Filtre

Goede producten en hele fijne klantenservice

Shirts (tencel) voelen heerlijk zacht op je lijf, zijn lekker lang en zien er mooi uit. Voor mij, als vrouw met af en toe een hitte-aanval, is t heel fijn dat de stof goed absorbeert. Ook dankbaar voor goede service, want mijn 2 de bestelling was niet geleverd terwijl PostNl bleef aangeven dat deze wel in mijn brievenbus was afgeleverd. Ga dan maar eens bewijzen dat het niet waar is. Maar NoShirt reageerde heel snel en begripvol op mijn probleem en stuurde me zelfs een nieuw shirt. Zo fijn!!! Dat voelt dat als echte klantgerichtheid. Dank, NoShirt' ers!!!!

goed kwaliteit van de producten en van de service after sales

goed kwaliteit van de noshirt producten en van de service after sales

Lekker dragend materiaal

Ik vind het heerlijk dragend materiaal. De spagettitop komt soms boven kleding uit en dan is het invisible roze toch net iets té roze (ipv huidskleur). Maar ik ben tevreden.

Fijne ondershirts

Makkelijk te bestellen, hele snelle service, mooie verpakking en goede prijs-kwaliteit verhouding.

perfecte pasvorm en duurzaam ook na veel wassen en onzichtbaar zelfs onder polo's

Eerst andere shirts besteld maar die waren voor mij niet passend genoeg. Ik kon ze zonder problemen omruilen voor de originals.

Top product/service!

Was al enige tijd op zoek naar goede sneaker sokken, via via getipt op de sokken van Noshirt, geweldig! Kreeg een afwijkend paar in de levering, netjes en vlot geholpen door de klantenservice, mocht het afwijkende paar houden en het juiste paar lag binnen een paar dagen in de bus! Top dus!

Fijn draagbaar hemd

Heel prettige stof om te dragen. En dat het onzichtbaar is onder mijn kleding is heel fijn. De levering was snel en verzorgd.

Erg comfortabel, een goede kwaliteit tegen een acceptabele prijs

Ik blijf ze te lang dragen ;) maar gelukkig is het bestelgemak groot.

Fijn T-shirt voor de zomer

De dry is een mooi shirt voor de warme maanden

Topproduct

Ideaal voor overhemd dragers. Zeker zakelijk. Gaat jaren mee

Sokjes

Eindelijk sokjes gevonden die op hun plaats blijven zitten.

super shirts

Uiteindelijk 3x DRY shirts besteld, omdat het toch wat voordeliger was dan 1. Ik vond ze best prijzig maar ze zitten perfect en doen goed hun werk.

Bestelling goed, levering goed, sokken prima.

Duidelijke website. Als je weet wat je wil hebben is het snel besteld en snel in huis

Aan mijn vorige opmerkingen heb ik weinig toe te voegen.

Perfecte kwaliteit

Nosocks de dunne en de dikkere sportvariant, beide soorten zeer aangenaam om te dragen. Al eerder besteld en tevreden en dus opnieuw aangevuld!

Werkelijk onzichtbaar!

In eerste instantie twijfel of de kleur, khaki wel onzichtbaar was, maar je ziet hem daadwerkelijk niet zitten onder een wit overhemd. Daarnaast zit het comfortabel strak en vangen transparantie goed op. Kortom zeer tevreden klant.

Zeer tevreden van de nosocks invisible! Zitten goed en verschuiven niet.

Super kwaliteit en vooral pasvorm

Ook de t-shirts zijn zeer aangenaam en kwalitatief zeer vochtabsorberend en zweet geur beperkend.

Ideaal ondershirt

Op aanraden van een vriendin kocht ik een shirt en snel daarna nog eentje. Ideaal, maar voor mij het geen 10 omdat de hals van mij nog wel iets lager uitgesneden mag zijn. Ook de sokken heb ik uitgeprobeerd en daarna extra bij gekocht. Zakken niet af en zijn nagenoeg onzichtbaar. Top!

Super fijne shirts

Super snel verzonden, hele fijne dunne. Stof. De witte kijk je doorheen maar de roze en zwarte niet. De V hals modellen geven een prachtig decolleté.

Prima. Blijven hoed zitten aan de voet

Zou fijn zijn als er ook een lager model was wat blijft zitten. De hogere steken soms boven de sneaker uit. Dat vind ik minder mooi. Maar deze zitten top. Ook snel bezorgt.

Super fijn hemd

Mijn man wil geen andere onder hemden meer dragen. Blijven mooi ook na het wassen, en zijn snel droog

Goede snelle service/levering

Zeer tevreden over de nosocks, echt top!!

Top.

Snel en volgens afspraak

De producten zijn heel fijn om te dragen en de levering is super snel.

Ik ga zeker nog meer bestellen in de toekomst

25 Domstraat

Utrecht 3512JA