Onzichtbaar comfort!!

De shirts zitten heerlijk, de stof voelt heel zacht en ze blijven mooi.

Heerlijke shirts

Derde grote bestelling in 5 jaar. Dit keer gekozen voor S, terwijl ik volgens de maattabel M nodig heb (1.83m/75kg). Eindelijk zit het shirt écht goed ‘aan’. Fijn ook dat het nieuwe shirt een stuk langer is!

Top shirts

Kwaliteit shirts voor een redelijke prijs en snel geleverd

Perfecte pasvorm

Zitten heerlijk en blijven ook mooi na een aantal wasbeurten

Gewoon perfect

Ik ben al lang klant en erg tevreden over de t-shirts. Perfecte pasvorm en heerlijk materiaal.

Het zijn hele dure shirts maar als je ze draagt dan wil je geen andere merken meer.

Gemakkelijk besteld en keurig op tijd geleverd.

Eigenlijk heb ik het hierboven al geschreven. Als aanvulling nog dat de geleverde producten netjes ingepakt zijn aangekomen en dat ik niets terug hoefde te sturen.

Goede service, goede producten

De beste ondershirts

Snelle levering, verpakt in papier en zonder plastic, top kwaliteit producten.

Als vanouds

Prima shirts, mogen nog meerdere damesmodellen bij

Snelle en correcte levering. Goeie en pro actieve klantenservice

Lekkere katoen. Top spul

Heerlijk passend en vooral de bruine is heerlijk

Heerlijk comfortabel!

Lekkere en goed zittende shirts!

Heel tevreden

De bestelling is zeer snel verzonden. Nette milieuvriendelijke verpakking.

Echt fijne ondershirts!

Comfortabel, lekkere stof qua structuur. Superfijn!

Zit perfect

Ik had het hemdje al in zwart. Het zit perfect en ook heel fijn is het dat de bandjes te verstellen zijn. Nu een in een transparante kleur gekocht voor onder een witte blouse bv.

Goede kwaliteit die lekker zit

Aankoopproces was heel gemakkelijk en klantendienst heel reactief - wissel verliep heel vlot zelf na het uitproberen. Dienstverlening is super. Fitting en kwaliteit van de T-shirts is echt goed. Aangenaam product dat ik zeker aanraad. Overall leuke ervaring, ik kom zeker terug

perfecte pasvorm

na vele wasbeurten nog steeds perfect, blij met gulp

Gewoon supergoed

Sokjes en sokken die netjes blijven zitten en niet vervelend hun eigen ding willen doen; vind ze elders maar eens...

Wat een heerlijk ondergoed

Onlangs weer een paar extra No-shirts besteld. Langzaamaan vervang ik mijn oude ondershirts als ze versleten zijn. Sinds ik drie jaar geleden mijn eerste No-shirt heb besteld ben ik om. Overigens blijft dat ondershirt van drie jaar geleden nog steeds erg mooi ondanks vaak dragen en wassen. Het is een hele investering, maar het is het zeker waard.

Lekker

Draagt lekker, zeker de nature versie

Zit heerlijk en blijft was na was goed

Alle mannen in ons huishouden dragen noshirt met veel plezier! Zij hebben voor de dunnere noshirt gekozen, omdat hij heerlijk zit en niet te warm is voor onder je overhemd. Blijft was na was als nieuw!

topprodukten

dikwijls verschillende producten gekocht, altijd prima..

Topper

Fijne sokken