed

Zit fantastisch en het doet zun werk

Héérlijke onderbroeken

Deze noshort blijft ongelooflijk lang giet zitten en mooi in model... prima spul!

Schitterend shirt

Mooi strak zittend shirt, had hiervoor bij girav besteld, maar die gingen gelijk retour.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Goed, zitten lekker

Voel niet dat ik aan heb

zit goed, voelt goed

goede pasvorm , blijft ook goed passen na vele malen wassen

Topservice en -kwaliteit

Ben nooit voorstander geweest van een ondershirt omdat het ofwel kil aanvoelde, te warm was, te dik of te zichtbaar. En zonder ondershirt kregen mijn hemden na vrij korte tijd felle gele randen aan de oksels door het transpireren waardoor ze eigenlijk al onbruikbaar werden. En watervallen onder je oksels is nooit tof. Met Noshirt heb ik de ideale oplossing gevonden, of het nu warm of koud is buiten, in elke omstandigheid is het draagcomfort super. Je ziet het shirt niet, het helpt om gele randen in mijn hemden te voorkomen door de transpiratie op te vangen en het voelt naadloos super aan. Ook qua snelheid in levering ben ik meer dan tevreden. Laatst bestelling afgerond op vrijdagavond, zaterdagmiddag had ik de shirts reeds in mijn bezit. Top gewoon.

Comfortabel in de ruimste zin

Na alle modellen van No-Shirt te hebben getest. Heb ik als mijn favoriet de Lite versie gekozen. Sinds jaren draag ik dagelijks mijn No-Shirts met volle overtuiging. Af en toe probeer ik wel eens een ander merk, maar telkens kom ik bij mijn favoriet terug. Ik heb net voor mijn laatste bestelling nog een aantal goede maar minder comfortabele ondershirts weggedaan naar een kringloopwinkel. Gisteren was ik bij de State of Art winkel in Eindhoven en deed mijn witte hemd uit in de winkelruimte om een ander te passen. De verkoper complimenteerde me met mijn ondershirt. Het was totaal niet zichtbaar onder mijn overhemd. Hij vroeg of het een No-shirt was, of een Bamigo? Ik bevestigde de eerste en heb hem uitgelegd waarom ik voor de No-Shirt gekozen heb t.o.v. de andere. Pasvorm/draagcomfort/duurzaamheid/zichtbaarheid.

snel geleverd en de kwaliteit die wordt beschreven.

Vlot, prima kwaliteit van de shirts.

Heerlijke en onzichtbare shirts.

De ondershirts van Noshirt draag ik elke dag, zelfs in deze warme zomer. Ze geven me een veilig gevoel omdat ze onzichtbaar zijn en voorkomen dat je overhemd doorweekt raakt. Ook het bestellen gaat eenvoudig, snel en de levering is altijd probleemloos. Kortom een aanrader.

Ongekende kwaliteit

Top kwaliteit en snelle levering