Fijne niet zichtbare shirts

Zie de titel, weinig aan toe te voegen

Goede kwaliteit, zit heerlijk, onzichtbaar

Fijne kwaliteit. Ik had drie verschillende items besteld. Allen prima. Worden al flink gedragen.

Prima producten.

Snelle en correcte levering.

Mooie hemd en sokken

De shirt zit lekker, ook de sokken zit pasvorm zoals gewoon doorgaan

Prachtig!

Het zijn mooie ondershirts van goede kwaliteit!!

Top, gebruik al jaren en super tevreden!

Aanrader! Niet zichtbaar en fijne materialen

betrouwbaar

Fijne shirts, goede pasvorm. Graag zou ik ook halterhemden in de kaki kleur kopen, want die dragen makkelijker onder een polo of shirt met korte mouwen. Maar verder helemaal goed!

Zeer correct, professioneel en duidelijk

Al mijn 4 de groeps bestelling. Altijd correct en snel geleverd

Super !

Eindelijk vooe vrouwen...had al mannen shirt...maybe voor de winter iets dikker...langer mouwtje ? Grt margareth

Fantastische bewuste ondermode

De ervaring met Noshirt is prettig. De bestelling was snel en goed geleverd. De shirts en sokken zitten fantastisch. Persoonlijk vind ik de onderbroeken (NoShort lite) te kleine pijpen hebben. Fijn dat Noshirt geen zomaar-kortingen geeft (wanneer je zonder korting dus teveel zou betalen), maar beloont voor wie meer koopt. Ga zo door met deze duurzame manier van ondermode!

Uitstekend, duurzaam en comfortabel product.

De Tencel shirts doorstaan al > 1 jaar dagelijks gebruik en behouden vorm en functie.

Comfortabel en goed passend

Ondergoed met een luxe gevoel

Bestellingen kloppen altijd, materiaal zit heerlijk

Ik draag bovenste knoopje van overhemd altijd los, de Extra lange V blijft lekker onzichtbaar !

Fijn om een ondershirt te dragen, dat je wel voelt maar niet ziet.

Noshirt zijn van goed en prettig materiaal gemaakt. Dat zorgt voor dragcomfort. En ... je ziet niet dat je een ondershirt aan hebt. Ideaal.

Top shirt

Heel tevreden!

Heerlijke shirts

Top shirts

Top shirts !

Heute habe ich meine bestellten "NoShirt Original" mit dem "Deep V" Ausschnitt bekommen. War erst skeptisch was ich denn da bekomme. Ausgepackt, probiert : Absolut perfekt ! Genau der schöne tiefe Ausschnitt den ich wollte, garantiert unsichtbar auch unterm Poloshirt oder Hemd mit kurzen Ärmeln und die Baumwolle ist von der Qualität sehr gut. Klare Kaufempfehlung. Gerne wieder

Goede pasvorm, comfortabel, duurzaam

geweldige kwaliteit

al jaren mijn favoriete shirt en zeker nu het type nature, helemaal top

Top kwaliteit shirt

Heerlijk onder shirt van goede kwaliteit. Draagt super !

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Goed product, fijne pasvorm en materiaal!

Mooi, goed voelend, onzichtbaar, ondershirt. Prima kwaliteit en uitstekende pasvorm.

Ik heb van elk model één aangeschaft. Voor onder elk kledingstuk! Kleuren en materiaal gewoon heel goed.

Beter dan verwacbt

NoShirt heeft me zeer positief verrast. Door Snelheid, manier van verpakking en de kwaliteit en functionaliteit van het DRY Shirt. Gelijk meerderen bij besteld.

Mooie shirts

Mooie shirts met een prettige pasvorm ze vielen bij mij iets ruimer en kon ze zonder enig gedoe omruilen voor een andere maat. Ik ben echt persoonlijk geholpen in dit retour proces, kortom goede service

Mooie kwaliteit, inderdaad onzichtbaar en eindelijk iets voor dames!

25 Domstraat

Utrecht 3512JA