ze waren voor mijn man en die is super enthousiast

Hij vindt ze heerlijk zitten.

Pefecte NoShirt Dry

de NoShirt Dry (hemd) zit goed en voelt goed aan. Indien wat vochtig door zweet , blijft die goed aanvoelen ongeacht de buitentemperatuur

duur maar goed

duur maar goed

Prima service & kwaliteit

Snel kunnen ruilen qua maat, fijne kwaliteit en goede service

Echt heel fijn

Je ziet het shirt echt niet onder je witte blouse of top (ik had roze als kleur genomen). V-hals is diep genoeg om onzichtbaar te blijven Voor t eerst een echt goed shirt Daarnaast supersnelle service bij vragen

Zacht, comfi, kleur klopt

Comfortabel shirt dat onzichtbaar is onder een wit overhemd

Goed shirt, maar wel duur.

Heerlijk product!!

Heerlijke shirts! Goed, zacht, betaalbaar!!

Goede producten en prima service

De shirts en shorts passen erg goed en gaan heel lang mee. Ook mijn ervaringen met de after sales zijn uitstekend.

Geweldige kwaliteit. Elke euro waard!

Geweldige pasvorm, fantastisch en lekker zittend materiaal, zeer duurzaam! Fantastische service!

Functioneel en draagbare onderkleding

Na vele wasbeurten nog steeds een prima pasvorm met behoud van kleur!

Fantastische Ondershirts!

Kwaliteit is gewoon TOP! Eindelijk een ondershirt die gewoon gemakkelijk zit. Een comfortabele slim fit –pasvorm en zijn voorzien van een extra lange achterkant, zodat ze goed in je broek blijven zitten!

Prima deep-V shirts, voor een stevige prijs

De shirts bevallen mij al jaren prima. Zowel in de winter als in de zomer. Ik vind de prijs wel hoog, maar om er nu gelijk 7 aan te schaffen voor een beetje korting...

echt onzichtbaar en heel comfortabel

De No-shirts zijn echt onzichtbaar en van mooie kwaliteit. Ze dragen super fijn. En ideaal dat de damesshirts ook mouwtjes hebben waardoor je ook de BH bandjes niet ziet. absoluut een aanrader.

Geweldig mooie kwalitatieve ondershirts, met een pasvorm die zit als gegoten.

Super service.

Fijn onzichtbaar shirt

Ook graag met lange mouwen. Fijn onder al die transparante bloesjes en jurkjes, in najaar/winter en frisse lente!

Goede kwaliteit

De performance lijn is erg prettig draagbaar en van mooie kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Snelle reactie, goede shirts en prima service!

Snel reactie via de mail, goede en snelle levering met weinig afvalproducten (alleen papier!) Fijne shirts, goede kwaliteit en ook na langer gebruik prima in shape!

Hele fijne shirtjes die lang genoeg zijn en niet omhoog kruipen.

Prima service!

prima shirt, snel bezorgd volgens afspraak

Lekker stofje, goede pasvorm.

De shirts zitten perfect

Je hebt gewoon niet in de gaten dat je nog een ondershirt draag

Top service!

Was niet helemaal goed gegaan met levering van bestelde maten maar snel en top opgelost door Noshirt!

Kwaliteit!

Toegegeven, de shirts zijn wat aan de prijzige kant, maar tegelijkertijd gaan ze super lang mee. Ik heb nu nieuwe besteld omdat ik ze ook onder m’n truien wil dragen zodat die ook schoon blijven. Vind het vooral fijn dat m’n shirts en truien niet meer naar zweet ruiken. En uiteraard dat je niet ziet dat je de t-shirts draagt, in plaats van bij die witten shits die je super duidelijk ziet.

Goede kwaliteit en prima service

Ik gebruik NoShirt al vele jaren en het voelt als een tweede huid. Fijne stof en prima pasvorm. Met mijn lang bovenlijf nooit geen T-shirt dat uit je broek hangt.

25 Domstraat

Utrecht 3512JA