Fijne sokken, goede service

Heb nu voor de derde keer wollen sokken besteld en ik wil nooit meer wat anders. Ze zijn erg comfortabel en gaat niet snel kapot. Wat problemen gehad in de webshop maar die werden snel en attent verholpen door de klantenservice

Fijne zachte ondershirts in juiste vorm

Shirts zitten super! Goede pasvorm, zacht materiaal & ideaal voor onder een hemd.

Zit prettig, snel geleverd

Het is een prettige noshort, levering ging snel, is een nadeel dat ze op de zelfde plek kapot gaan.

Eerste aankoop is geslaagd

kousen passen perfect, wat niet altijd het geval is Veelal rollen ze weg. Zijn perfect terplaatse gebleven . Top

Alles prima verlopen

Zoals het hoort.

Goed verzorgd en kwaliteit blijft door de tijd heen gewaarborgd.

Draag niets anders onder mijn overhemd dan no shirt. Meestal de kaki uitvoering.

Lekkere shirts

Prettig draagbare shirts onder overhemden en truien. Geen moment spijt van de aanschaf.

Goede producten, fijne service

Draag dagelijks een noshirt, perfect dat het shirt verder niet zichtbaar is

Super draagcomfort

Fijne onzichtbare shirts

Het shirt zit echt als gegoten. Ik heb de dry fit variant, die ook werkt tegen zweten. Ben er zeer content mee!

Gewoon doen wat je belooft! Fijn!

Bestellen Weten wanneer t komt Het komt zoals beloofd Het is van de goede kwaliteiten die ze beloven en goed verzorgd verstuurd en verpakt!

Super shirtjes

klant van het eerste uur

Noshirt draag al vele jaren met veel plezier. Ze blijven goed zitten. Na 7 jaar is de boord wat versleten en is het tijd om nieuwe te kopen.

Mooie producten

Naast mooie producten ook goede klantenservice.

Uitstekende service!

Fantastische service. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en zeer snelle levering. T-shirts einde middag besteld en volgende ochtend bezorgd. T-shirts zijn Van goede kwaliteit en conform omschrijving op de website.

Mooie pasvorm echt niet zichtbaar

ik heb ze voor mijn zoons gekocht. Ze zijn zeer tevreden. Je ziet ze echt niet zitten onder een blouse.

Fantastische service

Hele snelle levering en je kan zelfs de producten nog ruilen als je je gedragen en gewassen hebt.

Fijne ondershirts

Fijne ondershirts, snelle levering. Shirts vallen wel vrij groot. Op basis van de onlinetool zou ik XL moeten hebben, maar die zaten veel te ruim.

Slecht

Shirt rekt niet, stpf te dik, shirt te kort. 1x geprobeerd maar bestel niet meer

Keurig en snel geleverd

Top shirt

Al jaren tevreden drager!

ideaal

Eerste niet zichtbare shirt, onder overhemd, dat ik eindelijk heb gevonden. Prima pasvorm en draaggemak.

Snelle levering en uitstekende service.

Leveringen worden snel geleverd en bij een verkeerde zending, wordt het supersnel en na volle tevredenheid opgelost. Hier zal ik zeker in de toekomst, ook gezien de kwaliteit, meer artikelen bestellen.

Mooi, ziet er goed uit, voelt goed.

Ik draag al geruime tijd jullie shorts, ze zitten goed, blijven goed in vorm en materiaal is prettig in het dragen.

Super kwaliteit ,

Hoog draagcomfort