Filtre

kwaliteit en comfort

de no-short performance aangeschaft. prima short, pasvorm en materiaal zijn super. aanrader!

Top service - doet me denken aan Voolblue

Zie hierboven

Geweldige kwaliteit en super service !!!!

Mijn man was lang op zoek naar een onderhemd met diepe v-hals. Totdat ik het op de tv-reclame voorbij zag komen. Heel voorzichtig 1 shirt besteld om te zien of het daadwerkelijk bevalt. En ja, het zit als gegoten en vrij snel een drietal bijbesteld. De kwaliteit is heel goed en het is onzichtbaar onder een overhemd. De srevice is ook helemaal geweldig. Ik raad het ieder aan die op zoek is naar een goed zittend shirt.

Toppie

👍🏻

Perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit van de stof

Zowel de dry-variant als de lite-variant heeft een uitstekende pasvorm, prima lengte, ruime hals en de stof is van perfecte kwaliteit

perfect product

Sluit mooi aan, is niet of nauwelijks zichtbaar en fijn en goed draagcomfort

Als mijn vrouw mijn No-socks begint te dragen dan weet je dat het goed zit

Mooie spullen

Wereldsjirts

Perfecte pasvorm, zit top en vrijwel geen zweetplekken meer.

Prima hemd

Prima hemd

Snel gereageerd en goed.

Blijft mooie oplossing

Jammer dat er geen noshirt zonder mouwen is (ik woon in Rome en in het najaar zit je daar nog steeds buiten, in polo, zonder mouwen maar liefst wel met een noshirt - dus geen porum als die korte mouwen eronder uit steken...) - maar blijft beste product in de markt hiervoor.

supershirts

De shirts zitten als gegoten maar zijn niet zichtbaar voor anderen. Superfijn. Lekker warm en het lijkt alsof je geen 'onderhemd' aanhebt. Snelle service. Enige minpuntje vind ik de toch wel hoge prijs voor een shirt dat niemand ziet...

toegankelijke website, vlotte bestelling en bezorging

Echt onzichtbare shirts

Snel, extreem snel! Goed, extreem goed!

Noshirt levert hoogwaardige en kwalitatief uitstekende shirts, sokken en ondergoed. De levering is van hetzelfde niveau, snel...heel erg snel!

Conform afspraak en lekker snel

Absolute aanrader

Goede kwaliteit, zit prettig

De shirts zijn van goede kwaliteit en zitten fijn. De diepe v-hals is handig voor als je een shirt onder een polo of overhemd dat je iets open hebt draagt. Omdat ik het zelf snel te warm heb zijn de lite shirts een uitkomst.

Goed product en goede service!

Zeer tevreden over het shirt, maar zeker ook over de goede service!

Supersnelle levering, top!

Volgens mijn man zijn de onderbroeken de beste! Je voelt ze niet, dragen enorm comfortabel.

gewoon goed

gewoon goed. Correcte bestel- en afleverprocedure

Top shirts

Vlot geleverd en klerenhangers als verrassing cadeau gekregen.

Fijne shirts, mooie kwaliteit, lage v-hals ideaal, wel wat prijzig

Fijne shirts, mooie kwaliteit, lage v-hals ideaal, wel wat prijzig

Prima levering op tijd en mooie shirts

Gebruik ze al meer dan 7 jaar en blijf enthousiast. Zijn duurder dan bijvoorbeeld Hema maar gaan langer mee. Dus goedkoper

25 Domstraat

Utrecht 3512JA