Filtre

Super kwaliteit en service!

Gestart met een NoShirt deep V dry. Deze beviel zo goed dat ik ook andere varianten ben gaan proberen. Aanrader voor iedereen!

Fijne goede kwaliteit

Zit heerl

Past goed Voelt goed Wat wil je nog meer

Vlotte bezorging en goede service

Goede service bij het omruilen van 2 van de 4 bestelde shirts

Fantastische shirts Eindelijk van dat lelijke randje T-shirt af wat onder mijn overhemden te zien was

Langdurige kwaliteit betaald zich zoooo terug! tnx

Langdurige kwaliteit betaald zich zoooo terug! tnx

topshirts, je voelt ze niet terwijl ze ook nog mooi zijn

topshirts, je voelt ze niet terwijl ze ook nog mooi zijn

Snelle en topkwaliteit

Keurig!

Goedkoop is duurkoop. Noshirts zijn zeker niet goedkoop maar dat hoeft ook niet. De kwaliteit van de shirts is zo der meer het beste wat ik ben tegengekomen de afgelopen jaren. Draagcomfort is hoop. Zonder meer een aanbeveling en tip. Als je bestelt, doe er dan gelijk meer met een voordeelpack. Want als je ze eenmaal hebt wil je niet meer andere shirts

fijne ondershirts waar je een paar jaar mee kunt doen

fijne ondershirts waar je een paar jaar mee kunt doen

Bijzonder goed draagcomfort

Het draagcomfort van deze t-shirts (original en lite) is zeer goed, je merkt nauwelijks dat je ze aanhebt. Ook kruipen ze niet omhoog omdat ze aan de achterkant wat langer zijn. Het katoen is erg zacht en comfortabel.

Snel & soepel

Zie boven :-)

Onzichtbaar, maar o zo waardevol: eeen no-shirt zit net zo warm als wol.

Gisteren besteld, vandaag al op mijn lijf.

comfortabel

Kaki shirt zit goed, echt onzichtbaar onder wit overhemd. Fijn dat er nu extra okselinzetten zijn gedaan, prima toevoeging aan een al uitstekend shirt

Prima spul

Easy to wear

NO shirt - echt ideaal als onderkleding

Netjes verpakt, netjes geleverd, maar vooral netjes gekleed. Het product (kaki met diepe v hals) is zeer prettig om onder een overhemd te dragen. Goed werk!

perfect en zit lekker

Fijne shirt voor onder een nette blouse en prettig warm en lang genoeg, top

Toppie

Snelle en goede levering.

Super fijn!!

Mijn zonen zijn uitermate tevreden

N leuk en nuttig cadeau

Topkwaliteit

Uitstekend shirt

betrouwbaar en eenvoudig

De Original T-shirts zijn erg fijn, blijven lang goed, zodat de hoge prijs ook enigzins te verantwoorden is. Ik ben na jaren intensief gebruik nu langzaam aan vervanging toe. De onderbroeken vind ik minder. De Lite versies zijn snel kapot, en dat is jammer, want die zaten het fijnst. Maar ze waren allemaal binnen een jaar kapot. En dan zijn er toch wel andere onderbroeken op de markt wel kwaliteit hebben die je mag verwachten

super onderhemdjes

Sinds ik noshirt onderhemdjes draag worden de andere niet meer gebruikt en ga ik deze in de kledingcontainer kieperen.

Wederom zoals beloofd

Ik zou dit iedereen aanraden

Kwaliteit met lange levensduur

Onzichtbaar bij lichte overhemden en met voldoende lengte.

25 Domstraat

Utrecht 3512JA