Filtre

snel en goed

top shirts

Al meerdere keren no shirt besteld wel aan de prijs maar echt zeer goede kwaliteit

uitstekend maar wel wat duur.

Service bij omruil is uitstekend. Snel contact met vriendelijke behandeling.

Heel tevreden

Ik ben heel blij met de shirts maar de boxershorts zijn echt een aanrader! Koop al jarenlang Bjorn Borg maar vind de original boxer van dit merk veel beter zitten en zelfs einde van de dag zit het nog comfortabel en strak om het lichaam. Heb nu ook de performance gekocht om uit te proberen.

Top service en info!

Super info tijdens bestelling en afspraken nakomen

Beste webshop period

De humor in de mails, de service die geboden worden is ongeevenaard. Beste webshop! O en een fantastisch product

Toppie Joppie

Heerlijke shirts en ze doen wat ze beloven. De anti transpiratie shirts werken echt. Mij lijkt het logisch om de No-shirt light te voor zien van deze optie. Mvg, Leonhard Oudshoorn

veel kwaliteit en veel service

Ik gebruik deze shirts al jaren. Ze blijven bevallen. Mijn laatste bestelling bleek niet voorradig, zodat ik even moest wachten. Noshirt zette dit recht door een extra gift mee te zenden. Prima service!

Fijne shirts, plezierig draagcomfort

Goede shirts die lekker zitten. Lang genoeg, plezierig aanvorlende stof, onzichtbaar onder mijn overhemd

Zit uitstekend en draagt zeer licht

Draagt erg comfortabel

Customer intimacy

Goede communicatie over vertraging in levering met vraag of ik deel levering zou willen. Keuze gemaakt om te wachten om maar 1 keer verzending (milieuvriendelijker dan 2 keer) te hebben. Toen zending nog meer vertraging had kreeg ik een laundry bag aangeboden, dat is nog eens customer intimacy! En daar boven op zijn de shirts ook nog eens heerlijk om te dragen. Reden om bij vervanging van mijn oude shirts weer nieuwe no-shirts te kopen.

Super ondershirts, echte kwaliteit!

Shirts zitten goed onder een overhemd, niet te warm en houden je overhemd droog ook op erg warme dagen. Dit bedrijf staat voor kwaliteit en zo gaan ze ook met hen klanten om.

Niet helemaal juist geleverd

In 1 verpakking zat de verkeerde maat, helaas.. kan gebeuren.

Geweldige kwaliteit voor producten en service!

Gedane bestelling voldoet aan de verwachtingen en stemt overeen met de beschrijving. Shirts "performance" hebben een goede pasvorm, mooi afgewerkt, Top! De kostprijs zeker waard. Snelle levering, keurig verpakt. Goede informatieverstrekking over snelle levering! Een "foutje" in een levering gemeld. Dit werd binnen enkele dagen hersteld.

Zit fantatisch

Supersnel geleverd, perfecte pasvorm en blijvend mooi!

Supersnel geleverd, perfecte pasvorm en blijvend mooi, ook na vele keren wassen.

Het beste ondershirt voor mij

Ze zitten als gegoten, die ondershirts en zijn heerlijk warm, als dat nodig is. Maar de lichte variant doet het ook prima in de zomer.

Snel en goed

Snel en goed

Super onder shirt

Elke dag een No shirt..

Gewoon hele prettige ondershirts

Gewoon hele prettige ondershirts

Goede service van bestelling tot bezorging en topkwaliteit producten. Jullie snappen hoe Werkt.

Geweldige service

Nog nooit zo persoonlijk, snel en oplossingsgericht benaderd! Producten top, ook de verpakking. Leuk om te Geven.

Goede service en prima produkt

super

blijft goed van kwaliteit, en zit erg goed!!!

Perfect product

Perfect product, snelle levering